tek kelime ile yazıklar olsun senin gibi evlada. Baban dayak yiyeceğine keşke kocan seni evire çevire dövseymiş. Kendi ana babasına gıkını çıkaramayan adam, senin annene hakaret ediyor, babanı dövüyor sen de laf arasında evliliğimi nasıl düzeltebilirim diye milleten laf almaya çalışıyorsun. Elinde beş kuıruşu olmayan kadınlar bile senin şu yaptığını yapmazdı. Üstelik senin gibi babası olan bir babaya bunlar yaşatılır mı yazıklar olsun. kocan babasına para veriyor diye çen çen edip ortalığı birbirine kat ama baban dayak yiyince sus pus ol. aferin sana sen bu kafayla gidersen k.valideciğinde anneni dövmeye gelir.
Tatlim sana hakaret etti diye baban tepki gosteriyo sen babana el kaldiran adama bosanma davasi daha acmadin mi. cok uzuldum gercekten. hayatta ozur dilemem de neymis sen gelip ozur.dilerse gitmeyi dusunuyosun. sen onun annesine el kaldirsan ozur silemeyi birak ayagina lapattirmadan yuzune bakarmiydi senin acaba.onun muhattap olman bile cok yanlis. Ayrica altinlarini geri almqk icin de bi dava acabilirsin. o evde swnin de hakkin oldugunu belirrip. ki buyuk ihtimal kazanacaksin. elinde dugunde takilanlarin oldgu bi fotoyu delil olarak kullan. acilen hukuki ve psikolojik yardim almalisin.yasadigin seyin farkinda degilsin tam olarak olayin sokunda oldugunu umuyorum.babana disardan biri el kaldirsa hazmedemezdin kocan.olaxak insan kilikli yaratigin kendinde bu haddi gorebilmesi bu evlilikten bi hayir gelmeyecegini gosteriyo. o cocugu o adamin buyutmesine goz yumamassin onu dusunerek kararini ver.
tek kelime ile yazıklar olsun senin gibi evlada. Baban dayak yiyeceğine keşke kocan seni evire çevire dövseymiş. Kendi ana babasına gıkını çıkaramayan adam, senin annene hakaret ediyor, babanı dövüyor sen de laf arasında evliliğimi nasıl düzeltebilirim diye milleten laf almaya çalışıyorsun. Elinde beş kuıruşu olmayan kadınlar bile senin şu yaptığını yapmazdı. Üstelik senin gibi babası olan bir babaya bunlar yaşatılır mı yazıklar olsun. kocan babasına para veriyor diye çen çen edip ortalığı birbirine kat ama baban dayak yiyince sus pus ol. aferin sana sen bu kafayla gidersen k.valideciğinde anneni dövmeye gelir.
Avukat arkadaşlardan da yardım alın bence..
Eşinizin darp olayından sonra, size de çeşitli anlamlarda şiddet uyguladığını mutlaka belirtin. akli dengesinin de pek yerinde olmadığını, ailesinin de aile huzurunuza çok karıştığını filan belirtin. Bunları da çocuğun velayetini aldıktan sonra o kişiye gösterme sıklığını azaltmak için kullanın.. Eşiniz çocuğunu görmeyi haketmeyecek kadar aşağılık aslında ama.. Hani sınırlı bir şekilde "belki" görebilsin, o evladır.
Benim eşim babama el kaldırsa...
Dünya hali, olur a..
Çok sakin bir insan olduğum halde, gözlerimi kapattığımda kendimi metriste volta atarken görebiliyorum.
Değişimimin son aşaması da bu olur herhalde..
Boşanın demiyorum, Def edin.. Kapı önüne koyun... bir tarafına tekmeyi basın... daha bir çok ağır şeyi yapın, boşanmak yanında hafif kalsın. Hem suçlu, hem güçlü, hem pişman değil...
Yazıklar olsun ona, onu yetiştirene..
Arkadaşım konunuzu okudum ..nihayet en doğru olanı yapılması gereken kararı vermişsiniz. Rabbim sonunuzu hayırlara kavuştursun. Olayların üstünden zaman geçtikten sonra çok daha sağlıklı düşünüp keşke daha önce yapsaymışım diyeceksiniz emin olun...
Canım ya, Allah yardımcın olsun. İnsanlar nasıl böyle zalim olabiliyor hiç anlamıyorum. Anlamayalım da zaten en iyisi. İnşallah yavrunla beraber herzaman mutlu olursunuz. Yorum yapacaktım ama konunun sonuna gelince kararını verdiğini gördüm. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama şunu bil, onlar hiçbir zaman mutlu olamayacaklar. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz.
Merhaba Canım Boşanma kararı çokta isabetli olmuş.Üzülme sakın Allah bazı insanları hayatından çıkarıyorsa daha fazla üzülmeni istemediği içindir. Bak benim 2. evliliğimdi ve bende boşanma aşamasındayım.bende eşimle sorunlar yaşamıyordum çok fazla ailesiyle oldu sıkıntılar adamı doldurdular bir anda boşanmak istedi.Ama yine ayakta durmak için mücadele ediyorum çünkü mecburum.ama senin durumunda olsam 5 tane de evladım olsa yine boşardım.Her zaman sen fedakarlık yapacaksın diye birşey yok. bende ailemi 2 kere aldım arkama kocama gittim eee sonra ne oldu gittiğimle kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?