nasıl insanlarla muhattap ediyorsunuz anne babalarınızı bu yaşta.
sadece sizin için demiyorum,içine mantığın hiç girmediği sırf göz karartarak,ailesinin itirazına rağmen evlenen herkese lafım.
biraz laf dinleseniz ne olurdu,olmaz demişler,dönme demişler.
dinlememişsiniz,sonucuna katlanan tek siz olsanız keşke kararlarınızın.
mahkemeye kadar keşkeleriniz de varmış ya,babanızın hiç değeri yokmuş gözünüzde.
üzüldüm.
2. sayfada yazdığın mesajdan sonra gerisini okuyamadım. Ne kadar terbiyesiz bir insanmış eşin. Ne demek babana el kaldırmak? Allah taş etsin onun o elini!
Arkana bile bakma kaç. Terbiyesiz, eğer sen çalışmıyor olsaydın seninle evlenmezdi bu adam. Para göz ya, ne demek kızınıza ev alın..
Allah o kayınvalidenleri de bildiği gibi yapsın.. Bir genç bayanın hayatı ile oynamak demek bu denli basit, bir evladın parçalanmış bir ailede büyümesine sebep olmak demek bu denli kolay onların gözünde.
Ama Allah unutmaz, bugün değilse yarın, yarın değilse ahirette..Elbet sorulur hesabı.
2. sayfada yazdığın mesajdan sonra gerisini okuyamadım. Ne kadar terbiyesiz bir insanmış eşin. Ne demek babana el kaldırmak? Allah taş etsin onun o elini!
Arkana bile bakma kaç. Terbiyesiz, eğer sen çalışmıyor olsaydın seninle evlenmezdi bu adam. Para göz ya, ne demek kızınıza ev alın..
Allah o kayınvalidenleri de bildiği gibi yapsın.. Bir genç bayanın hayatı ile oynamak demek bu denli basit, bir evladın parçalanmış bir ailede büyümesine sebep olmak demek bu denli kolay onların gözünde.
Ama Allah unutmaz, bugün değilse yarın, yarın değilse ahirette..Elbet sorulur hesabı.
Konu sahibi cok zayif hissediyor kendini isin var ailen var. Arkandalar.babanada bi guzel vurmus esin..benimde adim degissinki sen o adama donup daha kotu seyler yasayip evine esekler gibi pisman donmezsen..benim babam yok esimede deli gibi asigim aileme bi saygisizligi yok yapsa onun agzina ....kusura bakma ama babana vurdu hala cocugunu dusunuyorsun.kendiside bir baba olmus.ama babanin drgerini anlamamis..sen onun babasina saygisiz busey soylesen senibi gyzel divup sokaga atmazsa bende ben olmayayim.salaksin resmen..uyeligimi silsinler..buna boyle bi laf kullanmadan gecemezdim.ayrica onca insan sana akil veriyor hala ayni kafan karisik yuhhhh.cok merak ediyorim esinr donup dayak yiyip evine donersen babanin yuzune nasil bakicaksin.cunku bu olucak.dikkat ette 3.sayfa haberlerinde okumayalim seni.hayatimda hem isi hem ailesi olupta boyle gerizekakilar gorunce sinirlerim bozuluyor.muhtac misin o insanin ailesine sevgisine.malin
Arkadaşım dikkatli yazımı okursan ben dönecem diye bir tabir kullanmadım ailem tabikide benim için çok önemli ben konuyu dönsemmi yada dönmesemmi diye açmadım olayları paylaşıp sizlerden dinlemek istedim. Mesela arkadaşın biri avukata neler söylemem konusunda tavsiyede bulundu.
olur mu kocasız olmaz. Hanımefendinin kocası, oğlunu aldığında oğlu babasını görünce kahkahalar atıyormuş ya ama. Ama kafa basmıyor ki kendisi babasının evine getirildiğinde de babası kızının halini görünce neler hissetti. Ben o babanın yerine olsam böyle evladı kapımdan içeri sokmam. yarın bir gün babasına '' Aslında kocam çok iyiydi ama ben senin yüzünden boşandım '' da der.anneme babama laf söyleyip el kaldıracak insan anasından doğmadı daha. parçalarım ben o adamı. işi o safhaya niye getirdniz hala anlamadım. ben olsam affetmem. hayatımda bir koca eksik oluversin.
bende aynısını düşünüyorum ..tek kelime ile yazıklar olsun senin gibi evlada. Baban dayak yiyeceğine keşke kocan seni evire çevire dövseymiş. Kendi ana babasına gıkını çıkaramayan adam, senin annene hakaret ediyor, babanı dövüyor sen de laf arasında evliliğimi nasıl düzeltebilirim diye milleten laf almaya çalışıyorsun. Elinde beş kuıruşu olmayan kadınlar bile senin şu yaptığını yapmazdı. Üstelik senin gibi babası olan bir babaya bunlar yaşatılır mı yazıklar olsun. kocan babasına para veriyor diye çen çen edip ortalığı birbirine kat ama baban dayak yiyince sus pus ol. aferin sana sen bu kafayla gidersen k.valideciğinde anneni dövmeye gelir.
tek kelime ile yazıklar olsun senin gibi evlada. Baban dayak yiyeceğine keşke kocan seni evire çevire dövseymiş. Kendi ana babasına gıkını çıkaramayan adam, senin annene hakaret ediyor, babanı dövüyor sen de laf arasında evliliğimi nasıl düzeltebilirim diye milleten laf almaya çalışıyorsun. Elinde beş kuıruşu olmayan kadınlar bile senin şu yaptığını yapmazdı. Üstelik senin gibi babası olan bir babaya bunlar yaşatılır mı yazıklar olsun. kocan babasına para veriyor diye çen çen edip ortalığı birbirine kat ama baban dayak yiyince sus pus ol. aferin sana sen bu kafayla gidersen k.valideciğinde anneni dövmeye gelir.
Kimse kusura bakmasın ama bazı insanlar hakikaten dayaktan anlıyor.sakince ikna mı edeyim sinirle sayıp dökeyim mi derken yazınız içimi eritti resmen ruhum rahatladı arkadaş resmen affetmek için laf arıyor gibi hani hepinizi tenzih ederim de "barış canım o senin kocişşşşşşşşşşş diyen ezikler" var ya işte ondan
Arkadaşım baban ve annen şu an sağ ve yanında farkında değilsin ama olmasalardı ne kadar değerli olduklarını o zaman anlardın sen adam gelip seni alsa gideceksin yani seni bile dövmesine tahammül edemezdim yine ama babana hiç tahammül edemiyorum 20-25 yıl gözünün içine bakan senin için ateşlere kendini atacak insanlara yapılan hazmedilemez bak o ailesini nasıl koruyor nasıl değerli ama anlatsam boş sana denmesini istediğin şu "canım çok üzüldüm babana yaptığı yanlış özür dilesin çiçek alsın affet zamanla geçer tek başına çocuk büyütmek kolay değil"
işte kendine bile söyleyemediğin gerçek babanın ve annenin gözlerine bak sende annesin evlat hiçbirşeye benzemiyor işte onun için koca adam dayak da yedi o yaşında mahkemelikte oldu o cefakar annen beş para etmez adamlardan hakaret duydu yuttu pek sen evlat olarak ne yapacaksın neyse belki de işin aslı astarı öyle değildir bilemem bazen biz yazıyoruz çiziyoruz delirdiğimizle kalıyoruz
Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?