Bosanmalimiyimm

omrygtm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
104
90
13
28
Selam arkadaslar...hatirlayacaginiz uzere daha onceki konumda esimden yakinmistim..kocam susmuyor..ailemin bir turlu yaranamadigini..napsalar fesatlikla yaptigini..dusunen bir esim var..bu arada ben belirtmeyi unutmustum esim babamla ayni isi yapiyor ona destek olmaya calisiyor..esimde babamin su getir..araba yika demesinden bile rahatsiz(araba alim satim yapiyorlar)esim kiziyor ben kolemiyim araba yikiyorum senin kardesin sanayide ben araba yikiyorum..neymis sanayi isleri daha kolaymis..zor is bizimkimdeymis..neymiste ona isci muamelesi yapiliyormus bazende o oturur abim calisir ama neyse dedigim gibi yaranamadilar o ayri bi konu..bu sefer bizimki diyoki baban gilin yanindan ayrilcam basimin caresine bakcam..ben kole degilim bana emrivaki yapamazlar..artik onun dirdirindan biktim 2 gun once tartistik cocugumu alip gidicem dedim s.git dedi bana...herneyse sonra ozur falan diledi baristik bugun mesaj atmis aksam babanla konuscam parami verin dicem..gider basimin caresine bakarim..onlara ihtiyacim yok dedi..ben hep cabaladim esimle ailem arasinda kalmamak icin ama galiba bu sefer kalicam..babama hep idare et o henuz isi cok bilmiyo babacim ogrenir cok hevesli dedim yetisme tarzi daha farkli dedim..ona karsida hep ailemi guzellestirmeye calistim (iyi bi aile zaten)ama basaramadim elimdeki malzeme yetersiz simdi napim ben kalkip babama karsi bi densizlik ederse..napim nasil tahammul edilirki off mutsuzum sıkıntıliyim :mad:

hemen boşanın hiç durmayın ,evlilik evcilik oyununa döndü artık ,yazdığınız başlık yerine babamla eşim aynı iş yerinde çalışmalımı diye sorsaydınız ya
Sizin hic 10 saat susmadan bikmadana usanmadan aglamaniza ragmen ailenize hakaret eden bi esiniz oldumu galiba eski konumu okumadiniz

Eşinizin farklı bi işte çalışması neden sizin için boşanma sebebi?Eşiniz başka bir işte çalışmak isteyebilir.Bu zamanda gerçek baba oğul bile aynı iş yerinde çalışırken zorlanabiliyorken kayınpeder-damat elbette ki anlaşamayabilir.Başka sebepleriniz var mı bilemem ama bence bu boşanma sebebi olamaz.

Bu sebepten boşanılır mı ya?
Daha iyi değil mi zaten gitsin başka iş bulsun,
Densizlik de yapmayıversin,koca adam konuşmayı bilmiyorsa evet boşanılır.
Güzelce izah edecek durumu,daha iyi iş bulduğunu falan.

o ortamı kendiniz yaratmışsınız ilişkiler laçkalaşmış ,eşler ve aile arasında biraz resmiyet olmalıydı bilmem anlatabildimmi
O zaman birbirleriyle resmi olsalardi bizimkiler akraba sonucta biz ona destek olalim dedikce o tepelerine cikti ben hicbirseye burnumu sokmadim

Selam arkadaslar...hatirlayacaginiz uzere daha onceki konumda esimden yakinmistim..kocam susmuyor..ailemin bir turlu yaranamadigini..napsalar fesatlikla yaptigini..dusunen bir esim var..bu arada ben belirtmeyi unutmustum esim babamla ayni isi yapiyor ona destek olmaya calisiyor..esimde babamin su getir..araba yika demesinden bile rahatsiz(araba alim satim yapiyorlar)esim kiziyor ben kolemiyim araba yikiyorum senin kardesin sanayide ben araba yikiyorum..neymis sanayi isleri daha kolaymis..zor is bizimkimdeymis..neymiste ona isci muamelesi yapiliyormus bazende o oturur abim calisir ama neyse dedigim gibi yaranamadilar o ayri bi konu..bu sefer bizimki diyoki baban gilin yanindan ayrilcam basimin caresine bakcam..ben kole degilim bana emrivaki yapamazlar..artik onun dirdirindan biktim 2 gun once tartistik cocugumu alip gidicem dedim s.git dedi bana...herneyse sonra ozur falan diledi baristik bugun mesaj atmis aksam babanla konuscam parami verin dicem..gider basimin caresine bakarim..onlara ihtiyacim yok dedi..ben hep cabaladim esimle ailem arasinda kalmamak icin ama galiba bu sefer kalicam..babama hep idare et o henuz isi cok bilmiyo babacim ogrenir cok hevesli dedim yetisme tarzi daha farkli dedim..ona karsida hep ailemi guzellestirmeye calistim (iyi bi aile zaten)ama basaramadim elimdeki malzeme yetersiz simdi napim ben kalkip babama karsi bi densizlik ederse..napim nasil tahammul edilirki off mutsuzum sıkıntıliyim :mad:
Esin s.... gitsin o zaman. Hazır işi beyenmiyorsa . KEndini köle gibi görüyorsa başinin çaresine baksın. Ailene de eşim böyle istiyor. Kendi tercihi de. Bu yüzden de boşanma bence. Belki iş değiştirir. Kendini iyi hisseder ve mutlu olursunuz.

O zaman birbirleriyle resmi olsalardi bizimkiler akraba sonucta biz ona destek olalim dedikce o tepelerine cikti ben hicbirseye burnumu sokmadim

akraba olsun ne olursa olsun bırakın eşiniz ne iş yapmak istiyorsa onu yapsın , yani benim babam sürekli eşime emredicek araba yıkatacak eşimde yarabbi şukur diyecek bu mu sizin iyilik anlayışınız

E bırak başka işe girsin eşin elin adamı şu tuvaleti temizle hemen dediğinde görür köleliği :kahve:

Eşinle baban ayrılsın, sen niye boşanıyorsun. Ailenle eşin arasında mesafeyi koruyun

Bi daha s.git derse ,hadi len ordan ,kalk sen s.git de ...bu ne ya ? Dedirtme kendine böyle şeyler ..evini de sahiplen ..birisi gidecekse ,esin gitsin ...yalniiiiiizzzz, konunda bosanmayi gerektirecek hiçbir durum göremiyorum . Esin çok haklı ..damat ve kayınpeder onlar ,baba ve oğul değil ..yanlış anlamalar hatta anlaşmazlıklar çok normal ..o yüzden bırak istediği yerde çalışsın ,sorun çıkarma ..

belkide gerçekten eziliyordur orada.. size dırdrı gibi geliyordur..
genelde gelinlere yapılanları kocaları bilmez anlamaz sizinkide öyle bence.

Akrabayiz diye babam iyilik etmek istedi sadece
İyilik istedi mi ki eşiniz? İstenmeden yapılan iyilik veya yardım baskı oluyo ne yazık ki sonucu da bu oluyo.

Eşinizin kabalığı küfürleri falan kabul görcek bi şey değil tabi ki..

Bi daha s.git derse ,hadi len ordan ,kalk sen s.git de ...bu ne ya ? Dedirtme kendine böyle şeyler ..evini de sahiplen ..birisi gidecekse ,esin gitsin ...yalniiiiiizzzz, konunda bosanmayi gerektirecek hiçbir durum göremiyorum . Esin çok haklı ..damat ve kayınpeder onlar ,baba ve oğul değil ..yanlış anlamalar hatta anlaşmazlıklar çok normal ..o yüzden bırak istediği yerde çalışsın ,sorun çıkarma ..
Bosanmayi istememdeki tek sorun bu degil eski konumu okumamissiniz heralde

Back
X