Boşanmakk

gmzkya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
62
14
8
Merhaba arkadaşlar daha öncesinde boşanmak istedim sonra sevgime yenildim barıştım ama şimdi tekrar boşanma kararı verdim. Bir insan değişmiyor arkadaşlar annesine ailesine inanılmaz bağlı bir adam değişmiyor sadece biz kadınlar değiştiğini düşünüyoruz. Ben bebeğim olsun çok istedim benden çocuk istemediğini istedi her şeyi yapıyorum onun için ama o bunu görmüyor zor bir süreç baba evine dönmek biliyorum bir kez yaptım zorlandım yine başa döndüm boşanma süreci zor mu nasıl toparlandınız sonrasında ? ( şuan çalışmıyorum )

İyiki çocuk yapmamışsınız olan o sabiye olacaktı. Aileniz destekçinizse bu durumu daha kolay atlatırsınız. Yalnız ben calısmanızı tavsiye ederim emin olun size daha iyi gelir. Bir de denenmişi tekrar denemeyin olur mu? Okuduğunuz bir kitabı tekrar okursanız sonu değişmez..

2 çocuğumla boşanıyorum.
20 yıllık evliler, karnında bebeği olanlar boşanıyor. Sizin için daha kolay olur atlatmak. Allah'ın izniyle ne geçmiyor ki?
Anlaşmalı olursa ne âlâ, çekişmelide biraz yorulur ve yıpranırsınız ama yine de geçer.

Kesinlikle bir daha bu hatayı yapmayacağım . Her gün üzülmek yıpranmak kendini değersiz hissetmek kendine saygını yitirmek çok kötü bir duygu henüz 27 yaşındayım

O kadar güzel söylemişsiniz ki sonu değişmiyor gerçekten
Çalışacağım memleketimde inşallah. Çok çoçuk sahibi olmak istediğim mesleği sebebiyle hep gurbetteydik Yalnız kalmak istemedim o kadar da çocukları seviyordum ki gerçekten iyi ki diyorum bende çok acı bunları yaşamak severek evlilik 5 yıllık birliktelik boş geçen koskoca 5 yıl

Bosanma raddesine geldigim birinden çocuk düsünmek yapacagım en son sey olurdu sanırım
Öncesinde düşünmüştük artık yok zaten inancımı öldürdü anne olabilecek ne gücüm ne duygum var artık kucağıma çocuk bile alamıyorum

Boşanıp acınızı yaşayın ve hayatınıza devam edin.
Zamanla alışacak ve daha iyi hissedeceksiniz.
Bu şekilde devam ederseniz sürekli mutsuz olacaksınız.

Umarım bu süreci atlatır bir an önce toparlanırsınız. Daha iyileri sizin olsun inşallah

Normalde boşanamasın diye hemen çocuk yapmaya bakarlar, ama ona bile gönlü yok, adam sizi istemiyor ki, sadece yenisini bulmadan boşanıp sap kalmak zor geliyor. Bağınız olması öyle bir külfetmiş demek ki ona.

Anlaşmaz ev araba var onu elden çıkarmaya çalışacak daha benim altınlarımla ev aldı zaten yıpratacak sadece ben onu çok seviyordum kalbimde bitirirsem inşallah Allah izin verirse zor olacak ama geçecek dediğiniz gibi

Boşanıp acınızı yaşayın ve hayatınıza devam edin.
Zamanla alışacak ve daha iyi hissedeceksiniz.
Bu şekilde devam ederseniz sürekli mutsuz olacaksınız.
Haklısınız evde hiç konuşmuyoruz o uyuyor tv izliyor bu mu ki evlilik şimdiden çık mutsuzum. Çok bişey istemedim kendinden sadece mutlu olmaktı

Bi yuva kolay kurulmuyor boşanma sebebiniz ne bilmiyorum ama evliliginizi kurtarmanın yolu yok mu ?
Ben insanların iyi ya da kötü huylarını olduğu gibi kabul edip ona göre davranma taraftarıyım. Bi insanı değiştiremem ama seviyorsam bazı huylarını kabullenebilirim. Oda benim aynı şekilde sonucta bende kusursuz değilim.
Eğer seviyorsanız sebebiniz gercekten önemli Bi sebep değilse bir şans verin aile terapistine gidin

Kesinlikle bir daha bu hatayı yapmayacağım . Her gün üzülmek yıpranmak kendini değersiz hissetmek kendine saygını yitirmek çok kötü bir duygu henüz 27 yaşındayım
Ohooo canım benim bu anneci sümüklü böceği ne yapacaksın ya boşveer ayrılırsın sonra iş bulup mis gibi hayatına bakarsın. Sonrasında da hazır olduğunda inşallah karşına güzel, senin değerini bilen bir insan çıkar.

Sadece ben onu kabul ediyorum o beni kabullenemiyor en küçük bişeyde sürekli hatırlatıyor rencide ediyor seviyorum ama katlanamıyorum ben bayramlara çok değer veririm geniş bir ailede de büyüdüm memur kendisi izne çıkacak şimdi ben ailesiyle görüşmüyorum iznini ailesinin yanında arkadaşının yanında geçirecek bende evde oturacağım bekleyeceğim kendini insan eşini 3 sıraya mı atar hayatında

eşiniz hep mi böyleydi. Yoksa aranızda bazı sıkıntılar falan oldu da sonra mı değişti.
Ben karşıma alır konuşurdum bana değer vermiyorsan sevmiyorsan söyle derdim beni mutsuz etmeye hakkın yok bende hayatıma bakayim derdim. Değersizlik hissi insanın ozguvenini elinden alır. Buna izin vermeyin

İnşallah hala küçük bir çoçuk gibi 36 yaşında ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…