boşanmanın eşiğindeyiz

Biri benim babama el kaldiracak ben bosanmoycam ha? Hey yavrum hey ne rahat insanlar var la.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ben burdaki bazı arkadaşları gerçekten anlamıyorum nerden çıkarıyorsunuz benim barışmak istediğimi ben olay mahmekeye intikal etti avukat tuttum mahkeme gününü bekliyoruz boşanma davası açtım çoktan diyorum, bazıları ısrarla kendi kendine başka yorum yapıyor.
Son yazdıklarımı okumadınız sanırım. Ayrıca ben o kadarda bahsettiğiniz gibi rahat insan değilim beni tanımadan bazı arkadaşlar gerçekten neden bu kadar kırıcı konuşabiliyor anlamıyorum. Kavgacı yaklaşıma hiç gerek yok. Sonuçta herkesin başına bir olay gelebilir ben burda yaşadıklarımı sizlerle paylaştım dışardan bir başkası olanları tabikide daha farkli açıdan görebilir yazan arkadaşlarada çok teşekkür ederim. Ama kırıcı olmaya yada hakarete gerçekten hiç gerek yok hepimiz yetişkin insanlarız sonuçta...

Şükür sen yazmasan ben yazacaktım.. Bilir bilmez yorum yapıyorlar.. Biraz zahmet edip okusalar konu sahibini bu kadar üzmezler.

Sen başta hata yapmışsın o altınları vermeyecektin he madem verdin evi üstünüze yapacaklardı. Hiçbi resmiyet yokken neye göre verdin altınları bu mal davalarında kim kimi tanıyo ki güvendin yani. Eşinde de sıkıntı var, laf dinlemiyo sana danışmıyo gizli kapaklı iş çeviriyo bi kere sen nasıl anlamıyosun kira verdiğini geliri gideri hesaplamıyomusunuz. Hazırr babanın yanındasın daha da dönme

Canım benim altınlari şöyle aldılar evlerinde bunların kasaları varmış orda daha güvenliymiş alış o alış birdaha görmedim zaten güya sonradan biz araba alırken oğluna annesi vermiş iş yerine getirmiş altınları oda bozdurmuş araba parası yapmış ama ben gözümle görmedim çünkü biz zaten araba için kredi çekmiştik. Hesap konusundada benim ayrı kredi kartım onun ayrı kredi kartı vardı ödemelerim çok diyordu benimde böyle bişi yapacağı aklıma gelirmiydi size ev aldık ev aldık diyorlardı nerden bileyim kira isteyeceklerini. Eşimde benim tepki vereceğimi bildiği için benden saklamış.

Böylesine işgüzar bi aileden kaç kurtul bence, çok çirkefler.

Ne diyeyim bir baba deli birnkocadan darp goruyor kizi hala dusunuyor bosasam mi diye bosamaliydin bu zama kadar bence

Ne diyeyim bir baba deli birnkocadan darp goruyor kizi hala dusunuyor bosasam mi diye bosamaliydin bu zama kadar bence

Ben şubatta dava açtım böyle hak hukuk işlerini bilmeden yazanlara sinirleniyorum dava zaten çoktan açıldı daha ilk mahkemeyi bu ayın 18 ine vermişler sanki bugün davayı aç yarın boşanmamı oluyormuş....ki bizimki anlaşmalı boşanma bile değil lütfen konuyu tam okuyup öyle yorum yapın. Artık böyle yazanlara sinirleniyorum.

Kafayı yedin heralde arkadaşım sinirlerim tepeme çıktı ne fikri ya ne fikri sorduğun soruya bak ! Benim bildiğim koca erkekten , adamdan olur ki senin ki insan bile değil !!! Bırak boşanmamayı bırak suratına bakmayı o suratına sı.ardım ben !!! Herşeyi geçtim babana el kaldıran pisliğe sen bakabilcenmi kocan gözüyle ondan ne koca nede baba olur ... Kusura bakma ama soruların çare aramanında bir adabı var ya .. Bu ne ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kadar onursuz hain bir esiniz varmis.aileside kendiside.utanmazlar.okudukca insan cileden cikiyor bosanrken verdiginiz altinlarida talep edin iyi bi avukat bulun ve magdur olmayin sakin.terbiyesiz haysiyetsiz yaratiklar.o gunahsiz evladiniza uzuldum en cok.

Bosanmanin esiginde degil direk bosaniyorum diye konu acmaniz gerekirdi bence hemen bosanmalisiniz oyle bi insanla omur gecmez gecemez!

Bende bosandim 1,5 yil oldu .... Hayatim altust oldu resmen.... 5 yilimimi mahfetti.. Bir tarafim ordan nefret ediyor bir tarafim hala onu seviyor. Allahim neydi benim gunahim deme den edemiyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim son sayfalari oku bence boyle hararetlenmeden once. Kiz zaten davayi acmis, bosaniyor.

ya ben mi çok iyimserim bilmiyorum... bana ev vermişler altınları gönülde verirdim ben hiç de huzursuzluk olmazdı...

ya ben mi çok iyimserim bilmiyorum... bana ev vermişler altınları gönülde verirdim ben hiç de huzursuzluk olmazdı...

Arkadasim sanirim ilk sayfayi okuyup yorumu yapistirdiniz....
Konu sahibi arkadasimiza öyle söylemisler fakat esi gizli gizli kira parasi ödüyormus anne ve babasina !!!!
Konu sahibi arkadasimizda 6 ay sonra ögrenmis bu durumu!!!!
Evet ev vermisler ama KIRALIK !!!!

Son düzenleme:

evet konu ilk sayfada diye ilk sayfayı okudum ve YAPIŞTIRDIM yorumu. :)
Bu tarz bir yorum hoş değil. Tatlı dilin kime zararı dokunmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…