Annesinin benden için getirme dediği nişana gitmeyi de onun gitmesini de gururuma yediremiyorum.Nişana sende git
Aslında dün o daha dikkat edeceği ben de surat asmayacağım konusunda anlaşmıştık. Tek isteği beni mutlu görmekmiş. Surat asmamammış. Keşke her kavga bu sebepten olsa diyor. Ama ben çok kırgınım.Annesinin ne dedigi ne istedigi önemli degil eşiniz ile olan sorunlar önemli.
Alkol almasa sorun kalmayacak mı diye sormak istiyorum
Nişan sahibi sizin için önemli biri ise gidin valide karar verici degilAnnesinin benden için getirme dediği nişana gitmeyi de onun gitmesini de gururuma yediremiyorum.
Evet işte o çok acı . Çocuk muyuz biz. Ebeveyn çağırmak ne. İlk kez yaşadığım şeyler.Benim anlamadigim yetiskin iki insan nicin tartismasina 3. Kisileri dahil eder. Eger aranizda cozemiyorsaniz baska bir konuda yine anlasmazlik yasadiginizda birbirinizi kirip evliligi yipratabilirsiniz. Evlilik, anlasma olmadan yurumuyor. Bir taraf daha cok alttan almali. Iki tarafta hosgorulu degilse evet bitmistir.
Bu konuşmayı yapmasa da gitmezdim zaten ben o nişana. Ama söylemesi, tarzı beni çok kırdı. Bi de güya kızı gibi görürdü beni.Nişan sahibi sizin için önemli biri ise gidin valide karar verici degil
Ozaman sorun kalmadı valide sizi kızı gb görür sinirlenince de el gb görür taktik budurBu konuşmayı yapmasa da gitmezdim zaten ben o nişana. Ama söylemesi, tarzı beni çok kırdı. Bi de güya kızı gibi görürdü beni.
Bende işte inadına giderdim oğlunun yuvası dağılıyor o toparlanamak yerine körüklüyor mu ertesi gün boşanacak olsam da o gün nişana giderdim ve kv e K bakma biz size danıştık ve sizin toparlayacı olmanızı bekledik körüklemenizi değil ayrıca nereye gidip geldiğime eşim ve ben karar veririm derdimAnnesinin benden için getirme dediği nişana gitmeyi de onun gitmesini de gururuma yediremiyorum.
Benim esim de ciddi tartismalarda beni aileme sikayet ederdi hatta ailemin evindeyken gelip rezillik cikarirdi. Bu tamamen olgunlasmamis, birey olamamis, evliligin agirligini tasiyamamis,altinda ezilmis sahislarin dustugu durum bence.Evet işte o çok acı . Çocuk muyuz biz. Ebeveyn çağırmak ne. İlk kez yaşadığım şeyler.
Severek evlendik. O çok istedi. Çok uğraştı. Hala da uğraşıyoruz. Ama çok yıprandık işte. Zaten şu andan sonra görüşmem annesiyle.Hımmm ben olsam final yaparım ... çok çok özenirdim a dan z ye eşimi de hazırlarım...takardım adamı koluma son son kaynanama bir bakış ... nişana giderim.. içki hariç başka sorununuz var mı sizde? Bu geçebilecek birşey bence..adam seviyor da belli... birde aranızda ten uyumu var sanki yanlışmıyım..herkesin herşeyin bir şansa daha ihtiyacı var...kaynanan hariç..
Bu gurur kırgınlığımı nasıl geçireceğim? O neden inat yapıp hala gideceğim diyor? O kadar kararsızım ki. Ne kalmaya ne gitmeye gönlüm razı.Ozaman sorun kalmadı valide sizi kızı gb görür sinirlenince de el gb görür taktik budur
Şimdi den sonra nişan ve annesi önemsiz evliliginize sorunlarına odaklanıp çözüme gidin
Ben de bu görüşteyim. Taraf tutmuyorum diyor. Ama bence bu bir taraf tutmak. Zaten bence fazla düşkün ailesine.Benim esim de ciddi tartismalarda beni aileme sikayet ederdi hatta ailemin evindeyken gelip rezillik cikarirdi. Bu tamamen olgunlasmamis, birey olamamis, evliligin agirligini tasiyamamis,altinda ezilmis sahislarin dustugu durum bence.
Kendi ebeveynlerini tercih edip sizi kirmayi goze aliyorsa zaten aile olamamissinizdir.
Bu kadar benim yanımda değilken nasıl mutlu olalım zaten. Hep seviyor, hep ölüyor. Ama bence hep önce ailesi. Ben sonra geliyorum.Ben esimin nisana ya da dügüne tek gitmesini istemezdim. Ya siz de gidin bu durumda gurur falan olmaz, ya da o da gitmesin ama genel olarak sizin bu adamla mutlu olcaginizi düsünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?