• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım.. ?

Kafam allak bullak ama mantık hep boşanma yönünde aslında sadece cesaret edemiyorum, babam 5 ay önce kalp krizi geçirdi bypass ameliyatı oldu doktor özellikle tembihledi üzülmeyecek heyecan stres olmayacak özellikle ilk bir yıl asla dedi çok üzülecek duyunca , bilmiyorum gerçekten çıkmazda gibiyim
Siz de haklısınız böyle düşününce durum çıkmaza giriyor. Yine de dayanın diyemiyorum biliyor musunuz? Ha bu durumların düzelebileceğine inancınız varsa ayrı ama bahsettikleriniz küçuk sebepler gibi görünse de yaralayıcı. Umuyorum güzel şeyler olur hayatınızda.

Siz de haklısınız böyle düşününce durum çıkmaza giriyor. Yine de dayanın diyemiyorum biliyor musunuz? Ha bu durumların düzelebileceğine inancınız varsa ayrı ama bahsettikleriniz küçuk sebepler gibi görünse de yaralayıcı. Umuyorum güzel şeyler olur hayatınızda.
Ben de kendime dayan diyemiyorum artık .. kendimi babamın yerine koyuyorum benim evladım böyle üzülse bana söylemese mi daha çok üzülürdum yoksa bana siginsa mi diye düşünüyorum . Sanırım bana söylemeyip acı çekmesi ve bunu benim için yapması beni daha çok üzerdi.
Bir yandan da bir daha kriz gecirirse diye de korkuyorum anneme danisicam sabah konuyu

Ben de kendime dayan diyemiyorum artık .. kendimi babamın yerine koyuyorum benim evladım böyle üzülse bana söylemese mi daha çok üzülürdum yoksa bana siginsa mi diye düşünüyorum . Sanırım bana söylemeyip acı çekmesi ve bunu benim için yapması beni daha çok üzerdi.
Bir yandan da bir daha kriz gecirirse diye de korkuyorum anneme danisicam sabah konuyu
Ne güzel mantıklı bir çerçeveden bakmışsınız. Belki de ufak ufak tartışmalar, durumları duyarsa zamanla kendince bu fikre alışır yani birden bire boşanma konusunu duyması gibi ani bir durum yaşamamış olur.

Ne güzel mantıklı bir çerçeveden bakmışsınız. Belki de ufak ufak tartışmalar, durumları duyarsa zamanla kendince bu fikre alışır yani birden bire boşanma konusunu duyması gibi ani bir durum yaşamamış olur.
Evet sabah arayıp biraz bahsedeyim sorunlarimdan alıştıra alistira daha iyi olur onun için

Daha onceki konularinizi bilmiyorum ama surda yazdiklariniz bile cokta mutlu olmadiginizi anlatiyor aslinda..ama su an bir cocugunuz var ve daha cok kucuk..babaninizin durumundan dolayi sabretmeniz bile belki bir sebeptir size..umarim hersey duzelir ve bir yuva kurtulur..tabiki bu saygi cercevesinde olmali..saygi biterse sevgide biter cunku..

Daha onceki konularinizi bilmiyorum ama surda yazdiklariniz bile cokta mutlu olmadiginizi anlatiyor aslinda..ama su an bir cocugunuz var ve daha cok kucuk..babaninizin durumundan dolayi sabretmeniz bile belki bir sebeptir size..umarim hersey duzelir ve bir yuva kurtulur..tabiki bu saygi cercevesinde olmali..saygi biterse sevgide biter cunku..
Keşke o eski tanidigim adam olsa keşke kendimi anlattığımda anlatsa öyle özlüyorum ki eski günlerimi .
Mucize gibi ama çok yüz göz olduk toparlamak için çabalamaya gucum kalmadı kızıma ilerde ben sonuna kadar uğraştım diyebilmek istiyorum ve babamı üzmek hiç ama hiç istemiyorum. İnsallah en hayırlısı olur

Boşanma dediğin şey öyle kolay mi geliyor size ? Her zaman beterin beterini düşün .Nasıl evlilikler var bir bilsen. Daha 2 yıllık evlisin .2 yıllık evlilikte taşlar henüz yerine oturmamış oluyor.Biraz daha sabret ve sans ver çok fazla üstüne gitme. Ilerleyen zamanlarda baktin düzelme olmuyor o zaman belki biseler dusunebilirsin.Evlilik bu sevgililik gibi olmaz ki istediğin zaman kestirip atasin ...

Boşanma dediğin şey öyle kolay mi geliyor size ? Her zaman beterin beterini düşün .Nasıl evlilikler var bir bilsen. Daha 2 yıllık evlisin .2 yıllık evlilikte taşlar henüz yerine oturmamış oluyor.Biraz daha sabret ve sans ver çok fazla üstüne gitme. Ilerleyen zamanlarda baktin düzelme olmuyor o zaman belki biseler dusunebilirsin.Evlilik bu sevgililik gibi olmaz ki istediğin zaman kestirip atasin ...
Kolay değil tabi ki kolay olmadığı için çıkmazda hissediyorum kendimi ben de zaten

Kolay değil tabi ki kolay olmadığı için çıkmazda hissediyorum kendimi ben de zaten
Benim eşim nişanlı iken adımı söylemezdi ilgiden sıkılmıştım artık o derece.Evlendik cocuklarimiz oldu bi süre sonra iltifatlar azaldı .muhabbetler azaldi tartismalar cogaldi ... Bende bosanayim o zaman...

Benim eşim nişanlı iken adımı söylemezdi ilgiden sıkılmıştım artık o derece.Evlendik cocuklarimiz oldu bi süre sonra iltifatlar azaldı .muhabbetler azaldi tartismalar cogaldi ... Bende bosanayim o zaman...
Cikmazda falanda zannetme kendini. Gönlünü ferah tut. Cok fazla konuşma bir süre. Cok çok dua et .

Benim yaşadığım gibiyse bir düşünün

Insallah sizin de gönlünüzce hayatiniz olur.

Yuva yikmak kolay değil.

Egitiminize gidin çocuğu annenize bırakın.
Bu dört ay içinde ayrı kalacaksaniz iliskinizi iyice kontrol edin.

Sizinle ilgileniyor mu falan.

Ilgisizlik boşanma nedenidir ekonomik şiddet gibi elinizi guclendirir.

Sağlıklı karara iyice düşünerek varın.

Böyle bir baba ile büyümek ve böyle bir babasiz büyümek hangisi kızınız için daha iyi olur bunları düşünun.

Is sahibi de olacaksiniz çocuğu kolay kolay alamaz ve zaten yaşı küçük anneye bağımlı avantajlisiniz.

Esinize de bosanmayi kararinizi verince soylersiniz.

Allah kolaylık versin.

Boşanmak zor anlaşmalı bile olsa psikolojik anlamda yıpratır insanı. Çekişmeli falan sen düşün.
Insanın çelik gibi sinirleri olacak derlerdi inanmazdım.
Çocuğun ve kendin için vicdanın için elinden geleni yapmalısın. Adam düzelecek diye bekleme. Onu öyle kabul edebiliyor musun ona bak. Bazıları maske takar işler istediği gibi olsun diye ne zamanki gerçek yüZü ortaya çıkar maskesi düşer o zamanlar anlarsın eşini daha net. Suan bunaldıgın icin olumsuz düşünüyorsun .
Şu zor zamanların geçsin ne yapacağına karar verirsin.
Bir anne olarak duygusal anlamda gelgitli olsa bile onun için en doğru kararı alman daha kolay olacaktır.

Esimin de cimre bir tarafi vardir. Ben calismama ragmen bir kiyafet alacak olsam hemen tavrindan bakisondan anlarim sonra da o kritik cumleyi kurar “ne gerek var”. Ilk zamanlar boyle yaptigi icin hevesim kacip elimden birakiyodum ne begendiysem. Ama zamanla bende de birikmis bir gun patladim. Ee yeter be kazandigim parayi harcarken senin onayina ihtiyacim yok inadina da aliyorum al gor dedim. Birde kendine bir sey alacak olsa en markali kalitelisini pahalisini secer ama ben pahali bir sey begenemem cunku o psikolojiyi yaratmisti bende. Evet burdan baktiginizda da bencil. Anliyorum suan calismiyorsunuz ailenizin durumu nasil? Ozellikle hamilelik kiyafeti felan almasaydi ve param olmasaydi kesin ailemi arar yardim isterdim. Calismaya baslarsaniz ve bu evliligi surdururseniz kenara para koyun mutlaka.
Bosanin bosanmayin bir fikrim yok. Esiniz ev islerini yetistirememenizden sikayetciyse boykot edin mesela. Hizmetcisi degilsiniz sonucta her ise yetismek zorunda degilsiniz. Yetisemediginiz yerde o da yardim etmeli ya da yardim etmeyi ogrenmeli.

Son düzenleme:
Back
X