- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden boyle bir fikre kapildiniz anlamdm.Bu ulkede sadece bu sucla mi ceza aliyor insanlar?mesela odeyemedigi para olabilir,kaza yapmis insana zarar vermis olabilir.Aciklamak istemiyorm.Ayrica ne sebeple olursa olsun sabikali bir insanin is bulmasi cok zordur.Bu anlatiminizdan ve adamin is bulamamasindan adamin fetocu oldugu sonucuna variyorum. Yillarca ulkenin iligini kemigini somurmus, bircok insani haksiliga ugratmis ekmeginden isinden etmis vs vs bir yapilanmaya dahil olan kimseyi sevmeye devam etmezdim ben. Siz bi de adam cezaevindeyken de beklemissiniz falan![]()
Sizde de ne miğde varmış yaHaftaya bosanma davam var.Mantikli olarak dusunursem kesinlikle bosanmaliyim.Ama maalesef ki hala seviyorm. 15 yillik evliyim ve 2 cocugum var.Memurum,belli bir maasim var.Kocam olacak adam bazi sebeplerden 5 yil once isten cikarildi.Bir suca karisti ve ceza aldi.yaklasik 2,5 yil cezasini cekti ve cikti.Bu surecte hep yaninda oldum,arkasinda durdum.Icerdeyken hamallik yaparim yine de seni utandirmam diyordu.3 yil suresince bazi islerde calisti ancak bir duzen tutturamadi.Evin gecimi genel olarak benim uzerimde.Ozellikle son 6 ayda ev ve coxuklarin tum sorumluluklari bende.3 ay once telefonunda bir kadinla yazismalarini yakaladim.Kadina evliyim ama bosanma dusunuyorm,cocuklarim icin o evdeyim demis,kadin da kabul etmemis,ilski yasayamamis.Bir ay once evi terkedip ailesinin yanina gitti.Evin anahtarini bile birakti,donmemek uzere gitti.Aramadi,sormadi.Coxuklarla bile gorusmedi.Ben de avukatla gorustum,onu arayarak anlasmali bosanmak istedigimi soyledi.Kocam da avukata mallar yari yariya bolunmezse bosanmam dedi.Neyse sonra anlasmali bosanmaya razi oldu,dava actik,gun aldik.Fakat simdi de ayrilmayalim diyor.Ben ailemin yaninda kalip is bulayim,bakalim 2 ayda neler olacak diyor.kesin kararliyken kafami karistiriyor.
Teşebbüs etmemis baya aldatmışAdam hapis yatmış aldatmaya teşebbüs etmiş size böcek gibi davranmış kalkıp da dava günü belliyken hala boşanmalı mıyım diyorsunuz ? Gerçekten pes
Bana anlatmayin, ben piyasanin durumunu da sabikalilarin durumunu da sandiginizdan daha iyi biliyorum. Dediginiz suclardan sabikasi olsaydi illa ki is bulabilirdi, taksi soforlugu yapardi en basitiNeden boyle bir fikre kapildiniz anlamdm.Bu ulkede sadece bu sucla mi ceza aliyor insanlar?mesela odeyemedigi para olabilir,kaza yapmis insana zarar vermis olabilir.Aciklamak istemiyorm.Ayrica ne sebeple olursa olsun sabikali bir insanin is bulmasi cok zordur.
Is bulamadi demedim dikkatinizi cekerim.Dikis tutturamadi dedim.Bircok iste calisti ancak evde yatmak isine geldi,her ise bir kulp buldu.Yazdiklariniza gore bilginiz cok sanirim bu konuda.Bana anlatmayin, ben piyasanin durumunu da sabikalilarin durumunu da sandiginizdan daha iyi biliyorum. Dediginiz suclardan sabikasi olsaydi illa ki is bulabilirdi, taksi soforlugu yapardi en basiti
Ayrica once isten cikarildi,sonra suca karisti diye yazdm.Lutfen dikkatli okuyun.Bilmeden insanlari bos yere itham etmeyin!!!!Yaptiginiz sey iftiradir,dikkatli yazin!!!yapilanmaya
Evet aslinda, sabikasi bol insanlarla calisiyorum. Peki sebebi her ne ise bu adam bes para etmez, hic dusunmeyin bosaninIs bulamadi demedim dikkatinizi cekerim.Dikis tutturamadi dedim.Bircok iste calisti ancak evde yatmak isine geldi,her ise bir kulp buldu.Yazdiklariniza gore bilginiz cok sanirim bu konuda.
Lutfen yazarken daha dikkatli davranin.Tanimadiginiz insanlara şucu bucu diyerek iftira atmayin.Evet aslinda, sabikasi bol insanlarla calisiyorum. Peki sebebi her ne ise bu adam bes para etmez, hic dusunmeyin bosanin
Anladik da siz niye bu kadar israr kiyamet ayni seye takildiniz? Hadi diyelim ben yanildim, yok sucu o degil der gecersiniz. 5 kere sucu o degil iftira atiyorsunuz diye msj atmak nedir?Lutfen yazarken daha dikkatli davranin.Tanimadiginiz insanlara şucu bucu diyerek iftira atmayin.
Geett bosan ne sevdigi bacım. .. sakin kararından donme ..Haftaya bosanma davam var.Mantikli olarak dusunursem kesinlikle bosanmaliyim.Ama maalesef ki hala seviyorm. 15 yillik evliyim ve 2 cocugum var.Memurum,belli bir maasim var.Kocam olacak adam bazi sebeplerden 5 yil once isten cikarildi.Bir suca karisti ve ceza aldi.yaklasik 2,5 yil cezasini cekti ve cikti.Bu surecte hep yaninda oldum,arkasinda durdum.Icerdeyken hamallik yaparim yine de seni utandirmam diyordu.3 yil suresince bazi islerde calisti ancak bir duzen tutturamadi.Evin gecimi genel olarak benim uzerimde.Ozellikle son 6 ayda ev ve coxuklarin tum sorumluluklari bende.3 ay once telefonunda bir kadinla yazismalarini yakaladim.Kadina evliyim ama bosanma dusunuyorm,cocuklarim icin o evdeyim demis,kadin da kabul etmemis,ilski yasayamamis.Bir ay once evi terkedip ailesinin yanina gitti.Evin anahtarini bile birakti,donmemek uzere gitti.Aramadi,sormadi.Coxuklarla bile gorusmedi.Ben de avukatla gorustum,onu arayarak anlasmali bosanmak istedigimi soyledi.Kocam da avukata mallar yari yariya bolunmezse bosanmam dedi.Neyse sonra anlasmali bosanmaya razi oldu,dava actik,gun aldik.Fakat simdi de ayrilmayalim diyor.Ben ailemin yaninda kalip is bulayim,bakalim 2 ayda neler olacak diyor.kesin kararliyken kafami karistiriyor.
Mis gibi isin var . 2 sene erkeğe ihtiyac duymanissin. Aslanlar gibi evlatlarını büyütür güzel bi anne olursun bence. Vur tekmeyi..Tum yazilanlari okudum.Buraya konu acmamin sebebi bosanmayin demeniz icin degildi.Biraz motive olmak,git gellerimden kurtulabilmek,destek gorebilmek icin yazdim.Bazi yorumlar gercekten acimasiz olmus.Ben ne yaptiysam 2 evladim icin yaptim.Zaten cocuklarimin benim icin onemini bildigi icin ordan vurmaya calisiyor.
Eger ben size bu suclamayi yapsaydim 5 degil 10 kere de yazardiniz.Rahatsz oldugum icin olabilir mi acaba?Konuyu daha fazla uzatmayin.Anladik da siz niye bu kadar israr kiyamet ayni seye takildiniz? Hadi diyelim ben yanildim, yok sucu o degil der gecersiniz. 5 kere sucu o degil iftira atiyorsunuz diye msj atmak nedir?
Yaa sorma,geleyim gideyim,kalayim kalmayayim,sen ne istiyorsn diyerek cileden cikardi.Ben de bastim engeli.Mis gibi isin var . 2 sene erkeğe ihtiyac duymanissin. Aslanlar gibi evlatlarını büyütür güzel bi anne olursun bence. Vur tekmeyi... Tam tersi olsaydı durum bi saniye düşünmez boşaldı .
Kafan rahat olsun ikileme dusme.Yaa sorma,geleyim gideyim,kalayim kalmayayim,sen ne istiyorsn diyerek cileden cikardi.Ben de bastim engeli.
Evet aslinda, sabikasi bol insanlarla calisiyorum. Peki sebebi her ne ise bu adam bes para etmez, hic dusunmeyin bosanin
Bakin ban aslinda coktan kapattim konuyu, siz uzatiyorsunuz ve beni hic tanimiyorsunuz; ben kendimi bildikten sonra isteyen bana istedigini desin. Degil 5 kere savunmak donup cvp bile vermezdimEger ben size bu suclamayi yapsaydim 5 degil 10 kere de yazardiniz.Rahatsz oldugum icin olabilir mi acaba?Konuyu daha fazla uzatmayin.
Zaten uyumakta zorlaniyorm ve zor bir surec atlatmaya calisiyorm.Evet sizi tanimiyorm,dolayisiyla siz de beni tanimiyorsunuz.Bu sebeple size iyi geceler diyerek canimi sıkmadan geceyi kapatiyorum.Bakin ban aslinda coktan kapattim konuyu, siz uzatiyorsunuz ve beni hic tanimiyorsunuz; ben kendimi bildikten sonra isteyen bana istedigini desin. Degil 5 kere savunmak donup cvp bile vermezdimo yuzden herkesi kendinizle karistirmayin
Tum yazilanlari okudum.Buraya konu acmamin sebebi bosanmayin demeniz icin degildi.Biraz motive olmak,git gellerimden kurtulabilmek,destek gorebilmek icin yazdim.Bazi yorumlar gercekten acimasiz olmus.Ben ne yaptiysam 2 evladim icin yaptim.Zaten cocuklarimin benim icin onemini bildigi icin ordan vurmaya calisiyor.