- 29 Temmuz 2011
- 233
- 192
- 83
Nedir bu öfke patlaması.Annenin rüyasına bile takılmadım .Ortaya bir konu açıyorsanız gelebilecek hertürlü yorumada açık olmalısınız.Elbette yazmak zorunda değilim ama okuyup geçebileceğim türden değildi yazdıklarınız.Sizi kınamadım büyüklükte taslamadım ki ne haddime herkes gibi sıradan aciz bir kulum.Yanlış anlama diye baştada belirttim ,niyetim kafana takmana bile değmeyecek mevzuyu dallandırmamana dairdi. Buarada ''boşanmalımıyım'' diye açtığın konuna cevaben evet boşanmalısın sevgili konu sahibesi , önce evliliğin nedemek olduğunu idrak etmeli ve cehaletini giderip kendini geliştirmelisin yada önce biraz büyümelisin yıl olarak değil zihnen.Tüm yorumları okudun mu acaba? Yazmak zorunda değilsin senin konunu bilmiyorum kimsenin derdini de küçümsemem kafam karıştı fikir almak için yazdım siz bana büyüklük taslayın diye değil yeter artık herkes aynı değil senin tepki vermeyeceğin bir konuyu ben çok takabilirim senin gibi düşünmek zorunda değilim. Genelde buraya ilk sinirle açılır konular çoğuda boşanmaz bende boşanmayacağım fikir almak istemenin neresi yanlış
Şimdi sen bu söylediklerimede bir dizi kuyruk takarsın sen bilirsin nereye istersen oraya çek