Boşanmakk

Denenmisi tekrar denemeyin.Zaten çocuğunuz yokmuş, boşanip yolunuza bakin.Egitiminiz ne bilmiyorum ama.mutlaka bir iş bulup çalışın.Hem maddi hem manevi olarak daha iyi gelir.
Sanırım yaşınız genç.Ben 43 yasinda 7 yaşında kızımla bosandim.Hem de çok olaylı,1 yil olmak üzere.Evet kolay olmadi ama yeni bir hayat kurduk.Kadin isterse herşeyi başarır.Yeter ki isteyin.Allah yardımciniz olsun

Bana iyi davranmak beni mutlu etmek içinden gelmiyormuş benimle evde 10 kelime zorla konuşan adam ailesi ile günlük 1 buçuk saat konuşuyor ben özgüvenimi de saygımı da yitirdim böyle karanlıktayım hiç bişey yapamıyorum gibi hissediyorum her şey o kadar boş geliyor ki

Ünv mezunuyum 27 yaşındayım biliyorum zor olacak ama inşallah olacak amin inşallah

Bu durumda çocuğunun olmaması büyük nimet. Hem çocuklar zorlanır mı derdin yok hem aile evine bile daha kolay uyum sağlarsın. Çalışıp hayatına bak inşallah Bi daha karşına seni hakemden biri çıkar mutlu olursun.

Acilen ev ve araba üzerine şerh koydurun.

Bu erkekler değişmiyor. Miş gibi yapıp, bi süre sonra özlerine dönüyorlar

Ünv mezunuyum 27 yaşındayım biliyorum zor olacak ama inşallah olacak amin inşallah
Genceciksiniz be, kaçın kurtulun ömrünüzü yedirmeyin, sevmiyor ölene kadar sevmeyecek. Arada eğleyeni kalmadığında bi "Mrb" yazar o kadar, işini görür gider geri, daha büyük bi şey çıkmaz bundan.

Her şey güzel olacak kız kardeşim. Kolay olacak demiyorum. Elbette ki zordur zorlayacaktır. Ama sonucunda yüklerinden kurtulmuş olacaksın. Gözlerini kapat ve o hafifliği hayal et. Hayaline kavuşman için sana tüm iyi dileklerimi yolluyorum. Güçlü omuzlarından öpüyorum.

Kendinize bunu yapmayın kurtulun o adamdan

İnşallah o kadar yorgunum ki hafiflemeye o kadar ihtiyacım var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…