Şu an hamileyim iki gün sonra doğumum var nasipse.Cinsel ilişki yasağım vardı 9 ay boyunca iyice uzaklaştık sık sık tartışmalar yaşadık yaşıyoruz da.Vakti gelince cinsellik konusu ne olacak meraktayım.Daha dün akşam Tartışma sırasında anneme dönüp biz mantık Evliliği yaptık sevgi fln yok çocuk için Evliliği sürdürmek zorundayız dedi şok oldum.Sevgi sözcükleri ve mutluluk vaatleri ederdi evlenmeden önce şimdi ise seni ikna için ben her şeyi söylerim sen çocuk musun cahil misin dedi.Çocuk bir yıla yakındır gelmiyor anne göndermiyor çocuk Görüşmek istemiyor ,geldiği zamanlar çok fedakarlıklar Yaptım kendisine ama ben şu şartlar Altın'da iken bizimle kalacak olsaydı asla Ksbul edemezdim.Çocuğa olan duygularım ile eşimin bana karşı hissettirdikleri dığru orantılı.Dün akşamki cümlelere rağmen bu evlilik sürmeli mi bitmeli mi bunu düşünüyorum artık.Çocuk işin içine girince iki Kişilik düşünmek zorunda kalıyorum.
Sizin durumunuzda sizi geri kazanmaya çalılıyor mu o önemli bence.Sizl kendi halinize mi bıraktı eğer öyleyse dönerseniz her şeyi kabul etmiş sayılacaksınız