boşanmanın eşiğindeyiz

Yok ben ailemin rızasıyla evlendim tabikide istenme nişan oldu hepsi, düğünden sonra ben babamın evine gelmiştim o zaman bir şans vermek istemiştim ailem ozaman gitmeme karşı çıkmıştı. Babamı tabikide çook seviyorum ama herşey üstüste geldi sağlıklı düşünemedim her kafadan bir ses çıktı o yüzden sizlerle birde paylaşmak istedim kızlar.

Kadının umrunda bile diilki beni telefonla arayıp üstüne üstelik hakaretlerde bulundu hem utanması gereken kendileri kira alıyorlardı bizden su yüzüne çabucak çıkan insan bunlar onları ben Allah' a haval ettim ilk düğünümü yaşatmadılar diye zaten o kadına hakkımı asla helal etmicem. Kimsenin umrunda diil yani olanlar. Kulağıma gelenlerden hatta bizi suçluyorlar ailem bizi boşandırıyormuş ben ailemin yüzünden bu yuvayı yıkıyormuşum neler neler...Çocuğumu düşünmüyormuşum..

babanı mı dövmüş :S sırf bu sebepten bu evlilikten vazgeçilir. büyük konuşmayayım... sebebi sadece bencillik olan bir dayak.

Haklısın canım hemde çok ne diyebilirimki. Evet çok paracıllar.

Konu sahibi cok zayif hissediyor kendini isin var ailen var. Arkandalar.babanada bi guzel vurmus esin..benimde adim degissinki sen o adama donup daha kotu seyler yasayip evine esekler gibi pisman donmezsen..benim babam yok esimede deli gibi asigim aileme bi saygisizligi yok yapsa onun agzina ....kusura bakma ama babana vurdu hala cocugunu dusunuyorsun.kendiside bir baba olmus.ama babanin drgerini anlamamis..sen onun babasina saygisiz busey soylesen senibi gyzel divup sokaga atmazsa bende ben olmayayim.salaksin resmen..uyeligimi silsinler..buna boyle bi laf kullanmadan gecemezdim.ayrica onca insan sana akil veriyor hala ayni kafan karisik yuhhhh.cok merak ediyorim esinr donup dayak yiyip evine donersen babanin yuzune nasil bakicaksin.cunku bu olucak.dikkat ette 3.sayfa haberlerinde okumayalim seni.hayatimda hem isi hem ailesi olupta boyle gerizekakilar gorunce sinirlerim bozuluyor.muhtac misin o insanin ailesine sevgisine.malin

Arkadaşım dikkatli yazımı okursan ben dönecem diye bir tabir kullanmadım ailem tabikide benim için çok önemli ben konuyu dönsemmi yada dönmesemmi diye açmadım olayları paylaşıp sizlerden dinlemek istedim. Mesela arkadaşın biri avukata neler söylemem konusunda tavsiyede bulundu.

Vala srni tevbrik ederim..ozman.ama inan ben kadinlarin oyle olaylara boyun eymesini istemiyorum..babana ne demek el kaldriri.diger konular cozulmeye calisilabilrdi belki esinin sana aikene ssygisi sifir.yuvana don diyor sonrada oyuvayi sana cehennem ediyir sen onun mali drgilsin

eşim babama el kaldırmış kısmına kadar belki öğleydi böyleydi denilip, sizinde kendinizde görmediğiniz, eksik anlattığınız, eşinizinde haklı olabileceği yerler vardır diye düşünülebilir.

Ama o cümleyi okudum içim sızladı. yazıktır o yaşlı adama....evet bir çocuğunuz var onu düşünüp bir araya gelmek isteyebilirsiniz ama bir babaya el kaldıran adamdan ne köy olu nede kasaba.

Çok kötü bir aileye denk gelmişsin hem kv,hem kp bütün kötüler yanyana, eşinde yeterince olgunluğa erişmiş değil olanları değerlendirmek için onu düzeltmende ömrünü tüketecek,
işin zor epey kendinden fedakarlık yapman gerekecek sırf çocuğun babasız büyümesin diye , iyi düşün ileride bu aile ile mutlu olacakmısın epey azgınlar

anneme babama laf söyleyip el kaldıracak insan anasından doğmadı daha. parçalarım ben o adamı. işi o safhaya niye getirdniz hala anlamadım. ben olsam affetmem. hayatımda bir koca eksik oluversin.

tek kelime ile yazıklar olsun senin gibi evlada. Baban dayak yiyeceğine keşke kocan seni evire çevire dövseymiş. Kendi ana babasına gıkını çıkaramayan adam, senin annene hakaret ediyor, babanı dövüyor sen de laf arasında evliliğimi nasıl düzeltebilirim diye milleten laf almaya çalışıyorsun. Elinde beş kuıruşu olmayan kadınlar bile senin şu yaptığını yapmazdı. Üstelik senin gibi babası olan bir babaya bunlar yaşatılır mı yazıklar olsun. kocan babasına para veriyor diye çen çen edip ortalığı birbirine kat ama baban dayak yiyince sus pus ol. aferin sana sen bu kafayla gidersen k.valideciğinde anneni dövmeye gelir.

anneme babama laf söyleyip el kaldıracak insan anasından doğmadı daha. parçalarım ben o adamı. işi o safhaya niye getirdniz hala anlamadım. ben olsam affetmem. hayatımda bir koca eksik oluversin.
olur mu kocasız olmaz. Hanımefendinin kocası, oğlunu aldığında oğlu babasını görünce kahkahalar atıyormuş ya ama. Ama kafa basmıyor ki kendisi babasının evine getirildiğinde de babası kızının halini görünce neler hissetti. Ben o babanın yerine olsam böyle evladı kapımdan içeri sokmam. yarın bir gün babasına '' Aslında kocam çok iyiydi ama ben senin yüzünden boşandım '' da der.

bende aynısını düşünüyorum ..
allahım neler okuyorum . babana el kaldırıyor kocan . hala eşim diyorsun bu herife . ay içim acıdı resmen . baba bu ya baba kızım bak koca bulursun baba bulamazsın . hala boşansam mı ne yapsam derdindesin . bababı dövmüş ya yuh diyorum allah cezasını versin o pisliğin . yaşlı başlı adamı dövüyor . sıkıysa kendi yaşıtında birini dövsün . sanada yazıklar olsun ne biçim evlatsın . bşuna allah hayırlısını versin demezler . biri benim babama bırak dövmeyi tek bir laf etse yapışırım orda yakasına . dayak yeme pahasına ona saldırırım . baba bu be . ekmeğini suyunu vermiş sana canını vermiş bakmış büyütmüş . hala boşanayım mı boşanmayayım mı boşanma aman otur o adamın evinde .

Son düzenleme:
Ayyyy cok ayip etmis kocan canim.bu son nokta yapilmicak seyi yapmis.nasil aileler var boyle hic mi dusunmuyorlar bebeginiz var diye yazik degil mi ya.siz birlikte olsaniz bile saglikli devam ettirmeniz cok zor bebeginizi yetistirdiginiz ortam cok onemli.ortada cocuk var diye zorla evlilik devam ettirenleri onaylamiyorum ben.zamani gelince anne babasinin ayni evin icinde dusmanca kavga ederk yasadigina sahit olarak buyuyor.ii dusun canim hayatta bi sorumlulugun var bebegin!sonra sen varsin hergun stresle,huzursuz hayat gecmez!!!

sakince ikna mı edeyim sinirle sayıp dökeyim mi derken yazınız içimi eritti resmen ruhum rahatladı arkadaş resmen affetmek için laf arıyor gibi hani hepinizi tenzih ederim de "barış canım o senin kocişşşşşşşşşşş diyen ezikler" var ya işte ondan

Arkadaşım baban ve annen şu an sağ ve yanında farkında değilsin ama olmasalardı ne kadar değerli olduklarını o zaman anlardın sen adam gelip seni alsa gideceksin yani seni bile dövmesine tahammül edemezdim yine ama babana hiç tahammül edemiyorum 20-25 yıl gözünün içine bakan senin için ateşlere kendini atacak insanlara yapılan hazmedilemez bak o ailesini nasıl koruyor nasıl değerli ama anlatsam boş sana denmesini istediğin şu "canım çok üzüldüm babana yaptığı yanlış özür dilesin çiçek alsın affet zamanla geçer tek başına çocuk büyütmek kolay değil"
işte kendine bile söyleyemediğin gerçek babanın ve annenin gözlerine bak sende annesin evlat hiçbirşeye benzemiyor işte onun için koca adam dayak da yedi o yaşında mahkemelikte oldu o cefakar annen beş para etmez adamlardan hakaret duydu yuttu pek sen evlat olarak ne yapacaksın neyse belki de işin aslı astarı öyle değildir bilemem bazen biz yazıyoruz çiziyoruz delirdiğimizle kalıyoruz
Allah yardımcınız olsun

Kimse kusura bakmasın ama bazı insanlar hakikaten dayaktan anlıyor.
Benim arkadaşım k.validesi yüzünden sürekli kocası ile kavga ederdi yolda sokakta okulda markette. Ama sürekli -senin annen -- diye başlardı cümleleri sonra yine bir gün ben görmedim arkadaşlar anlattılar. 2-3 ay önce okulda Andımız okunurken bu yine kocasıyla k.validesi yüzünden tartışıyormuş, kocası bir anda ----yeteeeeeeeeer lan bir sus anladık bir sus yeter------ diye telme tokat dalmış öğretmenler veliler zor almışlar elinden. 2 hafta sonra bir baktım bayan arkadaş sinirleri alınmış vaziyette kocasıyla el ele tutuşmuşlar okula geliyorlar.

Çoktan beri böyle feci bi durum okumamıştım. Ah canım sen önce bir psikoloğa görün. Cidden beynin uyuşmuş. Bu karşındaki insan değil farkedemiyorsun. Hadi ilk başta affetmişin tamam da. Şimdi affetmeyi düşünmen ciddi bir ruhi bozukluk hali. Bu adam seni döve döve öldürür geri dönersen. Ne evinden bahsediyorsun sen. Önce sağlık mutluluk ya. Özür dilerim böyle açık konuştuğum için. Çok üzüldüm inan.

arkadaslar guzelce soylemisler,hepsi bi yana,adam pisman olup sana yalvaracagina hala baski yapiyor dön bilmem ne,asla ozur dilemem triplerinde,ne saniyor kendini?sen de hala iyi olacagina inaniyorsun..Allah yardmcn olsun durum zor

Kocan bir tartışmayı fırsat bilip seni ananın, babanın kapısına götürüyor. O da yetmiyor, orda bir de babanı dövüyor, mahkemelik olunuyor. Daha hala yok çocuğum var, yok bilmem ne. Günahtır ya. Kendini bu kadar ezdiriyorsun, ananı, babanı bu kadar ezdiriyorsun. Hiç mi değer vermiyorsun kendine. Bırak şu adamı kurtul rahatına bak. Annen, baban da arkanda. Eğer tekrar güvenip de aynı adama tekrar dönersen eminim ki bu yaşadıkların yaşayacaklarının yanında devede kulak kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…