Boşanmalı mıyım

Birlikte vakit geçirmek illa birlikte oturmak konuşmak anlamına gelmiyor. Yemeği birlikte yapmak bulaşığı birlikte yıkamak birlikte duşa girmek vs bunlar da ‘birlikte’ vakit geçirmek anlamına gelmekte. Evli bir kadın ya da erkeğin eşi evdeyken gidip arkadaşında kalmasını ben doğru bulmuyorum. Evlilik bilincine uygun da bulmuyorum. Bence sorun henüz evliliğin idrak edilememiş olması. Ev arkadaşı ya da sevgili değil de evli olduğunuzu anlamanız gerekli. Ve hukuken (ne yazık ki böyle) eşiniz eşim evde yemek yapmıyor bulaşık yıkamıyor dediğinde sizi suçlu buluyorlar. Sizin o da arkadaşında kalıyor demenize karşılık da daha önceden haberi vardı deyip mesaj vs gösterebilir. Yani hukuksal açıdan sizi eksik bırakacak zor duruma düşürecek şeyler de önünüze sunabilirler. Bence eşinizi alın karşınıza evlilikten kendisinden beklentilerinizi açık açık söyleyin. Kendisinin neler beklediğini de söylemesini rica edin. Seviyorsanız birbirinizi beklentilere uyarak denemeniz doğru olacaktır.

Vay be yemek yapan bulaşık yıkayan bi eşin var ve azıcık ilgi göremedin diye boşanmayı düşündün öyle mi ? Belki onun da bi sıkıntısı var? Konuşmayı denediniz mi. Mutfakta da ona yardım edip beraber vakit geçirebilirdiniz.bi kadın olarak bazı sorumluluklar alsanız mı acaba? Herşey tek taraflı olmuyor ve malesef evlilik böyle bişey değil ilgi göstermedi diye ayrı yatarsanız o da size sormadan çekip gidebilir ben bund abes bi durum görmüyorum. Bazı kadınları anlamak gerçekten zor. Boşanmayı da çocuk oyuncağı yaptınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…