Bu konuda farklı düşünecek bir kadın olacağını düşünmüyorum.Arti eksi yaptim bir kagida..hic arti yok..sukrettim actigi davaya ..kararim kesin ama belki benden farkli dusunen vardir dedim ..yokmus:)
İstemediğin bir adamın koynuna da girme o zaman istersen ha ?? Çok iğrenç olur gerçekten.Adama coxuk vermek mi?? Asla!! Ben cocugumu annemle buyuttum..esim evin sus biberiydi sadece..2.yi dusunmeme sebep olan sey bosansam bile cocugumun kardesinin olmasi..zaten esim kucucuk yurekli cocugumun kalbine taht kurammais bir baba..kizim hic sormuyor onu..yoklugu onu hic etkilemedi..baligimiz oldu ona uzuldu kizim ..
Valla şahsen sinirli iken esimle cinsel birliktelik bana tamamen işini gorme diye düşündürüyor . Ayrıca kendin söyledin boşanmak istiyorum fakat kızıma kardeş olsa gibi konuşmayı sen yaptın ben değil. Kizinin kalbinde taht kuramamış bir baba diyorsun ikinci çocuğa sanırım saray kuracak ? Çelişkili konuştuğun için böyle bir yorum yaptım kusura bakma. Başa dönüp şunu da demek istiyorum ki sorunlu evlilikte nasıl olurda insanlar birbirini arzular ?!Koynuna girmek ne demek ..evliliklerde tartismalarin olmasi ne yazik ki cinselligin olmiycagi veya olmadigi anlamina gelmiyor..zaten sorum 2. Cocugu yapmali miyim? Degil , bosanmali miyim? O onceki fikrimdi..
Canim bende bosaniyorum, tun.olumsuzluklara ragmen ,hep acabalar kaliyor sanirim insanin aklinda. Acaba ben soyle mi yapsaydim.. boylemi olsaydi diye,Adama coxuk vermek mi?? Asla!! Ben cocugumu annemle buyuttum..esim evin sus biberiydi sadece..2.yi dusunmeme sebep olan sey bosansam bile cocugumun kardesinin olmasi..zaten esim kucucuk yurekli cocugumun kalbine taht kurammais bir baba..kizim hic sormuyor onu..yoklugu onu hic etkilemedi..baligimiz oldu ona uzuldu kizim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?