- 13 Ocak 2020
- 45.989
- En iyi cevaplar
- 2
- 176.352
- 598
- 33
- Konu Sahibi HaklisinHocam
-
Mantığımın sizin tarafınızdan beğenilmemesine çok sevindim. Sizle aynı fikirde olmasığım için gurur duydum kendimle.Kelimlelerinizi doğru seçin. Siz birşey sorgulamayın bu mantıkla zaten :)
Bu lafı hep kabul etmişimdir. Sizin zihniyetinizde bir yetişkin olmaktansa halimden memnunum.Çocuk gibisiniz :)
Ne güzel keşke çocuk sitelerinde takılıp kimseye akıl vermesenizMantığımın sizin tarafınızdan beğenilmemesine çok sevindim. Sizle aynı fikirde olmasığım için gurur duydum kendimle.
Bu lafı hep kabul etmişimdir. Sizin zihniyetinizde bir yetişkin olmaktansa halimden memnunum.
Üye ismime tıklayıp göz ardı et butonunu tercih etmenizi rica ediyorum.Ne güzel keşke çocuk sitelerinde takılıp kimseye akıl vermeseniz
Bekara karı boşamak kolay derler. Kim ne sorsa herkes boşan diyor. Aile kolay kurulmuyor. Adam birini bulmuşsa zaten icraate geçer beklemez. Son bir şansı varsa deneyebilir. Ne kötülük var bunda. Her aile yıkılsın rahatlayın.
Allah yadımcınız olsun. Belki basiret bağlanması oldu ümit ettiniz düzelir diye her neyse bu zamana gelinmiş. Ama şu an zaten siz buraya yazmadan da her şeyin farkındasınız.Bende ki talih burda da yüzünü gösterdi Aslında hepiniz aynı şeyi söylediniz neden mesele buraya geldi anlamadım
Ekonomik özgürlüğünüz var.Merhabalar
Direkt konuya giriyorum 5 yaşında bir kızım var ve şu an 6 aylık hamileyim eşimle sürekli sıkıntılar yaşoyprduk herşey için kavga edebilen bir çiftiz ve her kavgamızda ailemi arayıp beni şikayet eder gelin götürün gibisinden konuşur en son kavgamızda yine aynı şeyi yaptı kızınız boşanacaksa boşansın uzatmayalım dedi bana da bir an önce boşan evleneceğim diye mesaj attı yapar eder sonrada pişman olur ertesi günde ben sizi seviyorum diye mesaj atmış ben artık bu saçma ilişkinin içinde olmak istemiyorum ama çocuklarıma da kıyamıyorum çalışıyorum kendi geçimimi rahatlıkla sağlayabilirim ailemde sen ne karar verirsen arkandayız diyor sizce ?
Yo derler. Adamın noldugunu bile bile neden ikinci cocuk derler, sizde sanane falan dersınız, gecersiniz soruyu sevmezseneniz..bılerek yapılan seyler ıcın hata demek kolaycılık oluyor cunku, merak edip sorarlar.yanlız tek nokta şu çocuklarım için hiç kimse niye diyemez dememeli bu hak hiç kimsede yok evet hata yapmış olabilirim ama bu yüzden burda fikir almaya çalışıyorum
Demesinler o zaman boşan diyen insanla çocuğu niye yaptın diyen insanlar aynı insanlarsa diyemezler ilk çocuğu yaptığım da niye çocuk yaptın dedikleri için boşanamamışımdır çünkü işte hata dediğim şeyde bu insanların laflarına kulak astığım için çünkü o insanlar çocuklara yazık diyenler o zamandan bu zamana sabretmişimdir ama gelmiyordur artık dayanma gücü kalmamıştırYo derler. Adamın noldugunu bile bile neden ikinci cocuk derler, sizde sanane falan dersınız, gecersiniz soruyu sevmezseneniz..bılerek yapılan seyler ıcın hata demek kolaycılık oluyor cunku, merak edip sorarlar.
Bana bunu anlatmanıza gerek yokDemesinler o zaman boşan diyen insanla çocuğu niye yaptın diyen insanlar aynı insanlarsa diyemezler ilk çocuğu yaptığım da niye çocuk yaptın dedikleri için boşanamamışımdır çünkü işte hata dediğim şeyde bu insanların laflarına kulak astığım için çünkü o insanlar çocuklara yazık diyenler o zamandan bu zamana sabretmişimdir ama gelmiyordur artık dayanma gücü kalmamıştır
Tut kolundan terapiye git ya gelirsin ya ayriliriz de gecen defa salladi demissinya bu defa sart kosBende ki talih burda da yüzünü gösterdi Aslında hepiniz aynı şeyi söylediniz neden mesele buraya geldi anlamadım
Peki çoçuklarınızın bu yaşadığı tramvaları nasıl sileceksinizBen pişman değilim bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum Allah korusun bana birşey olsa çocuklarım birbirine destek olacaktır hiç kimse ayrılacağını düşünerek evlenmez babasız kalacağını düşünerek çocuk yapmaz
Anlatamadığım şu galiba benim zaten aklımda boşanma düşüncesi olsa bu mesele buraya kadar gelmezdi boşanırdım çocuklarım için sabrederim o da sürekli blöf yapıyor aklını başına alır dedim ağzından seni Boşarım boşuycam lafı hiç çıkmadı hep benden bekledi boşan diye onun sebebini de bilmiyorum aslında ama galiba biz evlilik işini beceremedik o beni cesaretsiz ve kıymetsiz gördü ben de onu düzelir değişir hatamız çok nerden dönersek kardır mantığındayım geçmiş için elimden hiç bir şey gelmez çünkü ha varsa geçmişe çare söyleyinPeki çoçuklarınızın bu yaşadığı tramvaları nasıl sileceksiniz
Ben şahsen anneme seni boşayacağım diyecek kadar saygısız bir adamdan yaptığı için demediğimi bırakmazdım
Demesinler o zaman boşan diyen insanla çocuğu niye yaptın diyen insanlar aynı insanlarsa diyemezler ilk çocuğu yaptığım da niye çocuk yaptın dedikleri için boşanamamışımdır çünkü işte hata dediğim şeyde bu insanların laflarına kulak astığım için çünkü o insanlar çocuklara yazık diyenler o zamandan bu zamana sabretmişimdir ama gelmiyordur artık dayanma gücü kalmamıştır
Bence de olmayin.Merhabalar
Direkt konuya giriyorum 5 yaşında bir kızım var ve şu an 6 aylık hamileyim eşimle sürekli sıkıntılar yaşoyprduk herşey için kavga edebilen bir çiftiz ve her kavgamızda ailemi arayıp beni şikayet eder gelin götürün gibisinden konuşur en son kavgamızda yine aynı şeyi yaptı kızınız boşanacaksa boşansın uzatmayalım dedi bana da bir an önce boşan evleneceğim diye mesaj attı yapar eder sonrada pişman olur ertesi günde ben sizi seviyorum diye mesaj atmış ben artık bu saçma ilişkinin içinde olmak istemiyorum ama çocuklarıma da kıyamıyorum çalışıyorum kendi geçimimi rahatlıkla sağlayabilirim ailemde sen ne karar verirsen arkandayız diyor sizce ?
yanlız tek nokta şu çocuklarım için hiç kimse niye diyemez dememeli bu hak hiç kimsede yok evet hata yapmış olabilirim ama bu yüzden burda fikir almaya çalışıyorum
İlişki terapisi, baktınız halen aynı, çözüm ayrılıkAnlatamadığım şu galiba benim zaten aklımda boşanma düşüncesi olsa bu mesele buraya kadar gelmezdi boşanırdım çocuklarım için sabrederim o da sürekli blöf yapıyor aklını başına alır dedim ağzından seni Boşarım boşuycam lafı hiç çıkmadı hep benden bekledi boşan diye onun sebebini de bilmiyorum aslında ama galiba biz evlilik işini beceremedik o beni cesaretsiz ve kıymetsiz gördü ben de onu düzelir değişir hatamız çok nerden dönersek kardır mantığındayım geçmiş için elimden hiç bir şey gelmez çünkü ha varsa geçmişe çare söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?