Bosanmalimiyimm

İyilik istedi mi ki eşiniz? İstenmeden yapılan iyilik veya yardım baskı oluyo ne yazık ki sonucu da bu oluyo.

Eşinizin kabalığı küfürleri falan kabul görcek bi şey değil tabi ki..
Istedi kendisi kabul etti beraber calisalim dedi simdi ne vazgeciyor ne devam ettiriyor

Bi daha s.git derse ,hadi len ordan ,kalk sen s.git de ...bu ne ya ? Dedirtme kendine böyle şeyler ..evini de sahiplen ..birisi gidecekse ,esin gitsin ...yalniiiiiizzzz, konunda bosanmayi gerektirecek hiçbir durum göremiyorum . Esin çok haklı ..damat ve kayınpeder onlar ,baba ve oğul değil ..yanlış anlamalar hatta anlaşmazlıklar çok normal ..o yüzden bırak istediği yerde çalışsın ,sorun çıkarma ..
Kesinlikle sorun cikarmiyorum onceki konumu okursaniz neden bu kadar buyuttugumu anlarsiniz nerde istiyosa orda calissin yeterki sussun artik

Bence esinle konus eger ayrılmayı gerçekten kafaya koymuş ise edebiyle güzel güzel babanla konuşup bu işi tatlılıkla bitirmelerini söyle
Babana da güzelce ben başka iste çalışmak istiyorum derse sanmam kı oda ille de kal diye kavga çıkarsın
Hem öyle olursa sende rahatlarsın bir nebze

Biraz kendi yuvanız oldugunu hatırlamanız lazım..

Surekli anne baba konulu tartısma üzerine kurulu bi evlilik..

3. İnsanları konu almayın,kendi özelinize dönün.

Bence esinle konus eger ayrılmayı gerçekten kafaya koymuş ise edebiyle güzel güzel babanla konuşup bu işi tatlılıkla bitirmelerini söyle
Babana da güzelce ben başka iste çalışmak istiyorum derse sanmam kı oda ille de kal diye kavga çıkarsın
Hem öyle olursa sende rahatlarsın bir nebze
Cok dogru

Lutfen ne damatlar nede gelinler kayinpederlerinin yaninda calismasin.Hatta kendi ailesi yaninda bile calismasin.Esimin babasiyla olan isinden dolayi 1,5 senedir evliyim duzgun para yuzu gormedim.Oda yetmez gibi lanet olasi insanlarin dirdirlari bitmedi.Lutfen tek basiniza hareket edemicekseniz evlenmeyin

Istedi kendisi kabul etti beraber calisalim dedi simdi ne vazgeciyor ne devam ettiriyor
Kompleks yapmış olabilir.. şahsi fikrim ortak işe karşıyım hele ki akrabalar arasındakine kesinlikle karşıyım. Olmadık şeylerden aralar açılıyo.. aile huzurunu zedelememek adına işler evler keseler ayrı olmalı..

Back
X