Bence alın karşınıza sakince konusmaya çalışın. Bak ben mutsuzum huzursuzum evliliğimizi bitirmek mi en doğrusu yoksa ikimiz de bişeyleri ortaya koyup çaba göstermeli miyiz.. Yani adam da mutsuzsa belki boşanma işine yeşil ışık yakabilir tabi çok zor bir durum. Zor bi kocanız var belli kiHayır işte resim ediyor zaten içindeki şüphem oğluma karşı çok iyi benim istediklerimi de zoraki yapıyor mesela bir kıyafet istiyorum 10 tane laf işitiyorum tamam parası var ama o lafı işiticem ama yeme içme konusunda sıkıntını yok herseyimiz var ama biz aramızda çok sıkıntılıyız gidelim diyorum terapiste hayır diyor ona para vermem diyor ama git gide sevgimiz bitti ona karşı bişey hissetmiyorum
Ablalarım iyi yerdeler maddiyat konusunda sıkıntım olmaz zaten çalışma konusunda sıkıntım yok tıbbı sekreterlik okudumÇalışıyor musun ?
Mesleğin var mı ?
Hayır işte resim ediyor zaten içindeki şüphem oğluma karşı çok iyi benim istediklerimi de zoraki yapıyor mesela bir kıyafet istiyorum 10 tane laf işitiyorum tamam parası var ama o lafı işiticem ama yeme içme konusunda sıkıntını yok herseyimiz var ama biz aramızda çok sıkıntılıyız gidelim diyorum terapiste hayır diyor ona para vermem diyor ama git gide sevgimiz bitti ona karşı bişey hissetmiyorumeğer iyi bir eş ve babaysa, sadakatinden şüpheniz ve şiddet yoksa belki düzelemez mi? çift terapisi almayı denediniz mi?
Bence alın karşınıza sakince konusmaya çalışın. Bak ben mutsuzum huzursuzum evliliğimizi bitirmek mi en doğrusu yoksa ikimiz de bişeyleri ortaya koyup çaba göstermeli miyiz.. Yani adam da mutsuzsa belki boşanma işine yeşil ışık yakabilir tabi çok zor bir durum. Zor bi kocanız var belli kiHayır işte resim ediyor zaten içindeki şüphem oğluma karşı çok iyi benim istediklerimi de zoraki yapıyor mesela bir kıyafet istiyorum 10 tane laf işitiyorum tamam parası var ama o lafı işiticem ama yeme içme konusunda sıkıntını yok herseyimiz var ama biz aramızda çok sıkıntılıyız gidelim diyorum terapiste hayır diyor ona para vermem diyor ama git gide sevgimiz bitti ona karşı bişey hissetmiyorum
Evet gerçekten boşanmamak için bahanelerim var benim için çözümsüz olan bunlar zatenCinselliginiz yoktu bu kadar sevgisiz bir evliliginiz vardi ve zorla cocuk yaptiniz simdide cocugum babasini seviyor diye ayrilmak istemiyorsunuz sizce de bir acayiplik yok mu? Zaten bosanmazsiniz bosuna yorum yapmaya gerek yok butun bahaneleri siralamissiniz. Babaniza gecmis olsun Allah sifa versin.
Yanlış anlamayın da benim evde beslediğim kedimin de yeme içme, takviyesi, vitamini konusunda hiçbir sıkıntısı yok. Kocanızdan bu kadar düşük beklentileriniz olmamalı. Babanıza Allah şifa versin.ama yeme içme konusunda sıkıntını yok
Çocuğa üzüldüm mutsuz bir eve bile bile yapılmış. Bu kadar anlaşamayan sevgisiz saygısız iki insan evlerine kedi bile sokmamali, nasıl bir vicdanınız var çocuk yapabiliyorsunuz.Merabalar benim canım bugün çok sıkkın ilk kez bu kadar ciddiyim boşanma konusunda 8 yıllık evliyim 10 yıldır tanışıklığımız ve mutsuzum eşim iyi bir baba sorumluluklarını bilen bir eş her zaman evine bakar ihtiyaçlarımızı karşılar ama bizim sıkıntımız bitmek bilmeyen kavgalarımız aramızda ne saygı var ne ilgi ikimizde öyleyiz ne bir yatak ilişkimiz hep sağlıksız bir yatak odamız var bebek yapmak istediğimizde zorla ilişkiye girip anca bebeğimizin olması 4 yaşında bir oğlum var babasını çok seviyor ben bugün karar verdim ki ben gerçekten bu adamla bir ömür boyu devam edemem birbirimizin arasında sevgi kalmadı ama 1 senedir bebek istiyordum 9 aydan sonra tuttu o da düştü düşündüm ki 2. Çocuğumuzun olmaması belki bir işarettir birbirimize herseye söylüyoruz sürekli ben kocayım saygılı ol diyor ama o da bana kötü davranıyor evliliğimiz boyunca hep şiddet vardı tamam önemsemedim evimize bakıyor iyi bir baba dedim ama kendime saygımı yitirdim ama boşanamıyorım bi yandan çünkü babam kanser hastası ve sert mizaca sahip babam ve kocam iyi anlaşıyor şimdi boşanıp babamın evine gidemem hem rahatsız hem de bide kendi mutsuzluğumu oraya sürüklemek istemiyorum bir yandan oğlum babasını çok seviyor ama ben mutsuzum ne yapacağımı şaşırdım bir gün boşanacam kocam da kurtulacak çünkü ondan da sevgi hissetmiyorum ben de göstermiyorum dün oğlum yoktı yatağımızda beraber yyuduk sarılmak istedim aramızdaki buzları eritmek istedim ama o karşılık vermedi bugün anladım ki ben gerçekten mutsuzum ve bu adamla ömür boyu geçinemem bir yandan da ne yapacağımı şaşırdım boşanalım dediğimde tepkisi ne olacak yeni bebek düşürdüm bir iki gün destek sonra yine eski halimize geri dönüyoruz çocuğun yanında bagrısıyoruz birebirimize şiddet gösteriyoruz arada oğlum ağlıyor bağırıyor ben tabi ki erkek şiddettinin karşısında çok tepki veremediğim için yaralanan ben oluyorum ama ben evimize bakıyor diye hep susuyorum artık katlanamak ta istemiyorum bir fikir verin bana ne kadar daha beklemeliyim
Maddi olarak sıkıntınız yoksa bitmeyen bir şiddet var, ayrılıktan başka yol görünmüyor..Maddiyat sıkıntı olacaksa para biriktirin yani baba evine dönmeyin kendiniz oglunuzla ayrı bir yer tutunAblalarım iyi yerdeler maddiyat konusunda sıkıntım olmaz zaten çalışma konusunda sıkıntım yok tıbbı sekreterlik okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?