Bosanmanin esigi...

tatsız bir durum olmuş ve araya iyice mesafe girmiş, kurtarmak istiyorsanız belki dışarıdan bir yardım almayı deneyebilirsiniz çift terapisti gibi yada karşınıza alarak açık açık bu konuları konuşup bunu beraber düzeltelim diyebilirsiniz, bu şekilde bırakılırsa sonu çok büyük ihtimal ayrılığa gider belki öylesi daha hayırlı olur...

Ev ev üstüne olmaz.
Kayınvalide ile aynı semtte bile oturulmaz.
Oğlunu çok seven evermesin, anasının dizinden ayrılmayan elin günahına girmesin.
Kusura bakma kocan ergen herhalde.
Allahım sana sabır versin, senin hatan zaten başta aynı binayı kabul etmen...
Evet en buyuk hatam malesef bu kadar olacagini hic tahmin etmedim esim bana evlenmeden once kendisi diyodu her zaman asagi inme arana mesafe koy her seyi anlatma ama evlendikten sonra iki gun inmiyosam 3. gun kaynanam hemen soylerdi ogluna sonra ogluda benimle tartisirdi asagi neden inmiyorum diye surekli beraber piknigekoye gidelim istiyor ogluna kendini acindiriyo eger ben istemezsem yine tartisma yine 10gun kusluk kocamla ufak bi tartismam bile olsa ertesi gun arar oglunu niye tartistiniz diye sorardi daha neler neler belki son olayi olayi ben buyutmusum gibi durabilir ama onceside var artik sabrim kalmadigi icin hemen patliyorum

Evinizi ayırın yoksa bitmez sıkıntılar. Bu kadar içiçe oturunca eşiniz de evini bilmez.

Ve bu ramazan gününde 1 hafta boyunca, kayınvalide oğlu dizinin dibinde iftar yaptığı için çok mutlu. Eşini çağıralım o da bizim kızımız, küslük olmaz mübarek günde demeyecek kadar bencil. Oğlunun yuvasını düşünmüyor.

Sizin yuvanızı kayınvalideniz harcar gibi geliyor bana 1,5 yıllık evlilik çok yeni böyle olmamalıydı. Herkes tartışıyor kocasıyla -daha büyük konulardan- ama bu adam tartıştığı zaman evden kaçıyorsa annesine gidiyorsa, nasıl çözeceksiniz ya da nasıl bir bahane bulup da barışacaksınız.

Bu kadar yakın olunca erkek büyümez, sen ailenle görüşmeyeceksin ama onun ailesinin dibinde oturacaksınız 3 günde bir görüşeceksiniz.. Sizin problemleriniz şimdiye kadar halının altına süpürülmüş gibi duruyor, Çocuk yapmakta acele etmeyin .

Merhaba kizlar
1bucuk senelik evliyim kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz esimle sevgiliyken her sey o kadar guzeldi ki evlendim her sey tepetaklak oldu esim surekli beni kiskanmaya tek basima disari cikartmamaya benden suphe etmeye basladi annesi evimin icine karisiyodu surekli kendi anneme gitmemi istemiyolardi esim benden parasini sakladi para vermedi hastalandigim gunlerde umursamadi tartistigimiz zamanlarda 10gun benimle konusmadi hepsiyle tek basima mucadele ettim ise girdim kendi ayaklarimin ustunde durdum ama duzelen pek bisey olmadi gene tartistik annesinin yuzunden, Ramazanda esimin ablasini evime cagirsam mi cagirmasam mi diye dusunuyodum esime soyledim oda malzemen varsa cagir dedi bende bakicam bakalim dedim sonra bahar temizligi is guc derken yoruldum bu sene kimseyi cagirmayayim diye dusundum ama esim annesine soylemis anneside bir gun otururken gorumcemde vardi birden bana herkesin icinde gorumceni ne zaman cagircaksin bu hafta mi onumuzde ki hafta mi dedi ben tabi sasirdim yukari ciktigimda esimle tartistim boyle biseyi kesin olmadan neden soyledigi icin esim birdrn bana bagirinca gorumcem falan duydu ses duyuluyor cunku kaynanam yukari cikio bana kizdi neden kocamla tartisiyomusum falan biseyler dedi simdi esimle konusmuyoruz 1 hafta oldu isten geliyo annesine giriyo orda yemegini yiyo orda oturuyor sonra yukari cikiyo iceri gecip kapisini kapatiyo orda oturup yatiyo bende tek basima duruyorum artik hic dayanasim yok cok uzun oldu kusura bakmayin

Eşin olacak lanet, pislik herif evlenmeden önce ile evlendikten sonra ne oldu da bu kadar değişti. Evlenmeden önce binbir oyunla kandırıyorlar kızlarımızı sonrasında şeytan kesiliyorlar. Allah'ım sen böylelerine fırsat verme.....

Bir de bakın ibret alın yeni evlenecek kızlar, ne kadar iyi olurlarsa olsunlar gidipde aile apartmanına, kayınvalide altına üstüne taşınmayın. Yakın olunca sorunlar çok olur. Uzak olun tatlı olun....

Gecen ramazanda calismiyodum yemege almistim 2kere aldim hatta bu ramazanda cagirip cagirmamak arasindaydim cagirmayayim diye dusundum kayinvalidem cok karisiyor surekli onlarla olalim istiyor o yuzden belki de en ufak soyledigi sey bile batiyor olabilir bana
İste bu yüzden ben hep "içimden "düşünürüm.Kesin kararım olan şeyleri eşimle paylaşırım.Senin belli kırgınlıkların ,gücüne giden davranışları olabilir ama o insanlar senin esinin ailesi ve en fazla sana hak veriyorsa "onlar yaşlı,düşünememiştirler" tarzında savunma cümleleri kurar.Hak vermediği konularda da ne nankorlugun kalır ne fesatligin..bundan dolayı evinde hiç eşinin ailesinin lafını açma ....imkan bulunca da başka bir semte tasin

Back
X