• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım

Linda 1126

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
31
12
8
27
Arkadaşlar çok kafam karışık. Nolur yardım.Beni ciddi anlamda depresyona sokan bir durum var o da eşimin aşırı derecede bana bağımlı ve kıskanç olması. Giyimime karışıyor normalde çok açık giyinen bir insan değilim fakat en ufak dar bir t shirt e bile çok kızıyor hep bol ve vücut hatlarımı belli etmeyen şeyler giy diyor hadi bunu aştık bi sekilde diyelim bende istediği gibi giyinmeye çalışıyorum ama sorunlar bunla da bitmiyor. Çalışmak istiyorum izin vermiyor kendi paramı kazanayım diyorum ben kazanıyorum ya yeter diyor o kadar kıskanç ki ailemin yanında 1 gün bile kalmaya gitsem onu bile problem ediyor onsuz şehir dışına seyahate veya ailem yada arkadaşlarımla gezmeye bile çıkmama izin vermiyor. İstediğim gibi yasiyamiyorum bile hayatımı ablam ile bile şehir dışına çıkmaya izin vermiyor illa o da olacakmış. Başıma buyruk ne yapiyormuşum böyle diyor yani ben artık çok yoruldum bu olaylardan tartışmaktan boşanmayı düşünmeye başladım.1 buçuk yıllık evliyiz.yaşıtız ikimiz de 25 yaşındayız. Ne yapmalıyım onu seviyorum ama kafam çok karışık yardım edin boşanmak doğru bi karar olur mu sizce?

Son düzenleme:
Evliliğimizin ilk yıllarında bir benzerini yaşadım çok zordu çok yıprandım 13 yıl oldu şimdi fellik fellik geziyorum sorun yok ama o süreç çok zordu şimdiki aklım olsa çekmezdim diyebilirim karar sizin onu törpüleyene kadar siz de yıpranıyorsunuz maalesef

Size vakit ayırıyor mu?
Birlikte ne kadar zaman geçiriyorsunuz?
Yoksa eve tıkıp, kendi keyfinde yaşıyor mu?

Kaç yıllık evlisiniz?
Nişan veya sevgili olduğunuz zamanlarda illa bir sinyal vermiştir.
Bir anda değiştiğini sanmıyorum.

Boşanmak gibi ciddi bir niyetiniz yoksa affedersiniz yola getirene kadar kendinizi parçalamanız gerek. Sürekli bıkmadan aynı şeyleri sizinde ona anlatmanız gerekiyor.

Arkadaşlar çok kafam karışık. Nolur yardım.Beni ciddi anlamda depresyona sokan bir durum var o da eşimin aşırı derecede bana bağımlı ve kıskanç olması. Giyimime karışıyor normalde çok açık giyinen bir insan değilim fakat en ufak dar bir t shirt e bile çok kızıyor hep bol ve vücut hatlarımı belli etmeyen şeyler giy diyor hadi bunu aştık bi sekilde diyelim bende istediği gibi giyinmeye çalışıyorum ama sorunlar bunla da bitmiyor. Çalışmak istiyorum izin vermiyor kendi paramı kazanayım diyorum ben kazanıyorum ya yeter diyor o kadar kıskanç ki ailemin yanında 1 gün bile kalmaya gitsem onu bile problem ediyor onsuz şehir dışına seyahate veya ailem yada arkadaşlarımla gezmeye bile çıkmama izin vermiyor. İstediğim gibi yasiyamiyorum bile hayatımı ablam ile bile şehir dışına çıkmaya izin vermiyor illa o da olacakmış. Başıma buyruk ne yapiyormuşum böyle diyor yani ben artık çok yoruldum bu olaylardan tartışmaktan boşanmayı düşünmeye başladım. Ne yapmalıyım onu da seviyorum ama kafam çok karışık yardım edin boşanmak doğru bi karar olur mu sizce
selamlar
Oncelikle esiniz sizin sahibiniz degil;hayat arkadasiniz.Ilk once bunun ayrimini ogretin esiniz olacak adama.Izin vermemek ya da izin almak nedir ya Evlilik birbirinin hayatini kisitlamak degildir ki karsilikli dusunceler soylenir mantiga dayali orta yol bulunur kararsiz kalinan durumlarda.Esiniz kiskancligindan yapmiyor bence bu kadar kisitlamayi.Psikolojik hasta yaa tedavi olsun Aksi takdirde etrafina bukadar guvenmeyen biri icin kisi kendinden bilir isi demek istemiyorum

Arkadaşlar çok kafam karışık. Nolur yardım.Beni ciddi anlamda depresyona sokan bir durum var o da eşimin aşırı derecede bana bağımlı ve kıskanç olması. Giyimime karışıyor normalde çok açık giyinen bir insan değilim fakat en ufak dar bir t shirt e bile çok kızıyor hep bol ve vücut hatlarımı belli etmeyen şeyler giy diyor hadi bunu aştık bi sekilde diyelim bende istediği gibi giyinmeye çalışıyorum ama sorunlar bunla da bitmiyor. Çalışmak istiyorum izin vermiyor kendi paramı kazanayım diyorum ben kazanıyorum ya yeter diyor o kadar kıskanç ki ailemin yanında 1 gün bile kalmaya gitsem onu bile problem ediyor onsuz şehir dışına seyahate veya ailem yada arkadaşlarımla gezmeye bile çıkmama izin vermiyor. İstediğim gibi yasiyamiyorum bile hayatımı ablam ile bile şehir dışına çıkmaya izin vermiyor illa o da olacakmış. Başıma buyruk ne yapiyormuşum böyle diyor yani ben artık çok yoruldum bu olaylardan tartışmaktan boşanmayı düşünmeye başladım. Ne yapmalıyım onu da seviyorum ama kafam çok karışık yardım edin boşanmak doğru bi karar olur mu sizce
Yapmak zor, yıkmak kolaydır. Gerekirse terapi alın birlikte. Ancak son çare ayrılık olmalı diye düşünüyorum.

selamlar
Oncelikle esiniz sizin sahibiniz degil;hayat arkadasiniz.Ilk once bunun ayrimini ogretin esiniz olacak adama.Izin vermemek ya da izin almak nedir ya Evlilik birbirinin hayatini kisitlamak degildir ki karsilikli dusunceler soylenir mantiga dayali orta yol bulunur kararsiz kalinan durumlarda.Esiniz kiskancligindan yapmiyor bence bu kadar kisitlamayi.Psikolojik hasta yaa tedavi olsun Aksi takdirde etrafina bukadar guvenmeyen biri icin kisi kendinden bilir isi demek istemiyorum
Tedaviyi çok kez söyledim olumlu bakmıyor bana pek bir çare kalmadı açıkçası çok yoruldum aynı şeyleri tartışıp duruyoruz

Valla evliliğimin ilk yılı aynennn böyleydi diyebilirim.. en sonunda da aldattı.. bi üye yazmış kişi kendinden bilir işi demek istemiyorumm diye bende demek istemiyorum ama yaşadklarnzın normal olmadıgını ve kesnlkle terapi alması gerektiğini anlatın. Canınız yanmasın benm gbi

Ozellikle giysi konusunda asiri baskici olan erkekler disarida kadinlara bakiyor. Kisi kendinden bilir isi dememisler bosuna. Giysi konusu hadi neyse ama calisma kismi cok onemli. Ölse kalsa ne yapacaksiniz? Baglanan ölüm ayligi ile gecinemezsiniz
Çok tanıdık 😅

Back
X