Mahkemede mecburen karsilikli oturmak zorundasin.Mecburen muhatap olmalisin.Ayrica 2 cocugumuz var,onlar icin de mecbursun.Omur boyu akrabasin.Annesi de cok sinsi bir kadindir.Mutlu olmustr oglu yaninda diye.Yillardir yapmak istedi,direndim.Ama artik ben pes ettim,amacina ulasti.Alsin oglunu basina calsin.Keske ayrı ayrı imza atılıp muhatap olunmasa, böyle ağlamalar filan.Annesiyle bu konuyu uzun uzun konusmuslardir,ikna olmuştur, ondan ses çıkarmadı belki.Nankor erkekler
Ayrıca hissettiğiniz şey belki de sevgi değil sadece acıma hissidir
Muhatap olmak derken normalde çocuk için tabiki mecbur ama ben mahkeme ortamını kasdetmistim,ağlama olayı vs duygu sömürüsüMahkemede mecburen karsilikli oturmak zorundasin.Mecburen muhatap olmalisin.Ayrica 2 cocugumuz var,onlar icin de mecbursun.Omur boyu akrabasin.Annesi de cok sinsi bir kadindir.Mutlu olmustr oglu yaninda diye.Yillardir yapmak istedi,direndim.Ama artik ben pes ettim,amacina ulasti.Alsin oglunu basina calsin.
Belki de gercekten acimaktir hissettigim.Cunku onun durumu da cok zor.Belki de o durumdaki birini birakmak vicdanimi rahatsz ediyordur.Bunu anlamak icin zaman gerekiyor galiba.
Ona yapacak bisey yok maalesef.Zaten mahkeme cikisinda agladi falan.Ama bir yandan da gozlerindeki neseyi gordum.Bir kadin bir kadina bunu yapmamali ya.Gercekten uzulmesini beklerdi.Muhatap olmak derken normalde çocuk için tabiki mecbur ama ben mahkeme ortamını kasdetmistim,ağlama olayı vs duygu sömürüsü
Sarılıp ağlayan kv miydi oğlu sanmıştım ben deOna yapacak bisey yok maalesef.Zaten mahkeme cikisinda agladi falan.Ama bir yandan da gozlerindeki neseyi gordum.Bir kadin bir kadina bunu yapmamali ya.Gercekten uzulmesini beklerdi.
Yok ya oglu gayet memnundu,rahatti.Sanki bi is vardi hallettik bitti gibiydi.Bi de yolun acik olsun diyor utanmadanSarılıp ağlayan kv miydi oğlu sanmıştım ben de
Bir de torununu gelinini hiç görmeyen bir babaanne var,benim ex olma yolundaki kv..Bosaniyoruz daha torununu bir kez görmüş değil,evlendik evleneli gelmediYok ya oglu gayet memnundu,rahatti.Sanki bi is vardi hallettik bitti gibiydi.Bi de yolun acik olsun diyor utanmadansarilan annesiydi.sanki hicbisey yapmamis gibi.Herzaman gorusecez,torunlarim var diyor.Ama hatirlatayim torunlarini en son bir yil once gormus bir babaannedir yani.
Erkek anneleri gelini sevmezse eger torunu da kabul etmiyor.Ben 15 yillik evliydim.O kadin beni hicbir zaman kabul etmedi,istemedi.Anlayamadm yillarca cocuklarima neden sahip cikmadi diye.Ama simdi cok net goruyorumki sorun beni istememis olmalari.Oglunu her turlu doldurur,her turlu sogutur.Oglu da akilsiz olursa inanir.Hicbisey yapamasa huzur bozar bir sekilde.Bir de torununu gelinini hiç görmeyen bir babaanne var,benim ex olma yolundaki kv..Bosaniyoruz daha torununu bir kez görmüş değil,evlendik evleneli gelmedi
Ay bosanmayin adam ne yapmis kiHaftaya bosanma davam var.Mantikli olarak dusunursem kesinlikle bosanmaliyim.Ama maalesef ki hala seviyorm. 15 yillik evliyim ve 2 cocugum var.Memurum,belli bir maasim var.Kocam olacak adam bazi sebeplerden 5 yil once isten cikarildi.Bir suca karisti ve ceza aldi.yaklasik 2,5 yil cezasini cekti ve cikti.Bu surecte hep yaninda oldum,arkasinda durdum.Icerdeyken hamallik yaparim yine de seni utandirmam diyordu.3 yil suresince bazi islerde calisti ancak bir duzen tutturamadi.Evin gecimi genel olarak benim uzerimde.Ozellikle son 6 ayda ev ve coxuklarin tum sorumluluklari bende.3 ay once telefonunda bir kadinla yazismalarini yakaladim.Kadina evliyim ama bosanma dusunuyorm,cocuklarim icin o evdeyim demis,kadin da kabul etmemis,ilski yasayamamis.Bir ay once evi terkedip ailesinin yanina gitti.Evin anahtarini bile birakti,donmemek uzere gitti.Aramadi,sormadi.Coxuklarla bile gorusmedi.Ben de avukatla gorustum,onu arayarak anlasmali bosanmak istedigimi soyledi.Kocam da avukata mallar yari yariya bolunmezse bosanmam dedi.Neyse sonra anlasmali bosanmaya razi oldu,dava actik,gun aldik.Fakat simdi de ayrilmayalim diyor.Ben ailemin yaninda kalip is bulayim,bakalim 2 ayda neler olacak diyor.kesin kararliyken kafami karistiriyor.
Boşanmak öcü deil .Bazı ınsanlar boyle yasamayı kendıne görev edınıyor .Sen bence davaya gıtme.Memurmuşsunda git guzelce bır terapı al .Sonra bır bak bakalım .Nasıl .Cunku olayların ıcınde ne durumda oldumuzu goremıyoruz.Haftaya bosanma davam var.Mantikli olarak dusunursem kesinlikle bosanmaliyim.Ama maalesef ki hala seviyorm. 15 yillik evliyim ve 2 cocugum var.Memurum,belli bir maasim var.Kocam olacak adam bazi sebeplerden 5 yil once isten cikarildi.Bir suca karisti ve ceza aldi.yaklasik 2,5 yil cezasini cekti ve cikti.Bu surecte hep yaninda oldum,arkasinda durdum.Icerdeyken hamallik yaparim yine de seni utandirmam diyordu.3 yil suresince bazi islerde calisti ancak bir duzen tutturamadi.Evin gecimi genel olarak benim uzerimde.Ozellikle son 6 ayda ev ve coxuklarin tum sorumluluklari bende.3 ay once telefonunda bir kadinla yazismalarini yakaladim.Kadina evliyim ama bosanma dusunuyorm,cocuklarim icin o evdeyim demis,kadin da kabul etmemis,ilski yasayamamis.Bir ay once evi terkedip ailesinin yanina gitti.Evin anahtarini bile birakti,donmemek uzere gitti.Aramadi,sormadi.Coxuklarla bile gorusmedi.Ben de avukatla gorustum,onu arayarak anlasmali bosanmak istedigimi soyledi.Kocam da avukata mallar yari yariya bolunmezse bosanmam dedi.Neyse sonra anlasmali bosanmaya razi oldu,dava actik,gun aldik.Fakat simdi de ayrilmayalim diyor.Ben ailemin yaninda kalip is bulayim,bakalim 2 ayda neler olacak diyor.kesin kararliyken kafami karistiriyor.
Ay bosanmayin adam ne yapmis ki
Colugu cocugu dusunmeden suca karismis
Ee cikmis dikis tutmamis sonucta calisan biri var
Kadinlara yazmis ama bosanacagimi.kabul etmemisler tabi ondan evi terk etmis rahat olsun diye millete asilmak aldatmak
Colugu cocugu bile gormek istememis cunku baba degil
Bosanma deyince mal.derdine dusmus
Ama siz seviyorsunuz bes kurus etmeyecek adami hayatiniza ve cocuklariniza layik goruyorsunuz . Cunku sevgi aptallik saniyorsunuz . Bu kadinlarin sevginin ne oldugunu bilmedigini kk.sayesinde ogrendim
Destek olanlara tesekkur mesajimdir.Bugun itibari ile bosanmis bulunmaktayim.Durusmaya dimdik girdim,dimdik ciktim.Karsimdaki adam gayet rahat,sanki hatalari o yapmamis gibiydi.15 yillik esaretim sonucta bitti.Bitmeden once cociklarima sectigim adam evdeki esyalarinin listesini gonderdi.Icinde topluca aldigim yagdan da pay istedi.Adam ev terliklerine,banyo lifine kadar istedi.Sonucta bitti.2 evladimla guzel gunler beni bekliyor.
Bu yazdiklarimi okumamissiniz sanirim.Bi okuyun derimSevmek oyle bir anda kestirip atabileceginiz bisey degilki.20 yildir hayatimda olan biriydi.Bir anda sokup atamazsin.Sonuc olarak bosandim.
Yuhhh diyorum yagdan pay mi istediBu yazdiklarimi okumamissiniz sanirim.Bi okuyun derim
Davaya gittim tabiki,dimdik girdim,dimdik ciktim,bosandim.Haklisiniz olaylarin icindeyken saglikli dusunemiyor insan.Ama mantigim neyi dogru goruyorsa o yolda ilerledim ben.Cocuklarim ve benim icin en iyisi olsun bundan sonra.Boşanmak öcü deil .Bazı ınsanlar boyle yasamayı kendıne görev edınıyor .Sen bence davaya gıtme.Memurmuşsunda git guzelce bır terapı al .Sonra bır bak bakalım .Nasıl .Cunku olayların ıcınde ne durumda oldumuzu goremıyoruz.
En ıyısı saglıklı ve hızurlu bır yuva .Ben kınamıorum .Benımde arkadaslarım var adamlar iş peşinde eve 1 kurus katkısı yok bayramlarda evlerıne borc belgelerıngelıyor .Daha çok mutluyuz rolu kesıolar .Yanan aılelerı oluo .Ellerı kollarındolu her gun annelerı babalatı evlerıne erzak taşıyor .Ne gerek var .Davaya gittim tabiki,dimdik girdim,dimdik ciktim,bosandim.Haklisiniz olaylarin icindeyken saglikli dusunemiyor insan.Ama mantigim neyi dogru goruyorsa o yolda ilerledim ben.Cocuklarim ve benim icin en iyisi olsun bundan sonra.
Bir erkek sadece eve para getirdigi icin koca olmaz.Cocuklarina baba olur,karisina es olur,cekip cevirir,ailem der sarilirsa ozaman kocalik gorevini yapar.Eger bunlardan sadece parayi getiremiyorsa,bu istegi disindaysa tabiki kabul edilebilir.Cocuklarina iyi bir babaysa cekilir.Ama eski esim bunlarin hicbiri degildi,olamadi.Yoksa cocuklari babasiz birakmak gercekten zor.Babasiz degil deseniz de ayni evde yasamayinca onlarin icdunyalarinda firtinalar kopuyor maalesef.En ıyısı saglıklı ve hızurlu bır yuva .Ben kınamıorum .Benımde arkadaslarım var adamlar iş peşinde eve 1 kurus katkısı yok bayramlarda evlerıne borc belgelerıngelıyor .Daha çok mutluyuz rolu kesıolar .Yanan aılelerı oluo .Ellerı kollarındolu her gun annelerı babalatı evlerıne erzak taşıyor .Ne gerek var .
Sadece babalıklada olmuyor .Keza anne ılgılenıyor 2 tane canım gulum herkes dıyor .Sız bılırsınız .Boşanmazsınız siz bence .Sadece para getırmek sadece cocuklarına canım demek lede olmuyor .Kınamıyorum .Hayatta her şey olurBir erkek sadece eve para getirdigi icin koca olmaz.Cocuklarina baba olur,karisina es olur,cekip cevirir,ailem der sarilirsa ozaman kocalik gorevini yapar.Eger bunlardan sadece parayi getiremiyorsa,bu istegi disindaysa tabiki kabul edilebilir.Cocuklarina iyi bir babaysa cekilir.Ama eski esim bunlarin hicbiri degildi,olamadi.Yoksa cocuklari babasiz birakmak gercekten zor.Babasiz degil deseniz de ayni evde yasamayinca onlarin icdunyalarinda firtinalar kopuyor maalesef.
Bugun bosandigimi kac defadir yaziuorm.Yorumlari dikkatli okursaniz sevinirm.Sadece babalıklada olmuyor .Keza anne ılgılenıyor 2 tane canım gulum herkes dıyor .Sız bılırsınız .Boşanmazsınız siz bence .Sadece para getırmek sadece cocuklarına canım demek lede olmuyor .Kınamıyorum .Hayatta her şey olur
Geri barısırsınızBugun bosandigimi kac defadir yaziuorm.Yorumlari dikkatli okursaniz sevinirm.
Bizim kv oğlunu iki yaşında terk etmiş,kopuklar ve anlaşamıyorlar.Gelmeyisi ogluna tepki aslında..Erkek anneleri gelini sevmezse eger torunu da kabul etmiyor.Ben 15 yillik evliydim.O kadin beni hicbir zaman kabul etmedi,istemedi.Anlayamadm yillarca cocuklarima neden sahip cikmadi diye.Ama simdi cok net goruyorumki sorun beni istememis olmalari.Oglunu her turlu doldurur,her turlu sogutur.Oglu da akilsiz olursa inanir.Hicbisey yapamasa huzur bozar bir sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?