Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle görünüyorGaliba benim artık bu tarz konuları okumaya yüreğim el vermiyor. Çaresizce yorum yapabiliyorum.
Umarım boşanabilirsiniz.
Siz de haklısınız böyle düşününce durum çıkmaza giriyor. Yine de dayanın diyemiyorum biliyor musunuz? Ha bu durumların düzelebileceğine inancınız varsa ayrı ama bahsettikleriniz küçuk sebepler gibi görünse de yaralayıcı. Umuyorum güzel şeyler olur hayatınızda.Kafam allak bullak ama mantık hep boşanma yönünde aslında sadece cesaret edemiyorum, babam 5 ay önce kalp krizi geçirdi bypass ameliyatı oldu doktor özellikle tembihledi üzülmeyecek heyecan stres olmayacak özellikle ilk bir yıl asla dedi çok üzülecek duyunca , bilmiyorum gerçekten çıkmazda gibiyim
Ben de kendime dayan diyemiyorum artık .. kendimi babamın yerine koyuyorum benim evladım böyle üzülse bana söylemese mi daha çok üzülürdum yoksa bana siginsa mi diye düşünüyorum . Sanırım bana söylemeyip acı çekmesi ve bunu benim için yapması beni daha çok üzerdi.Siz de haklısınız böyle düşününce durum çıkmaza giriyor. Yine de dayanın diyemiyorum biliyor musunuz? Ha bu durumların düzelebileceğine inancınız varsa ayrı ama bahsettikleriniz küçuk sebepler gibi görünse de yaralayıcı. Umuyorum güzel şeyler olur hayatınızda.
Ne güzel mantıklı bir çerçeveden bakmışsınız. Belki de ufak ufak tartışmalar, durumları duyarsa zamanla kendince bu fikre alışır yani birden bire boşanma konusunu duyması gibi ani bir durum yaşamamış olur.Ben de kendime dayan diyemiyorum artık .. kendimi babamın yerine koyuyorum benim evladım böyle üzülse bana söylemese mi daha çok üzülürdum yoksa bana siginsa mi diye düşünüyorum . Sanırım bana söylemeyip acı çekmesi ve bunu benim için yapması beni daha çok üzerdi.
Bir yandan da bir daha kriz gecirirse diye de korkuyorum anneme danisicam sabah konuyu
Evet sabah arayıp biraz bahsedeyim sorunlarimdan alıştıra alistira daha iyi olur onun içinNe güzel mantıklı bir çerçeveden bakmışsınız. Belki de ufak ufak tartışmalar, durumları duyarsa zamanla kendince bu fikre alışır yani birden bire boşanma konusunu duyması gibi ani bir durum yaşamamış olur.
Keşke o eski tanidigim adam olsa keşke kendimi anlattığımda anlatsa öyle özlüyorum ki eski günlerimi .Daha onceki konularinizi bilmiyorum ama surda yazdiklariniz bile cokta mutlu olmadiginizi anlatiyor aslinda..ama su an bir cocugunuz var ve daha cok kucuk..babaninizin durumundan dolayi sabretmeniz bile belki bir sebeptir size..umarim hersey duzelir ve bir yuva kurtulur..tabiki bu saygi cercevesinde olmali..saygi biterse sevgide biter cunku..
Kolay değil tabi ki kolay olmadığı için çıkmazda hissediyorum kendimi ben de zatenBoşanma dediğin şey öyle kolay mi geliyor size ? Her zaman beterin beterini düşün .Nasıl evlilikler var bir bilsen. Daha 2 yıllık evlisin .2 yıllık evlilikte taşlar henüz yerine oturmamış oluyor.Biraz daha sabret ve sans ver çok fazla üstüne gitme. Ilerleyen zamanlarda baktin düzelme olmuyor o zaman belki biseler dusunebilirsin.Evlilik bu sevgililik gibi olmaz ki istediğin zaman kestirip atasin ...
Benim eşim nişanlı iken adımı söylemezdi ilgiden sıkılmıştım artık o derece.Evlendik cocuklarimiz oldu bi süre sonra iltifatlar azaldı .muhabbetler azaldi tartismalar cogaldi ... Bende bosanayim o zaman...Kolay değil tabi ki kolay olmadığı için çıkmazda hissediyorum kendimi ben de zaten
Cikmazda falanda zannetme kendini. Gönlünü ferah tut. Cok fazla konuşma bir süre. Cok çok dua et .Benim eşim nişanlı iken adımı söylemezdi ilgiden sıkılmıştım artık o derece.Evlendik cocuklarimiz oldu bi süre sonra iltifatlar azaldı .muhabbetler azaldi tartismalar cogaldi ... Bende bosanayim o zaman...
Benim yaşadığım gibiyse bir düşününBenim eşim nişanlı iken adımı söylemezdi ilgiden sıkılmıştım artık o derece.Evlendik cocuklarimiz oldu bi süre sonra iltifatlar azaldı .muhabbetler azaldi tartismalar cogaldi ... Bende bosanayim o zaman...
Ediyorum siz de edinCikmazda falanda zannetme kendini. Gönlünü ferah tut. Cok fazla konuşma bir süre. Cok çok dua et .
Amin sizin de inşallah çok teşekkür ederimInşallah canım.. Allah hidayet versin..Seninde gönlünü genişlersin . .