Bosanmalimiyim

Mahkemede mecburen karsilikli oturmak zorundasin.Mecburen muhatap olmalisin.Ayrica 2 cocugumuz var,onlar icin de mecbursun.Omur boyu akrabasin.Annesi de cok sinsi bir kadindir.Mutlu olmustr oglu yaninda diye.Yillardir yapmak istedi,direndim.Ama artik ben pes ettim,amacina ulasti.Alsin oglunu basina calsin.
Belki de gercekten acimaktir hissettigim.Cunku onun durumu da cok zor.Belki de o durumdaki birini birakmak vicdanimi rahatsz ediyordur.Bunu anlamak icin zaman gerekiyor galiba.

Muhatap olmak derken normalde çocuk için tabiki mecbur ama ben mahkeme ortamını kasdetmistim,ağlama olayı vs duygu sömürüsü

Muhatap olmak derken normalde çocuk için tabiki mecbur ama ben mahkeme ortamını kasdetmistim,ağlama olayı vs duygu sömürüsü
Ona yapacak bisey yok maalesef.Zaten mahkeme cikisinda agladi falan.Ama bir yandan da gozlerindeki neseyi gordum.Bir kadin bir kadina bunu yapmamali ya.Gercekten uzulmesini beklerdi.

Ona yapacak bisey yok maalesef.Zaten mahkeme cikisinda agladi falan.Ama bir yandan da gozlerindeki neseyi gordum.Bir kadin bir kadina bunu yapmamali ya.Gercekten uzulmesini beklerdi.
Sarılıp ağlayan kv miydi oğlu sanmıştım ben de

Sarılıp ağlayan kv miydi oğlu sanmıştım ben de
Yok ya oglu gayet memnundu,rahatti.Sanki bi is vardi hallettik bitti gibiydi.Bi de yolun acik olsun diyor utanmadan sarilan annesiydi.sanki hicbisey yapmamis gibi.Herzaman gorusecez,torunlarim var diyor.Ama hatirlatayim torunlarini en son bir yil once gormus bir babaannedir yani.

Bir de torununu gelinini hiç görmeyen bir babaanne var,benim ex olma yolundaki kv..Bosaniyoruz daha torununu bir kez görmüş değil,evlendik evleneli gelmedi

Bir de torununu gelinini hiç görmeyen bir babaanne var,benim ex olma yolundaki kv..Bosaniyoruz daha torununu bir kez görmüş değil,evlendik evleneli gelmedi
Erkek anneleri gelini sevmezse eger torunu da kabul etmiyor.Ben 15 yillik evliydim.O kadin beni hicbir zaman kabul etmedi,istemedi.Anlayamadm yillarca cocuklarima neden sahip cikmadi diye.Ama simdi cok net goruyorumki sorun beni istememis olmalari.Oglunu her turlu doldurur,her turlu sogutur.Oglu da akilsiz olursa inanir.Hicbisey yapamasa huzur bozar bir sekilde.

Ay bosanmayin adam ne yapmis ki
Colugu cocugu dusunmeden suca karismis
Ee cikmis dikis tutmamis sonucta calisan biri var
Kadinlara yazmis ama bosanacagimi.kabul etmemisler tabi ondan evi terk etmis rahat olsun diye millete asilmak aldatmak
Colugu cocugu bile gormek istememis cunku baba degil
Bosanma deyince mal.derdine dusmus

Ama siz seviyorsunuz bes kurus etmeyecek adami hayatiniza ve cocuklariniza layik goruyorsunuz . Cunku sevgi aptallik saniyorsunuz . Bu kadinlarin sevginin ne oldugunu bilmedigini kk.sayesinde ogrendim

Boşanmak öcü deil .Bazı ınsanlar boyle yasamayı kendıne görev edınıyor .Sen bence davaya gıtme.Memurmuşsunda git guzelce bır terapı al .Sonra bır bak bakalım .Nasıl .Cunku olayların ıcınde ne durumda oldumuzu goremıyoruz.

Sevmek oyle bir anda kestirip atabileceginiz bisey degilki.20 yildir hayatimda olan biriydi.Bir anda sokup atamazsin.Sonuc olarak bosandim.
Bu yazdiklarimi okumamissiniz sanirim.Bi okuyun derim

Davaya gittim tabiki,dimdik girdim,dimdik ciktim,bosandim.Haklisiniz olaylarin icindeyken saglikli dusunemiyor insan.Ama mantigim neyi dogru goruyorsa o yolda ilerledim ben.Cocuklarim ve benim icin en iyisi olsun bundan sonra.

Sadece yag mi,ev terligini de hatta jolesini de istedi. Anlasmali bosanmaya yansmadan once cocuklari bana ver,nafaka da verirsin,evle arabanin yarisini da alirim,cocuklarima gul gibi bakarim dedi

Davaya gittim tabiki,dimdik girdim,dimdik ciktim,bosandim.Haklisiniz olaylarin icindeyken saglikli dusunemiyor insan.Ama mantigim neyi dogru goruyorsa o yolda ilerledim ben.Cocuklarim ve benim icin en iyisi olsun bundan sonra.
En ıyısı saglıklı ve hızurlu bır yuva .Ben kınamıorum .Benımde arkadaslarım var adamlar iş peşinde eve 1 kurus katkısı yok bayramlarda evlerıne borc belgelerıngelıyor .Daha çok mutluyuz rolu kesıolar .Yanan aılelerı oluo .Ellerı kollarındolu her gun annelerı babalatı evlerıne erzak taşıyor .Ne gerek var .

Bir erkek sadece eve para getirdigi icin koca olmaz.Cocuklarina baba olur,karisina es olur,cekip cevirir,ailem der sarilirsa ozaman kocalik gorevini yapar.Eger bunlardan sadece parayi getiremiyorsa,bu istegi disindaysa tabiki kabul edilebilir.Cocuklarina iyi bir babaysa cekilir.Ama eski esim bunlarin hicbiri degildi,olamadi.Yoksa cocuklari babasiz birakmak gercekten zor.Babasiz degil deseniz de ayni evde yasamayinca onlarin icdunyalarinda firtinalar kopuyor maalesef.

Sadece babalıklada olmuyor .Keza anne ılgılenıyor 2 tane canım gulum herkes dıyor .Sız bılırsınız .Boşanmazsınız siz bence .Sadece para getırmek sadece cocuklarına canım demek lede olmuyor .Kınamıyorum .Hayatta her şey olur

Bugun bosandigimi kac defadir yaziuorm.Yorumlari dikkatli okursaniz sevinirm.

Bizim kv oğlunu iki yaşında terk etmiş,kopuklar ve anlaşamıyorlar.Gelmeyisi ogluna tepki aslında..
15 yıldır niye kabullenemedi garip bu kv ler insan oğlu mutlu olsun niye istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…