Boşanmalımıyım sizce??? Yardım edin yanlış karar vermekten korkuyorum.

Baştan beri böyle olan adama neden iki çocuk? Berbat Bi adam ben böyle biriyle evli kalmazdım adamın tutulur tek Bi yanı yok. Babasına hizmetçi almış ama hizmetçiye daha iyi davranırsın sana o kadar bile kıymet vermiyor. Ah ya niye o çocukları yapıp elini kolunu bağlıyorsun. 😑
Bu kadar az cinselliğe nasıl hamile kalabiliyorlar o da ayrı muamma.ne zaman cinselliksiz evlilik konusu okusam 2,3 tane çocuk var. hep de bu tarz şeyler bu tarz kadınlara denk geliyor.kocası şeker gibi olan da senelerce hamile kalamaz.😂😂 ben de eskiden hep çoluklu çocuklu kişiler sabah akşam sevişiyor sanirdim😂😂.site gerçekten hayat okulu haa.

Trajik çocukluğumla ilgilidaha önce konu açmıştım. Şimdide evliliğimden bahsetmek istiyorum. Eşimin alkolü şiddeti yoktur. Fakat ailesine çok düşkün tam bir anne kuzusu. Ve çok küseğen biri evliliğin ilk yıllarından beri bana çok küser günlerce küs durur yüzüme bakmaz. Bu arada 5 yıllık evliyim.en ufak mevzuya bir sesimi yükseltmeme bile 10 gün küs durur hatta çoğu kez yatağı ayırdı ve cinsel anlamda talep eden kişi ilk yıldan beri benim. Sürekli beni itiyor. Etrafımdakilere anlattığım süslen güzel elbise giy falan dediler bi deneyim dedim bir akşam onu mini elbiseyle süslü bir halde karşıladım. Bana orosbu gibi olmuşsun git çıkar şuna dedi. Odaya gittim bir yandan üstümü çıkarıyorum bir yandan ağlıyorum. Evliliğin ilk yılından beri haftada 1 on günde 1 oluyor. Reddedilmekten bıktım. Kendimi erkek ben kadın o gibi hisediyorum. Kadınlık gurumu kırdı kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Hamileyken bana 1 ay hiç dokunmamıştı günsaymıştım. Acaba beni sevmiyormu, beğenmiyormu yoksa aldatıyormu, erkeğin tabiatına çok ters diye düşünür ağlardım.beni evden çıkarmaz kimseyle konuşturmaz ama kendide konuşmaz küs durur. 2 gün barışık 10 gün küs.özel gün bilmez hediye bilmez hiç iltifat güzel söz bilmez elimden tutup biye gezmeye götürmez tek gittiğimiz yer annesigil..bugün boşanalım dedim iyi git yarın ver dilekçeni ben imzalarım dedi. 2 ve 4 yaşında iki bebeğim var. Napmalıyım abartıyormuyum. Buarada iki bebekle 92 yaşında kayınbabam var evde bizde kalıyor onada ben bakıyorum. O halde kıymetim yok neden?bu arada eşim benden 14 yaş büyük güzel bir bayanım etrafımın dediğine göre becerikliyim yemeği çok lezzetli yapıyorsun diyorlar. Neyim eksik?? Boşanmalımıyım??
Daraldım inan sonuna kadar okuyamadım.. Kendini sevmek için kaç bu adamdan. Beş yıldır niye evlisin anlamış değilim kocalık bu değil hayat arkadaşlığı bu değil.. Sevgisi varsa bile sevgi bu değil... Çekip alasım geldi seni o evden bu ne ya...
Kolay kolay kimseye burda boşa demem ama sana diyorum boşa gitsin.. Kaç yaşındasın çalışma imkanı var mı? Ailenle görüştün mü bu konuyu

Bu kadar az cinselliğe nasıl hamile kalabiliyorlar o da ayrı muamma.ne zaman cinselliksiz evlilik konusu okusam 2,3 tane çocuk var. hep de bu tarz şeyler bu tarz kadınlara denk geliyor.kocası şeker gibi olan da senelerce hamile kalamaz.😂😂 ben de eskiden hep çoluklu çocuklu kişiler sabah akşam sevişiyor sanirdim😂😂
Adam sürekli küs zaten ben de anlamadım çocuklar ne ara oldu. 🤷‍♀️

Diğer konunuzu da okudum. Problemli bir anneniz var ve size çocukluğunuzu zehir etmiş resmen. O yüzden Size destek olacak bir aileniz yok. Anladığım kadarıyla mesleğiniz ve paranızda yok. Fakat bu sizi ümitsizliğe düşürmesin. Çünkü daha çok gençsiniz hiçbir şey için geç kalmadınız. Madem ayrılmak istiyorsunuz Çocuklar biraz büyüyesiye kadar o evde sabredin. Bu arada muhakkak bir mesleki kursa gidin. Hangi mesleği seçerseniz secin kendinizi bir şekilde o meslekte geliştirmeye çalışın. Ve açık öğretime gidin. Evde çok çalışarak Muhakkak bir dil öğrenmeye bakın. Tek düşünceniz Çocuklarınız ve ilerdeki yapacağınız meslek için kendinizi geliştirmek olsun. Çünkü yarınları hazırlamak bugünden başlar. Ayrılmayı zaten kafaya koymuşsunuz o yüzden eşinizi takmayın. Sizi cinsel anlamda istemiyorsa bırakın istemesin sevgide göstermesin. Hiç takılmayın bunlara Sadece evde tartışma çıkarmamaya bakın. Kendi ayaklarınızın üstünde durmaya başladığınızda o zaman ayrılırsınız. O zamana kadarda çocuklar biraz büyümüş olur.
Kesinlikle katılıyorum aileyi sormuştum yorumları görünce, bende aynı çözümü düşünüp verecektim sana... Hemen ayrılma önce kendi kendine yetebilmek için çabala, düzeni bozmadan devam et ve koca bile olmayan o adamı takma artık kafana...

Trajik çocukluğumla ilgilidaha önce konu açmıştım. Şimdide evliliğimden bahsetmek istiyorum. Eşimin alkolü şiddeti yoktur. Fakat ailesine çok düşkün tam bir anne kuzusu. Ve çok küseğen biri evliliğin ilk yıllarından beri bana çok küser günlerce küs durur yüzüme bakmaz. Bu arada 5 yıllık evliyim.en ufak mevzuya bir sesimi yükseltmeme bile 10 gün küs durur hatta çoğu kez yatağı ayırdı ve cinsel anlamda talep eden kişi ilk yıldan beri benim. Sürekli beni itiyor. Etrafımdakilere anlattığım süslen güzel elbise giy falan dediler bi deneyim dedim bir akşam onu mini elbiseyle süslü bir halde karşıladım. Bana orosbu gibi olmuşsun git çıkar şuna dedi. Odaya gittim bir yandan üstümü çıkarıyorum bir yandan ağlıyorum. Evliliğin ilk yılından beri haftada 1 on günde 1 oluyor. Reddedilmekten bıktım. Kendimi erkek ben kadın o gibi hisediyorum. Kadınlık gurumu kırdı kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Hamileyken bana 1 ay hiç dokunmamıştı günsaymıştım. Acaba beni sevmiyormu, beğenmiyormu yoksa aldatıyormu, erkeğin tabiatına çok ters diye düşünür ağlardım.beni evden çıkarmaz kimseyle konuşturmaz ama kendide konuşmaz küs durur. 2 gün barışık 10 gün küs.özel gün bilmez hediye bilmez hiç iltifat güzel söz bilmez elimden tutup biye gezmeye götürmez tek gittiğimiz yer annesigil..bugün boşanalım dedim iyi git yarın ver dilekçeni ben imzalarım dedi. 2 ve 4 yaşında iki bebeğim var. Napmalıyım abartıyormuyum. Buarada iki bebekle 92 yaşında kayınbabam var evde bizde kalıyor onada ben bakıyorum. O halde kıymetim yok neden?bu arada eşim benden 14 yaş büyük güzel bir bayanım etrafımın dediğine göre becerikliyim yemeği çok lezzetli yapıyorsun diyorlar. Neyim eksik?? Boşanmalımıyım??
Çocuklarınızı en son düşünün, öncelikle kendinizi nasıl mutlu olacağınızı düşünün, hayal edin, planlayın. Siz mutlu oldukça çocuklar da çok daha mutlu büyüyecek zaten emin olun. O yüzden önce “ben” deyin. Her yol sizin mutluluğunuzdan geçiyor çünkü. En acilinden de boşanın, davayı açın. Sineye çekmeyin asla kabullenip böyle yaşamayın. Olan size olur.. böyle adam mı çekilir ya insanın enerjisini emer. Ne çocuk büyütülür bunun yanında ne huzur kalır. Katlanılacak gibi değil eski eşimden biliyorum çok benziyor. Lütfen kendinize acıyın. Yaşayan ölü gibiydim resmen ya..

blöf yapıyor sanıyor senı hele bi sen getir bak dilekçeyi bak nasıl ateş alıyor totosu ama babaya bakmak kolay değil, çoçuklar psikolojik şiddet sessiz kalması hiç bi görevini yerine getiremiyorsa tamamen ev arkadaşınız pis herif.

Yani tabiki siz bilirsiniz ama sizi bu şekilde aşağılayan kararlarınıza saygı duymayan size ilgi göstermeyen bir insanla bu kadar süre iyi bile dayanmışsınız eminim daha güzel bir hayat sizi bekliyor özgür ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olabilmeniz için geç değil hiçte olmayacak

Çocuklarınızı en son düşünün, öncelikle kendinizi nasıl mutlu olacağınızı düşünün, hayal edin, planlayın. Siz mutlu oldukça çocuklar da çok daha mutlu büyüyecek zaten emin olun. O yüzden önce “ben” deyin. Her yol sizin mutluluğunuzdan geçiyor çünkü. En acilinden de boşanın, davayı açın. Sineye çekmeyin asla kabullenip böyle yaşamayın. Olan size olur.. böyle adam mı çekilir ya insanın enerjisini emer. Ne çocuk büyütülür bunun yanında ne huzur kalır. Katlanılacak gibi değil eski eşimden biliyorum çok benziyor. Lütfen kendinize acıyın. Yaşayan ölü gibiydim resmen ya..
Senin çocuğun varmı?

Bu işler arkada bir aile yoksa kucağında çocuklar ve bir mesleğin yoksa zor işler. Sabır et derim çocuklar için. Ayaklarının üzerinde duracak hale gelmen lazım kendini geliştir oku veya. Çocuklarına çalışıp bakabilecek duruma getirmeye çalış kendini. Ayaklarının üzerinde durduğun zaman zaten gidebilmen kolay olacak.

14 yaş büyük biriyle neden evlendiniz ki? Kendimden 14 yaş büyük birini düşündüm de ne kadar abes.

Koca 14 yaşlı, kayınpeder 92 yaşında ona da bakıyor. Kızı resmen eve yaşlılara hizmet etmek için evlenmiş. Ortada evlilik yok. Hayatı berbat olan genç bir kadın var sadece.

Tamamda bu sikinti varken 2 cocuk yapmissiniz.yani bence o cocuklar icin bu durumu duzeltmeye calisin.doktora gidilebilir esinde yanasirsa.ama cinsellik tamam onemli ama belki sizin istek sikliginiz birbirini tutmuyor gibi geldi ortayi bulursunuz.yoksa 2 cocuk yapmissiniz badka buyuk sorun yoksa bosanmayin.
Tek problem cinsellik degil ki. Evden disqri qdim attirmayqn kimseyle konusturmayan bi adam var. Cezaevi gibi hayat yani

Koca 14 yaşlı, kayınpeder 92 yaşında ona da bakıyor. Kızı resmen eve yaşlılara hizmet etmek için evlenmiş. Ortada evlilik yok. Hayatı berbat olan genç bir kadın var sadece.
Buna rağmen en ufak hürmet de yok. Başının üstünde taşıması lazım gözünün içine bakması lazım Bi de çok iyi Bi B.kmuş gibi küsüyor.

Toplumda evli profilini çizmek, kendi bakımlarını devam ettirebilmek için sürdürülen bir evlilik. Hayat bu değil ama hayatı yaşamak isterseniz ayrılmayı elbette düşünmelisiniz.
Çocuklar çok peşpeşe belki biraz daha büyümesini ekleyebilirsiniz. Seneye mesela kreşe gidebilirler.

Tek korkum boşanınca madur olup pişman olmak çünkü 2 bebeğim var. 2 bebekle beni kim kabul eder. Çalışamam çocuga bakan yok. Kadın sığınma evi araştırdım çocukla kabul ediyormuş ama en fazla 6 ay
Ee ne yapmayı planlıyorsunuz. İki küçük bebek arkanızda kimse yok işiniz yok. Önce bi şartlar gelişsin. Boşanmak öyle düşündüğünüz kadar kolay değil. Bu şartlarda pişman olup geri döneceksiniz. O yüzden hiç yüz göz olmayın.

Back
X