- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 363
Slm kizlar.. oncelikle yazimi okuyan herkese simdiden tesekkurler.ben 28 inde 3senelik evli olucam..4senedir birlikteyiz..bir kizim var. 2yasinda.turkiyeden isvicreye gelin geldim..esim nisanliyken bana eski kiz arkadasini unutamadigini demisti..ve kavga etimistik..sonra konu kapandi..taki buraya geldim ve herkes inadina o kizlardan bahsetti.hamile kaldim bir ay sonra psikolojim bozuldu bu yuzden.esime sordum bi kere daha demistin unutamiyomusun diye?.oda demisti cok kotu seyler yaptim ona o yuzden unutamadim ona yaotiklarimi..bu arada bu on yil onceki meselesi..*.bir erkek on yil sonra neden boyle bisey hatirlar ki)) ben bu yuzden ona guvenimi kaybettim.bu konular yuzunden cok kavga ettik. eski konularimda var bu sitede...neyse ailesinden cok cektim.ailem ve ben kucuk gorulduk hep..mesela kayin validem bir keresinde yanina gittim esim olmadan..arkadasima gitmistim kv haber vermistim..esime vermedigimi gidip gelmedigimi soyledi:*( cok kotu bir psikoloji ile bu gune geldim..annem kayin valideme el ormesi seyler gonndermisti osene kv ye gittigimde .kayin validem de kapidan ben cikarken bana eski bir pasli kolyeyi verdi annnene gotur diye. Elime tuturturdu..bu kucuk gormek degilmidirr.anlatsam masal olur onlarin bana yaptiklarini..iki üc gun oncede esimle bir konu konusurken okiz gecti konumuzda onu unutamadigini sordum?oda dedi onun kalcasinda kemik erimesi vardi bu yuzden ona evlilik icin tek bir sans vermedim..oda hep hissetti bunu..yillar sonra esimdede cikti kemik erimesi. ayni sorun kizdan ayrildiktan 4 sene sonra.biz tanismiyorduk ozamanlar.esim dedi.ben ona boyle yaptim, aynisi oldu bana,bu yuzden unutamiyorum dedi..bu kemik erimesi oldugunu soylemisti tanistigimizda bende onun onemli olmadigini seviyorsam srviyorumdur demistim..bunu ben nasil anliyayim..esimin birini unutamadigini..sebebi ne olursa olsun..simdi bosanicam ondan kaldiramiyorum..neden pismanlik duyuyo ne demek ben evliilik icin sans vermedim..bunami pisman..anlayamiyorum..sizce ne yapmaliyim..cik yoruldum seviyorum onu..ama neden 10 senelik bir seyi dūsunuyor..hatirliyor vicdan azabi duyuyor pisman.sanki bir seyler yarim kalmis..kiz cok sogukmus italyan..annesine meraba bile demezmis gelir eve esimle ystar kaljar gidermis..bunlarda normal boyle seyler..kizla tatile misira gitmisler..bu nasil is yaaa.bana haksizlik degilmi bu..ben haksizmiyim...?? Bir akil lutfen..kaldiramiyorumm..bana duyir insan gozule bak bu olaya..eski sevgilim gozuyle degil..nasil bakicam..tabiki sabah aksam i kizi dusunmuyor..ama bunu bana soylemesi yikikmam icin yetti..ona gore cik anlamdiz..ne unutmamasi diyor kafsyi yedin diyor..beni haksiz buluyor.bana hep bu konu acildiginda o konularin kapandigini.benimle yasadiklarini kimseyle yasamadigini tekrarladi durdu..biz senle es arkafas her seyiz dedi..ama neden soyledi unutamdim..kaldirip kaldirmayacagimi bilemeden..anlamiyorum bunu..10 sene once benim evliligimdeki gundem olmasini..
Son düzenleme: