Boşanmalı mıyım

Çocugu olduğunu bilmiyor muydunuz? Tabi ki gelecek,kabul etmek zorundasınız! Çocuğu onun o ,evlenmeseydiniz o zaman.. Zaten yürümez bu evlilik boşanın!

Her zaman savunduğum ikinci evlilik cesaret ister.
Tamam bu cesareti sergilemişsiniz lakin bir çocuğun babası varken babaannesinde yada ananesinde kalması mantıksız.
Yalanları sineye çekip 7 yıl evli kalmışsınız, eee çocukta yapmışsınız.
Büyüklerin bir lafı geldi aklıma ''Armut tatlı sapımı acı'' derler 14 yaşında bir çocuk, babaya ihtiyaç duyduğu yaşta.
Siz çocuklu bir adamla evlenirken bir gün O çocuğun hayatınıza dahil olacağı aklınıza gelmedimi ?

Her zaman savunduğum ikinci evlilik cesaret ister.
Tamam bu cesareti sergilemişsiniz lakin bir çocuğun babası varken babaannesinde yada ananesinde kalması mantıksız.
Yalanları sineye çekip 7 yıl evli kalmışsınız, eee çocukta yapmışsınız.
Büyüklerin bir lafı geldi aklıma ''Armut tatlı sapımı acı'' derler 14 yaşında bir çocuk, babaya ihtiyaç duyduğu yaşta.
Siz çocuklu bir adamla evlenirken bir gün O çocuğun hayatınıza dahil olacağı aklınıza gelmedimi ?
Ya Çocuğum sorun olursa diye Baba'nın aklına gelmedi mi acaba ? Aslınds davul bile dengi dengine

Ya Çocuğum sorun olursa diye Baba'nın aklına gelmedi mi acaba ? Aslınds davul bile dengi dengine

İnsan evladını sorun olarak görmez ki,
Birini severken aslında onu her şeyi ile sevmez miyiz?
Belki adam kendisini çocuğu ile kabullendiğini düşünmüş olabilir diye düşündüm.
Ama evet Davul dengi dengine kısmına çoook katılıyorum bu bende NET

İnsan evladını sorun olarak görmez ki,
Birini severken aslında onu her şeyi ile sevmez miyiz?
Belki adam kendisini çocuğu ile kabullendiğini düşünmüş olabilir diye düşündüm.
Ama evet Davul dengi dengine kısmına çoook katılıyorum bu bende NET
Ben şimdi yeniden evlenecek olsam düşüneceğim ilk şey Çocuğum zamanla karşı taraf için sorun olur mu ? Aslında konu sahibi de sorun etmez de eşi kendisiyle mesafeli olduğu için böyle
Çocuklu biri evlenecekse ille de kendi gibi çocuklu biriyle evlenecek zaten

Ben şimdi yeniden evlenecek olsam düşüneceğim ilk şey Çocuğum zamanla karşı taraf için sorun olur mu ? Aslında konu sahibi de sorun etmez de eşi kendisiyle mesafeli olduğu için böyle
Çocuklu biri evlenecekse ille de kendi gibi çocuklu biriyle evlenecek zaten

Ben 26 yaşımda bitirdim evliliğimi kucağımda 9 aylık bir bebekle,
Kesinlikle tekrar evlilik düşünmedim çünkü hayatımızı rayına oturtmam gerekiyordu,
Yani önceliklerim vardı ev almak, çocuğumu büyütmek vs....
Bu dediklerimi yaptım diyene kadar 7 yıl geçmişti.
Bu arada gelen kimseyle bırakın tanışmayı bir kahve bile içmedim.
Sonra mı??? sonrası gelen evlilik tekliflerini değerlendirmekle devam etti (hergün biri gelmedi tabi :KK70:) ve anladım ki ben başkasının çocuğuna annelik yaparken ya haksızlık yaparsam, ya adil olmazsam, ya çocuğum gibi benimseyemezsem soruları.... dediler ki çocuksuz biriyle evlilik düşün ama bu sefer de ya O benim evladımı benimsemezse dedim...
Ve evlilik düşüncesini rafa kaldırdım Zirve de bıraktım :KK70:

Sevgi bittiyse iki taraftada sürdürmenin anlamı yok..

Çocugu olduğunu bilmiyor muydunuz? Tabi ki gelecek,kabul etmek zorundasınız! Çocuğu onun o ,evlenmeseydiniz o zaman.. Zaten yürümez bu evlilik boşanın!
Elbette biliyordum fakat çocuk annesinde herkes herşeyi göze almış baba çocuğu tamamiyle anneye anne de tamamiyle çocuğun sorumluluğunu almış ne evlenmeden önce ne de sonrasında çocuğun bende olacağına dair tek bir ima da bile bulunulmadı bilseydim geçici olarak kaldığını tabi ki evlenmezdim aslında çoğu kişi burda şunu anlayamıyor benim derdim aslında çocuk da DEĞİL ilgisizlik uyuşamamak kadın gibi hissettirilmemek maddi durumumuz kötüyken gözümün içine bakan adam maddi durum iyileşince oralı bile değil bi erkeğin günlerce küsmesi yemek yememesi insan gibi konuşmaması o kadar iğrenç ki neyse benim derdimi anlayan bi kaç kişi neyse ki var

Beni yormadığın için teşekkürler :KK52:. Attım imzamı
Arkadaşlar ben anlatamıyorum galiba tabi ki yalanlarını duyduğumda da çok tepki verdim ailemin yanına geldim başka şehirlerdeydik hatta geldi af diledi evimizi ailemin yanına getirdi işini kurdu tabi ki yalanları hiç çıkmadı içimden çocuğu olduğunu da tabi ki biliyordum fakat bana kesinlikle çocuk annesinde kalacak okul tatillerinde gelecek ki bende bu duruma zaten karşı çıkmadım fakat uzun yıllar kalması ki erkek çocuğu tam ergenlik çağı annesinin yaşam tarzı çok farklı bana göre yazın kaldığında mesela yatak odasına kapı tıklamadan giren çekinmeyen bir çocuk tuvalet adabı öğretilmemiş ben soruyorum peki bu yaştan sonra ben o çocuğa ne öğretebilirim babaya bile sürekli uyarı da bulunan biriyim daha eşime bazı şeyleri kabul ettirmemişken üstüne bir de gençliğe Adım atacak bir çoçuğa ne öğretebilirim söyleyin lütfen

Selam kk üyeleri direk konuya girmek istiyorum ben 7 yıllık evliyim 5 yaşında oğlum var ve ikinci evliliğim eşimle iki yıl görüştük sonrasında evlendik fakat yalanlar üzerine kurulu bir evlilik lise mezunuyum dedi ilkokul mezunu borçlardan zerre bahsetmedi yıllarca borç ödedik anlayacağınız çok özellikle başlarda çok sıkıntılı günler geçirdik eşimin ilk eşinden bir tane daha oğlu var 14 yaşında çocuk bu zaman kadar annesinde zaten Eşim büyük bir mağaza açtı durumlar düzeldi fakat biz evde iki yabancı arkadaş gibiyiz cinsel olarak da her türlü Yani ruhen uzaklığı anlatamıyorum bile ha birde bi küserse en az 15 gün ne yemek yer ne çocukla konuşur İnan’ın eve gelecek diye aklım çıkıyor dövmüyor sövmüyor ama o çekilmez surat Yok mu o benim psikolojimi bozdu hiç bir yerde mutlu olamıyoruz tatile gideriz tartışır ağlaya ağlaya döneriz. İyi yönleri hiç mi Yok var tabi çok çalışır istediğimiz birşeyi almaya çalışır yedirir içirir akrabalarım da çok sever bu kadar işte 6 ay önce kafamda kesin olarak bitirmiştim ama çevredekilerin baskısıyla tekrar gittim en son ilk eşi bi adama kaçmış çocuk da anneannesinde babaanne genç bir ev hanımı fakat eşim ben yapamam dememe rağmen çocuğu getirdi yazları zaten bizde çocuk bende evde oturan bir ev hanımı değilim eğitimime devam ediyorum sosyalim eşime rağmen fakat 14 yaşında bir erkek çocuğuyla uzun yıllar kabul edemem etmedim de ve şu an annemin evindeyim herkes de artık bu evliliğin devam etmeyeceğini anladı bi size de sormak istedim doğru bir karar mı sizce de
Çocuklu adamla evlenince "bir gün çocuğu sizinle yaşama ihtimali hep olabilir". İyi düşünüp taşınıp evlenmek gerek.
Kaldırabilecek insanlar bu yola girmeli.
İkinci konu eğitim konusunda yalan söylemesi...
Benim eşim iki üniversite mezunu ama getir diploma bakıcam demedim evlenmeden önce. Adam resmen sizi kandırmış.
Üçüncü konu huzursuz erkek adamı hasta eder.
Gezmeye götürüp insana zehir etmesi hiç sağlıklı bir ruh hali değil.
Dördüncü konu size yedirip icirip, istediğinizi alması iyi bı adam olduğu anlamına gelmez. Yapması gereken bı durum sakın bu konuyu artı olarak düşünmeyin.
İsterse onuncu evliliginiz olsun mutsuz ediyorsa adam orda beş dakka durmamalı hiç bir kadın.
Ruhunuz nasıl mutlu ise öyle yaşayın lütfen.

Cocugu olan adamla evlenenecekler iyi dusunsun.
Cocuk bizle yasamayacak..dense bile bastan, dunyanin 1000 turlu hali var.

Anasi ölür .
Babaannesi ölür
Cocuk sokakta mi kalacak?

En basitinden benim aklima gelir bunlar

Hic cocugu yokmus gibi dusunemezsiniz evlenirken!

Neyse adam yalanci zaten.

Sevgi saygi da bitmis bence

Cocugu da istemiyorsun.

Bosan bence..

Ben 26 yaşımda bitirdim evliliğimi kucağımda 9 aylık bir bebekle,
Kesinlikle tekrar evlilik düşünmedim çünkü hayatımızı rayına oturtmam gerekiyordu,
Yani önceliklerim vardı ev almak, çocuğumu büyütmek vs....
Bu dediklerimi yaptım diyene kadar 7 yıl geçmişti.
Bu arada gelen kimseyle bırakın tanışmayı bir kahve bile içmedim.
Sonra mı??? sonrası gelen evlilik tekliflerini değerlendirmekle devam etti (hergün biri gelmedi tabi :KK70:) ve anladım ki ben başkasının çocuğuna annelik yaparken ya haksızlık yaparsam, ya adil olmazsam, ya çocuğum gibi benimseyemezsem soruları.... dediler ki çocuksuz biriyle evlilik düşün ama bu sefer de ya O benim evladımı benimsemezse dedim...
Ve evlilik düşüncesini rafa kaldırdım Zirve de bıraktım :KK70:
Iyi yapmissin
2.evlikliklerini yapacaklarin oncelikleri cocuklari olmali.
Kendileri degil!!!!
Koca koca deyip milletin cocugunu da kendi cocugunu da ziyan etmesin kimse.

Istisnalar zorunluluklar sebebiyle yapilan evlilikler haric.

Cocugun babakimini ustlenmek size dusmez, sizinle kalabilor ama annelik yapmaniz beklenemez! Onu dusunecek olan esiniz ee kendi annesi ve bence haklisiniz benim esiminde ilk evliliginden bir oglu var haftasonu falan bizde ama bende surekli yayanimizda olsun istemezdim, onun sorumlulugunu almak istemem, o nedenle hep annesine uzun omur saglik versin derim ...
Asil sorun esinizin karakteri adam kinci ve yalanci kinide kendi ayibini ortmekten oturu bence ama bence cocugunuz oldugundan bir kere daha dusunun derim ve sunu da soyleyim anneanne yada babaanne o cocuga bakmak zorunda degil...

Back
X