G gmzkya Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2021 62 14 8 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gmzkya #41 Blanc12 .!.: Hepsi için asla söylemicem ama bu ve buna benzer meslek grubun da çalışan adamlar kadınlarla mutlu olmuyor. Ben öyle gördüm çevremde. Genişletmek için tıkla... Benimkinin sadece mutlu olacağı yer annesinin dizinin dibi
Blanc12 .!.: Hepsi için asla söylemicem ama bu ve buna benzer meslek grubun da çalışan adamlar kadınlarla mutlu olmuyor. Ben öyle gördüm çevremde. Genişletmek için tıkla... Benimkinin sadece mutlu olacağı yer annesinin dizinin dibi
G gmzkya Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2021 62 14 8 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gmzkya #42 Nazlican982 .!.: Yaşı yeterli bile gelmemiş evliliğe,testi olsun evliliğin ya artık gerçekten.Yeterlilik testi geçmeyen bi zahmet kimseye hayatı zindanda etmesin artık Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum keşke görememişim bende ya da gördümde düzelir sandım
Nazlican982 .!.: Yaşı yeterli bile gelmemiş evliliğe,testi olsun evliliğin ya artık gerçekten.Yeterlilik testi geçmeyen bi zahmet kimseye hayatı zindanda etmesin artık Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum keşke görememişim bende ya da gördümde düzelir sandım
Lizan Benim kalabalığım içimde Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Eylül 2022 645 811 23 İstanbul 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gmzkya #43 gldnmrkya .!.: Kesinlikle katılıyorum keşke görememişim bende ya da gördümde düzelir sandım Genişletmek için tıkla... Sizin beklentinize ve evliliğe uyumsuz olan eşiniz,bence daha fazla üzülmeden bitirin ,size üzmeye devam edecek yine
gldnmrkya .!.: Kesinlikle katılıyorum keşke görememişim bende ya da gördümde düzelir sandım Genişletmek için tıkla... Sizin beklentinize ve evliliğe uyumsuz olan eşiniz,bence daha fazla üzülmeden bitirin ,size üzmeye devam edecek yine
B Blanc12 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2023 5.304 13.907 178 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gmzkya #44 gldnmrkya .!.: Benimkinin sadece mutlu olacağı yer annesinin dizinin dibi Genişletmek için tıkla... O zaman orda bırakın onu küçük dünyasında mutlu olsun. Siz kurtulmaya bakın
gldnmrkya .!.: Benimkinin sadece mutlu olacağı yer annesinin dizinin dibi Genişletmek için tıkla... O zaman orda bırakın onu küçük dünyasında mutlu olsun. Siz kurtulmaya bakın