boşanmak istiyorum ama eşim kabul etmiyor.
Bana da olağanüstü bi konuşma gibi geliyo bu.. biri boşanmak istiyosa boşanır çift taraflı ortak karar şart değil.. şahsen ben boşanmak istiyorum bile demeden gidip direk dava açmıştım.. İlk 1-2 davada ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum falan dedi karşı taraf.. 3. mahkemede ben kararlı olunca bitti gittibu tam olarak nasıl oluyo.
ben boşanmak istiyorum.
ben istemiyorum.
peki, tamam madem.
bugün çok tatlısınbi de tamam kendi kazandığını gönderiyodu, sizin kazandığınızı nasıl gönderiyodu anlamadım.
Bana da olağanüstü bi konuşma gibi geliyo bu.. biri boşanmak istiyosa boşanır çift taraflı ortak karar şart değil.. şahsen ben boşanmak istiyorum bile demeden gidip direk dava açmıştım.. İlk 1-2 davada ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum falan dedi karşı taraf.. 3. mahkemede ben kararlı olunca bitti gitti
O zaman boşanmak istemiyorsunuz aslında böyle deseniz daha farklı yaklaşılırdı.. Şans vermeye değinecek olursam bence durumunuz düzelebilecek bi durum ama eşinizin istikrarı önemli güveniyorsanız şans verin derim..Doğru söylüyorsunuz, fakat ortada bi çocuk var. Bebeğim için bir şans veriyim diyorum. Baba sevgisinden mahrum bırakmak istemiyorum
bugün çok tatlısın
Şartlar geçici olarak değişir ama çok çok mutlu olacağınızı düşünmüyorum. O kv peşinizi bırakmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?