boşanmanın eşiğindeyiz

çok güzel bir yorum sonuna kadar katılıyorum. eş tarafından aileye yapılan eziyetlerde içim sızlıyor insanlar o kadar evlat büyütüyor evlendiriyor üstüne yuvası bozulmasın diye uğraşıyor ama bir sürü sorunla karşılaşıyorlar üstüne bir de o damatlar onları insan yerine bile koymuyor lanet olsun böyle erkeklere

Son düzenleyen: Moderatör:
O ne demek ya esim babami dovdu mahkemelik olduk, ama cocugum da var napsam ki. Niyetin bosanmak degil tutar bi yerini bulup adama donmek, burda da laf ariyosun" olsun cnm o senin kocan cocugun var bak hem " desinler diyemi bekliyosun anlamadim ki...

Tatlim sana hakaret etti diye baban tepki gosteriyo sen babana el kaldiran adama bosanma davasi daha acmadin mi. cok uzuldum gercekten. hayatta ozur dilemem de neymis sen gelip ozur.dilerse gitmeyi dusunuyosun. sen onun annesine el kaldirsan ozur silemeyi birak ayagina lapattirmadan yuzune bakarmiydi senin acaba.onun muhattap olman bile cok yanlis. Ayrica altinlarini geri almqk icin de bi dava acabilirsin. o evde swnin de hakkin oldugunu belirrip. ki buyuk ihtimal kazanacaksin. elinde dugunde takilanlarin oldgu bi fotoyu delil olarak kullan. acilen hukuki ve psikolojik yardim almalisin.yasadigin seyin farkinda degilsin tam olarak olayin sokunda oldugunu umuyorum.babana disardan biri el kaldirsa hazmedemezdin kocan.olaxak insan kilikli yaratigin kendinde bu haddi gorebilmesi bu evlilikten bi hayir gelmeyecegini gosteriyo. o cocugu o adamin buyutmesine goz yumamassin onu dusunerek kararini ver.

Her şeyi bir yana bırak parayı, evi , altını...

Eşin babana el kaldırmış, nokta ....

Ailenin kıymetini bil ve eşinle aile olamadığınızı kabul et...

Ulu sözü dinlemeyen ulur derler seninki de o hesap.1.de dinlememişsin bari bu sefer babanı dinle ve boşan..anne babana yaşattıklarının sorumlusu sadece sensin arkadaşım..iyi düşün

şaşakaldım vallahi konuyu okuyyunca. babana el kaldırmış bir adam için hala eşim diyebiliyorsun. "eşim de yuvana dön diyor..."
ayıp ya. buraya yazmanız bile ayıp bunu. bari ibret olsun diyerek yazsaydınız da biz de halen ne ahlaksız insanlar, ne kötü erkekler var deseydik sadece. tavsiye istiyorsanız-uymayacağınızı bile bile söylüyorum- boşanın ve o baba kadri bilmez adama kendi çocuğunu göstermeyin!

Arkadaşlar herkesin yorumuna saygı duyuyorum söyledikleriniz çok doğru tabikide, ben kendim bizzat yaşamayıp bu olanları başkası yaşasaydı bende böyle yazardım ama ben zaten dönecem demiyorumki çok bunaldım sizinle paylaşmak istedim insan kendi yaşadığı zaman bir olayı bambaşka bir ruh hali içinde oluyor inanın bana, bazı arkadaşlar hakaret etmiş ama ben o kadar nankör evlat olsaydım çevrede bambaşka yorumlar yapanlarda oldu şimdiye kadar çoktan dönerdim, ama babama el kaldırmasını bende hazmedemiyorum. Bir avukatlada görüştüm az önce zaten en kısa zamanda işten izin ne zaman alabilirsem açaçam davayı. Bende biliyorum artık olmayacağını babamın yüzüne bakamamki o zaman. Ama ben gerçekten sizlerinin yorumlarınıza ihtiyacım olduğu için burda paylaştım. Bu kadar katı olmanıza gerek yok. Yinede herbir yorum için çok teşekkür ediyorum. Bunlar acı ama gerçek yorumlar biliyorum.

haaarika yorum kesinlikle
hala diyor ki laz arasında nasıl barışsam
yazık diyorum sadece kınamıyorum...

Merhabalar tekrardan,

uzun zamandır yazamamıştım, çok iyi bir avukatım var davayıda açtık martın ilk haftasi celp gidermiş söylemiş olduğunuz herşeyi belirttim avukatıma. Hayırlısı olsun inşallah fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Sonu hayırlı olur inşallah dualarınızı eksik etmeyin umuyorum bu sıkıntılı günler geçer...

Arkadaşım konunuzu okudum ..nihayet en doğru olanı yapılması gereken kararı vermişsiniz. Rabbim sonunuzu hayırlara kavuştursun. Olayların üstünden zaman geçtikten sonra çok daha sağlıklı düşünüp keşke daha önce yapsaymışım diyeceksiniz emin olun...

Çok teşekkür ederim. İnşallah bu süreçte çok sıkıntılı geçmez. Avukatım bu kadar delille bu yaza biter dava dedi. Anlaşmalı boşanma olmıcak kesin, burdada gıcıklıklar yapacaklardır belki çocuğu filanda isteyecek ama avukatım oğlum çok küçük olduğu için şansı yok dedi. O yüzden davayı açtığımızı söyleme dedi avukat bilgi verme dedi. Celp gidince öğrenecek.

Merhaba Canım Boşanma kararı çokta isabetli olmuş.Üzülme sakın Allah bazı insanları hayatından çıkarıyorsa daha fazla üzülmeni istemediği içindir. Bak benim 2. evliliğimdi ve bende boşanma aşamasındayım.bende eşimle sorunlar yaşamıyordum çok fazla ailesiyle oldu sıkıntılar adamı doldurdular bir anda boşanmak istedi.Ama yine ayakta durmak için mücadele ediyorum çünkü mecburum.ama senin durumunda olsam 5 tane de evladım olsa yine boşardım.Her zaman sen fedakarlık yapacaksın diye birşey yok. bende ailemi 2 kere aldım arkama kocama gittim eee sonra ne oldu gittiğimle kaldım

Canım ya, Allah yardımcın olsun. İnsanlar nasıl böyle zalim olabiliyor hiç anlamıyorum. Anlamayalım da zaten en iyisi. İnşallah yavrunla beraber herzaman mutlu olursunuz. Yorum yapacaktım ama konunun sonuna gelince kararını verdiğini gördüm. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama şunu bil, onlar hiçbir zaman mutlu olamayacaklar. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz.

Canım benim yorumun için çok teşekkür ederim. Ben onları Allah' a haval ettim zaten. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum bide hayırlısıyla herşey tam biterse dahada rahatlayacam. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok teşekkürler.

Çok haklısın bende çok doğru karar verdiğim için çok mutluyum. Böyle insanları ALLAH kimseyle karşılaştırmasın hep ben hep ben olmaz. Sen neden boşanıyorsun canım açtınmı sende davanı. Hakkında ne hayırlısıysa inşallah öyle olsun. Ailelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin en kötü günümüzde yanımızda elin oğlu diil yine onlar var. Allah kendi aklıyla hareket edemeyen bu insanlarada akıl fikir hidayet versin. Kişilikleri oturmamış nediyelim. Sende sıkma canını...

hakkında hayırlısı olsun... demekki buraya kadarmış. inşallah süreci rahat atlatırsın...

keşke çocuk falan olmadan babanları dinleseymişsin. ama sen de haklısın zor yani yuvanın dağılması Allah yardımcın olsun

Öncelikle Rabbim bundan sonra hakkınızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin inşallah...
Allah(c.c)o kadar adeletlidirki o ailenin ve pislik adamın size yaptıklarını ya bu dünyada yada diger dünyada muhakkak hesabını sorar.Siz onları Allah'a havale edin, ne sizin hakkınızı, ne çoçugunuzun hakkını,nede ailenizin hakkını Rabbim onlara bırakmaz inşallah.
Siz nekadar şanslımışsınızki bu kadar yaşadıklarına rağmen sizi yanlız bırakmayan bir babanız ve anneniz var.
Onların kıymetini bilin lütfen.
bundan sonra dilerim hep güzel şeyler yaşarsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…