- 19 Mayıs 2020
- 47.692
- 214.307
- 598
Ay ne bekliyormuş acaba, koşa koşa gel, ayaklarının altına seril falan mı? Öyle yapınca da kıymet bilmiyorlar. Kusura bakmasın.İşte ufak çaplı kaprislerimi. Ama söz konusu ailesi olunca kimseyi görmüyor gözü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne bekliyormuş acaba, koşa koşa gel, ayaklarının altına seril falan mı? Öyle yapınca da kıymet bilmiyorlar. Kusura bakmasın.İşte ufak çaplı kaprislerimi. Ama söz konusu ailesi olunca kimseyi görmüyor gözü.
Gurur kırgınlığı kolay kolay gecmez zaten, boşanmak da büyük bi sorumluluk doğru karar vermek lazım eğer cidden ben istemiyorum olmuyor diyorsanız doğru bi karar ama seviyorum oda beni seviyor biz bu sorunları birlikte (sadece iki kisi) aşabiliriz diyorsanız da zamana bırakın birlikte bi yerlere gidin tatile gidin vakit geçirin birbirinize zaman ayırın bence ailelerden biraz uzak durmaya bakın eşiniz de dahil kendi hayatınızı herkesten uzak mutlu kendi içinizde yaşarsanız aşabilirsiniz benceBu gurur kırgınlığımı nasıl geçireceğim? O neden inat yapıp hala gideceğim diyor? O kadar kararsızım ki. Ne kalmaya ne gitmeye gönlüm razı.
O nişana giyinip süslenip gidin demek isterdim ama corona varken niye nişan düğün yapılır ve insanlarin zoraki gelmeleri sağlanır anlamiyorum.Annesinin benden için getirme dediği nişana gitmeyi de onun gitmesini de gururuma yediremiyorum.
Alkol sorun ya basli basina icmemesi icin biseyler bulsan hani ne biliyim bi seyler cikarsan suraya gidelim surdan cagirildk vs flan diye erteletsen belki oyle yapa yapa azaltir gerci zor da. Nişan konusunda da git bence evin ayrii oten ayri ona ne ki ya gir eşinin koluna gec bi de oynayin valla esin de ama annesine inatla geldi vs demesin eşim olmazsa bende gelmedim ben nerde o orda diyerek konusmasi lazmGünaydın kızlar. Yine işin içinden çıkamadım geldim buraya. Daha önce de anlatmıştım eşim alkol alıyor eve geç geliyor diye. Bi türlü tam anlamıyla çözemedik biz bu konuyu. O alkol alıp geç geliyor, ben de surat asıp kavga çıkarıyorum. O benim surat asmamdan yılgın, ben onun onun deyimiyle sosyal içici olup haftada 2 eve geç gelmesinden. Derken 3 gün önce yine dolduk dolduk büyük bir kavga yaşadık. Bence 2 yılın birikmesiydi. O anne babaları çağıracağız diye tutturdu ben yapma etme derken. Minik bi sinir krizi geçirdi kapıları filan yumrukladı. Bu arada ben gitmek istiyorum evden. Kapıyı kilitledi anneler gelmeden çıkamazsın diye. Ben de çok öfkelendim polisi aradım. Sonra polis geldi gitti. Anne babalar geldi. Annesi bence beni suçlayıcı konuştu, sürekli oğlunu savundu. Ben de sesimi yükselttim ona. Benim annem anlaşamıyorsanız boşanın dedi. Eşim buna alındı. İşte babalar bunlarda bişey yok dedi. Kısacası herkese rezil olduk. 2 yetişkin bireye yakışmayacak şeyler. Aileleri çağırması başlı başına yanlıştı. Ona göre başa çıkamamış artık, benim gitmemden korkmuş, geçen hafta artık ailemle konuşacam demiştim ona istinaden çağırmış. Neyse işte eşimin bunlarda bişey yok sakin ol filan demesi üzerine boşanmasam mı diye düşünmeye başlamıştım ki dün akşam eve geldi. Sana bişey diyeceğim ama tartışmak istemiyorum. Annem dedi ki eşini benim evime getirme, hafta sonu bi akrabalarının nişanı var oraya da getirme. Ben tabi yine en başa döndüm. Ben de zaten görüşme taraftarı değilim onunla ama bu mu yolu yordamı. Diyemedin mi diyorum eşimin gelmediği yerde benim de işim olmaz diye. Ama sen ona bağırdın üzülmüş alınmış diyor. Dün eşyalarımı toplayıp gitmeye kalktım akşam durdurdu beni. Konuştu konuştu. Sürekli gitme, ayrılma modunda olduğumu, sürekli korku içinde yaşadığını filan söyledi. Bi dur ortam soğusun diyor. Ama inada bindi iş. Ben o nişana gideceğim diyor. Bense gururuma yediremiyorum. Ne yapmalıyım siz söyleyin? Bitmiş mi bu evlilik?
Ya eşiniz her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor. En başta aileleri çağırarak, annesine "karını getirme" deme haddini, eşiniz onlara vermiş. Şuan ne yapması gerekiyor kısmını düşününce, sizin oraya getir, buraya getirme diyebilecekleri bir eşya olmadığınızı, sorunlarınıza onları da dahil etmekle hata yaptığını, işleri iyice arap saçına döndürdüğünü söylesin madem ailesine, gerçekten kalmanızı istiyorsa. Bu adamın mantıklı bir şeyler yapıyor olması lazım kalmanız için. Sizin ilişkideki hatalarınız neler, onlar konuda yok ama onları da konuşmalısınız, iki yetişkin insan gibi. Olmadı çift terapilerini bir klişe olduğu için tavsiye etmiyorlar, ilişkisini gerçekten kurtarmaya çabalayan insanlar için çok işe yarıyor. Ha yok, aynı tas aynı hamamsa, eşiniz "kal" demek dışında bir hamle yapmıyorsa, kurtarılabilecek bir şey yok bence.Bu güne kadar hep o alttan almış, bu sefer ben alacakmışım. İşte söz konusu ailesi olunca onlara tepkili görünmemek adına gitmek istiyor.
Günaydın kızlar. Yine işin içinden çıkamadım geldim buraya. Daha önce de anlatmıştım eşim alkol alıyor eve geç geliyor diye. Bi türlü tam anlamıyla çözemedik biz bu konuyu. O alkol alıp geç geliyor, ben de surat asıp kavga çıkarıyorum. O benim surat asmamdan yılgın, ben onun onun deyimiyle sosyal içici olup haftada 2 eve geç gelmesinden. Derken 3 gün önce yine dolduk dolduk büyük bir kavga yaşadık. Bence 2 yılın birikmesiydi. O anne babaları çağıracağız diye tutturdu ben yapma etme derken. Minik bi sinir krizi geçirdi kapıları filan yumrukladı. Bu arada ben gitmek istiyorum evden. Kapıyı kilitledi anneler gelmeden çıkamazsın diye. Ben de çok öfkelendim polisi aradım. Sonra polis geldi gitti. Anne babalar geldi. Annesi bence beni suçlayıcı konuştu, sürekli oğlunu savundu. Ben de sesimi yükselttim ona. Benim annem anlaşamıyorsanız boşanın dedi. Eşim buna alındı. İşte babalar bunlarda bişey yok dedi. Kısacası herkese rezil olduk. 2 yetişkin bireye yakışmayacak şeyler. Aileleri çağırması başlı başına yanlıştı. Ona göre başa çıkamamış artık, benim gitmemden korkmuş, geçen hafta artık ailemle konuşacam demiştim ona istinaden çağırmış. Neyse işte eşimin bunlarda bişey yok sakin ol filan demesi üzerine boşanmasam mı diye düşünmeye başlamıştım ki dün akşam eve geldi. Sana bişey diyeceğim ama tartışmak istemiyorum. Annem dedi ki eşini benim evime getirme, hafta sonu bi akrabalarının nişanı var oraya da getirme. Ben tabi yine en başa döndüm. Ben de zaten görüşme taraftarı değilim onunla ama bu mu yolu yordamı. Diyemedin mi diyorum eşimin gelmediği yerde benim de işim olmaz diye. Ama sen ona bağırdın üzülmüş alınmış diyor. Dün eşyalarımı toplayıp gitmeye kalktım akşam durdurdu beni. Konuştu konuştu. Sürekli gitme, ayrılma modunda olduğumu, sürekli korku içinde yaşadığını filan söyledi. Bi dur ortam soğusun diyor. Ama inada bindi iş. Ben o nişana gideceğim diyor. Bense gururuma yediremiyorum. Ne yapmalıyım siz söyleyin? Bitmiş mi bu evlilik?
Niye başkasının nişanına eşiyle gitmek için kaynana iznine ihtiyaç duysun konu sahibi? Büyük gibi orta yolu bulsaymış saygı görmeye de hakkı olurmuş.Yorumlar enteresan geldi, bazı insanlar git kaynana nispet vs demiş ama o kadın sizin arkadaşınız değil. Büyüğünüz ve eşinizin annesi. Ben sizin yerinizde olsam kadını arar kendimi anlatırdım. Kırıldığım şeyi söyler ardından da bağırarak konuştuğum için özür dilerdim. Sonra hala mı istemiyor e orada yapacak bir şey yok tabi ki. Zamana bırakırdım. Normalde arkadaşlarımızla dahi kavga etsek, hemen normale dönemiyoruz ki siz çok ekstrem olaylar yaşamışsınız.
Niye başkasının nişanına eşiyle gitmek için kaynana iznine ihtiyaç duysun konu sahibi? Büyük gibi orta yolu bulsaymış saygı görmeye de hakkı olurmuş.
Niye başkasının nişanına eşiyle gitmek için kaynana iznine ihtiyaç duysun konu sahibi? Büyük gibi orta yolu bulsaymış saygı görmeye de hakkı olurmuş.
Ya tek derdin nişan mı sence şuan? Eşinle olan sorunlarına odaklan, kaynanayı boşver. Eşin ne sıklıkla içiyor ve kaçta geliyor? Sana vakit ayırıyor mu?Annesinin benden için getirme dediği nişana gitmeyi de onun gitmesini de gururuma yediremiyorum.
Polisi neden çağırdınız?Günaydın kızlar. Yine işin içinden çıkamadım geldim buraya. Daha önce de anlatmıştım eşim alkol alıyor eve geç geliyor diye. Bi türlü tam anlamıyla çözemedik biz bu konuyu. O alkol alıp geç geliyor, ben de surat asıp kavga çıkarıyorum. O benim surat asmamdan yılgın, ben onun onun deyimiyle sosyal içici olup haftada 2 eve geç gelmesinden. Derken 3 gün önce yine dolduk dolduk büyük bir kavga yaşadık. Bence 2 yılın birikmesiydi. O anne babaları çağıracağız diye tutturdu ben yapma etme derken. Minik bi sinir krizi geçirdi kapıları filan yumrukladı. Bu arada ben gitmek istiyorum evden. Kapıyı kilitledi anneler gelmeden çıkamazsın diye. Ben de çok öfkelendim polisi aradım. Sonra polis geldi gitti. Anne babalar geldi. Annesi bence beni suçlayıcı konuştu, sürekli oğlunu savundu. Ben de sesimi yükselttim ona. Benim annem anlaşamıyorsanız boşanın dedi. Eşim buna alındı. İşte babalar bunlarda bişey yok dedi. Kısacası herkese rezil olduk. 2 yetişkin bireye yakışmayacak şeyler. Aileleri çağırması başlı başına yanlıştı. Ona göre başa çıkamamış artık, benim gitmemden korkmuş, geçen hafta artık ailemle konuşacam demiştim ona istinaden çağırmış. Neyse işte eşimin bunlarda bişey yok sakin ol filan demesi üzerine boşanmasam mı diye düşünmeye başlamıştım ki dün akşam eve geldi. Sana bişey diyeceğim ama tartışmak istemiyorum. Annem dedi ki eşini benim evime getirme, hafta sonu bi akrabalarının nişanı var oraya da getirme. Ben tabi yine en başa döndüm. Ben de zaten görüşme taraftarı değilim onunla ama bu mu yolu yordamı. Diyemedin mi diyorum eşimin gelmediği yerde benim de işim olmaz diye. Ama sen ona bağırdın üzülmüş alınmış diyor. Dün eşyalarımı toplayıp gitmeye kalktım akşam durdurdu beni. Konuştu konuştu. Sürekli gitme, ayrılma modunda olduğumu, sürekli korku içinde yaşadığını filan söyledi. Bi dur ortam soğusun diyor. Ama inada bindi iş. Ben o nişana gideceğim diyor. Bense gururuma yediremiyorum. Ne yapmalıyım siz söyleyin? Bitmiş mi bu evlilik?
Haklisin ben de olsam istemem asla.Annesinin benden için getirme dediği nişana gitmeyi de onun gitmesini de gururuma yediremiyorum.
Yani, bilemedim. Adam içip içip gece 2 lerde geliyor eve. Aileleri karıştıran da aynı adam. Kaynana oğlunu aklayacak, geline bu kadar bilenecek ne buldu başka şeyler yoksa? Bi tek sesi yükseldi diye mi bu tantana?izin almak değil bu.
evde ne konuşuldu bilemeyiz tabi ama kv bağırmak hiç hoş değil. gelinim bana bağırsa milletin ortasında bende görüşmek istemem ha oraya buraya gelmesin demem ama biter benim için. konu sahibesi bu deveyi gütmek istiyorsa bence de arayıp kendini anlatmalı sinirlerine hakim olamadığını aslında bağırmak istemediğini falan söylemeli.
ama tabi en hatalı eşi. kendi aralarında çözmeleri gereken mevzuya hısım akrabada çağıracakmış neredeyse.
Yani, bilemedim. Adam içip içip gece 2 lerde geliyor eve. Aileleri karıştıran da aynı adam. Kaynana oğlunu aklayacak, geline bu kadar bilenecek ne buldu başka şeyler yoksa? Bi tek sesi yükseldi diye mi bu tantana?
Eşin de nişana gitmemeli kısa net, seni hiçe saydırmamalı sonuçta sen durduk yere tepki vermemişsin annesine oğlunu savunduğu seni anlamaya çalışmadığı için vermişsin ne bu ayyaş oğlum haklıdır havaları. Eşime gelince huylu huyundan vazgeçmiyor bırakcağım dese de iki gün sonra ilk sürtüsmenizde yine gidip içer hatta senin hassas olduğunu bildiği için seni ilk buradan vurmaya çalışır. Ayrıca içmek ile sosyal içicilik arasımda ne fark varmış sadece laf kalabalığı.Günaydın kızlar. Yine işin içinden çıkamadım geldim buraya. Daha önce de anlatmıştım eşim alkol alıyor eve geç geliyor diye. Bi türlü tam anlamıyla çözemedik biz bu konuyu. O alkol alıp geç geliyor, ben de surat asıp kavga çıkarıyorum. O benim surat asmamdan yılgın, ben onun onun deyimiyle sosyal içici olup haftada 2 eve geç gelmesinden. Derken 3 gün önce yine dolduk dolduk büyük bir kavga yaşadık. Bence 2 yılın birikmesiydi. O anne babaları çağıracağız diye tutturdu ben yapma etme derken. Minik bi sinir krizi geçirdi kapıları filan yumrukladı. Bu arada ben gitmek istiyorum evden. Kapıyı kilitledi anneler gelmeden çıkamazsın diye. Ben de çok öfkelendim polisi aradım. Sonra polis geldi gitti. Anne babalar geldi. Annesi bence beni suçlayıcı konuştu, sürekli oğlunu savundu. Ben de sesimi yükselttim ona. Benim annem anlaşamıyorsanız boşanın dedi. Eşim buna alındı. İşte babalar bunlarda bişey yok dedi. Kısacası herkese rezil olduk. 2 yetişkin bireye yakışmayacak şeyler. Aileleri çağırması başlı başına yanlıştı. Ona göre başa çıkamamış artık, benim gitmemden korkmuş, geçen hafta artık ailemle konuşacam demiştim ona istinaden çağırmış. Neyse işte eşimin bunlarda bişey yok sakin ol filan demesi üzerine boşanmasam mı diye düşünmeye başlamıştım ki dün akşam eve geldi. Sana bişey diyeceğim ama tartışmak istemiyorum. Annem dedi ki eşini benim evime getirme, hafta sonu bi akrabalarının nişanı var oraya da getirme. Ben tabi yine en başa döndüm. Ben de zaten görüşme taraftarı değilim onunla ama bu mu yolu yordamı. Diyemedin mi diyorum eşimin gelmediği yerde benim de işim olmaz diye. Ama sen ona bağırdın üzülmüş alınmış diyor. Dün eşyalarımı toplayıp gitmeye kalktım akşam durdurdu beni. Konuştu konuştu. Sürekli gitme, ayrılma modunda olduğumu, sürekli korku içinde yaşadığını filan söyledi. Bi dur ortam soğusun diyor. Ama inada bindi iş. Ben o nişana gideceğim diyor. Bense gururuma yediremiyorum. Ne yapmalıyım siz söyleyin? Bitmiş mi bu evlilik?
Tabi özür dilesinde kadın iyice şişinsin.Konu sahibinin kaynanası özürden anlayan bir insana benzemiyor.Mahalle arası teyzesi tipli bir kadın olduğunu düşündüm konuyu okuyuncaYorumlar enteresan geldi, bazı insanlar git kaynana nispet vs demiş ama o kadın sizin arkadaşınız değil. Büyüğünüz ve eşinizin annesi. Ben sizin yerinizde olsam kadını arar kendimi anlatırdım. Kırıldığım şeyi söyler ardından da bağırarak konuştuğum için özür dilerdim. Sonra hala mı istemiyor e orada yapacak bir şey yok tabi ki. Zamana bırakırdım. Normalde arkadaşlarımızla dahi kavga etsek, hemen normale dönemiyoruz ki siz çok ekstrem olaylar yaşamışsınız.