- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.715
- 158
- Konu Sahibi bookermoon
Babalarımız aynıymış hemde öyle böyle değil birebir resmen... Anneden yana da şansızmışsın sen üzüldüm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam anlamıyla hislerimi açıklamışsınız.bunlar benim için uyarmışsam ve umursamıyosa yeterli nedenler boşanma için, özensizlik tiksindirici bir şey. benim sana saygım yok,seni elde ettim artık demenin fransızcası bunlar.
EvetBoşan desek boşanacak mısın
Evet bnde öyle düşünüyorum insan biseyleri yapmak için bahane arıyor bazen..Bana bunlar biraz bahane gibi geldi, insan birini sevdi mi bazı şeyleri görmez. Ağız sapirtdatma çorap giyim bunlar bence basit şeyler. İnsanı rahatsız eder mi eder ama boşanmayı dusundurtmez bence başka birşeyler sizi boşanmayı düşünmeye itmiş. Benim eşimin de buna benzer beni rahatsız eden yönleri var ama boşanmayı düşünmem böyle şeyler için.
Haklısınız. Gerçekten evlenmeden önce tamamen özgür ve mutlu olduğum zamanlar vardı. Özlüyor olabilirim.Saydığınız sebepler evliliği bitirmek için sudan sebep olabilir belki ama soğuduysanız içim almıyor artık bu adamı diyorsanız bi şey diyemeyeceğim bilemiyorum ..
siz sanki sıkılmış gibisiniz hayatınızın monotonluğundan..
Zaten boşansam bile aileme dönmeyi hiç düşünmüyorum, seçenek bile değil benim için.Canım yüzde yüz insan bulamazsın yüzde 70 80 anlaşabiliyorsan evlilik yürür zaten. iyi yönlerini görmeye çalış ailen arkanda değil çocuğunda varsa macera arama boşyere. Uyarılarla idare edilir bence.
İlk başlarda çok sevdiğimi düşünüyordum, belkide sürekli Kendimi kandırmış olabilirim. Ama saymadığım birsürü sebepte var. Genelde hep "Ben böyleyim" "Amaan nolacak" ile biten konuşmalar.Misafiri karşılama kıyafeti ve çorap konusunda eşinize hak verdim. Misafir bizim kıyafetimiz için değil bizim için geliyor evimize. Evimiz ise tüm günün yorgunluğunun ardından kendimizi en rahat hissetmemiz gereken yer. Çoraplar aynı olmalı diye kanunlarda ya da din kitaplarında bir kural da yok.
Kilo alması ya da saçlarını salması onun tercihi. Kilo alan siz de olabilirdiniz, bu nedenle birini yargılamak ya da sevgim azaldı demek bana normal gelmiyor.
Sizin tek haklı olduğunuz yer cinsel uyumsuzluğunuz ve ağız şapırdatma olayı.
Boşanın ama ailenize dönemeyeceğiniz için mesleğinizi elinize alıp dönün. Eşinizi sevmiyor gibisiniz yoksa bu saydıklarınız size batıyor olmazdı.
Yoo gayet pis adamdır. Oturma odasında fıstık yer kabuklarını heryere döker, elbiselerini dolaptan almaz benim vermemi bekler. Bir musluk tamir edilecekse en az 15 kez söylemek gerekir falan.Geri dönmek için yalvarırsın. Eşiniz kendisini saldı ise muhakkak sebebi vardır yorulmuştur? Benim eşim Donundan Çorabına varana kadar benden ister ben giydiririm. Eşiniz size hiç yük olmamış anladığım kadarıyla
Yürütemeyeceğinizi düşünüyorsanız mutlu değilseniz boşanın tabi
Aslında inanın bunlara dikkat ettiği zamanlarda daha pozitiftim. Son zamanlarda artan "Amaaan, olsun, nolacak" ları yüzünden aslında hiç aşık olmadığımı farkettim. Sevgim ve saygım vardı, onlarıda harcıyor.peki bu adam saydıklarınızı yapmasa canım aşkım diye gece yatağa sarmaş dolaş girecek misiniz? yoksa yine "ama" larınız gelecek mi? yani acaba aşık olduğunuzu sandınız da geçti mi acaba
Benim eşim de aynı. Ben hem calısırım hem yemek hemde temizlik yaparım. Evde korniş tamir edilecek hemde Kaç aydır umrunda değil. Sadece Kıyafetine dikkat eder temiz giyinir ben giydiririm birde ağız şaplatmaz. Şuanlık sabır ediyorum işlerimiz ağır işler bitince Hatırlatıcam bakalım nolcakYoo gayet pis adamdır. Oturma odasında fıstık yer kabuklarını heryere döker, elbiselerini dolaptan almaz benim vermemi bekler. Bir musluk tamir edilecekse en az 15 kez söylemek gerekir falan.