Selam arkadaslar...hatirlayacaginiz uzere daha onceki konumda esimden yakinmistim..kocam susmuyor..ailemin bir turlu yaranamadigini..napsalar fesatlikla yaptigini..dusunen bir esim var..bu arada ben belirtmeyi unutmustum esim babamla ayni isi yapiyor ona destek olmaya calisiyor..esimde babamin su getir..araba yika demesinden bile rahatsiz(araba alim satim yapiyorlar)esim kiziyor ben kolemiyim araba yikiyorum senin kardesin sanayide ben araba yikiyorum..neymis sanayi isleri daha kolaymis..zor is bizimkimdeymis..neymiste ona isci muamelesi yapiliyormus bazende o oturur abim calisir ama neyse dedigim gibi yaranamadilar o ayri bi konu..bu sefer bizimki diyoki baban gilin yanindan ayrilcam basimin caresine bakcam..ben kole degilim bana emrivaki yapamazlar..artik onun dirdirindan biktim 2 gun once tartistik cocugumu alip gidicem dedim s.git dedi bana...herneyse sonra ozur falan diledi baristik bugun mesaj atmis aksam babanla konuscam parami verin dicem..gider basimin caresine bakarim..onlara ihtiyacim yok dedi..ben hep cabaladim esimle ailem arasinda kalmamak icin ama galiba bu sefer kalicam..babama hep idare et o henuz isi cok bilmiyo babacim ogrenir cok hevesli dedim yetisme tarzi daha farkli dedim..ona karsida hep ailemi guzellestirmeye calistim (iyi bi aile zaten)ama basaramadim elimdeki malzeme yetersiz simdi napim ben kalkip babama karsi bi densizlik ederse..napim nasil tahammul edilirki off mutsuzum sıkıntıliyim