Boşanmanın ilk olumsuz olayı buyrun!

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.592
408
Yaklaşık 10 yıldır çalıştığım iş arkadaşımın, yaklaşık 8 yıldır çalıştığım ve sonradan başka kuruma geçen eşi(karısı) beni arkadaşımdan kıskandı. Normalde benden şüphesi olmayan kocası ile ilgili problemini benimle konuşan, sıkıntısını, derdini bana anlatan, benim nasıl yapıda olduğumu bilen insan meğerse boşandığımdan beri benim eşi ile olan arkadaşlığımı, topluca resim çekilmelerimizi, derdimde sıkıntımda bana yardımcı olmasını kaskanıyormuş. Bunu o kadar senenin hatrına bana değil de araya görümcesini sokarak, görümcesini telefon ile bana aratarak, kendisinin bundan haberi yokmuş gibi söyleterek, kendimi, eşinden geri çekmemi istiyor. İki gündür içim burulmuş, iki gündür çok üzgünüm. Dediğini yapacağım ama kaç yıldır aynı kalemde kardeş olduk, dertleştik, hiç sıkıntısı yoktu, iki aydır (boşandım boşanalı) sıkıntılı imiş. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Paylaşmak istedim sizinle.

bu zihniyettekiler ölebilir mi lütfen. tüm kadınlar özellikle boşanmış olanlar sizin b.klu kocanızın peşinde değil yani. akıl fikir mantık... yok bunlarda. hiç canını sıkma. herkesle mesafeni koru. üzülmezsin böylece.

Hayır çekilip instagramın hikayesine attığımız resimlerde hep kalemce çekildiğimiz toplu resimler. Ne başbaşa bir yere gider otururuz, ne başbaşa bir yere gider çay içeriz. Boşanmadan önce de böyleydi. Şimdi de aynı. İki aydır meğerse sıkıntısı varmış. Gerçekten çok üzüldüm,

Demekki kaç yıldır aynı kalemde kardeş yakın arkadaş değilmişsiniz sen öyle sanmışsın ne kadar acı ..

ah kardeşim anlıyorum seni oda haklı sende haklısın memlekette neeler dönüyor sen kendini biliyorsun ama işte karşı tarafta korkuyor Allah korusun inşallah sen yine dediğini yap uzaklaş bakalım evet kırılcaksın evet daha neler görücez duyucaz bakalım ama bunlar bizi ayaklarımızın üstünde daha sağlam durmamızı sağlıcak merak etme geçicek daha güzel bir kadın olucaksın olucaz.

kendine hiç güveni yokmuş zavallı hanımın
onun poposu b.klu kocasına kalmadınız tövbe tövbeee

sil bencede eşinide kendisinide iş yerindeki muhabbette sdece iş ile ilgili olsun zaten kırıldın iyice tatsızlıklara yol açma çok daha başın ağrıyabilir

Bence böyle durumlarda tam tersi yapılmalı, kendi yüzü yoksa söylemeye başkasına da söyletmeyecek o zaman. Duymamışı oynayın iyice deli olsun. :)

o sinirle ben olsam ikisini de her yerden silerdim..
aynı yerde çalıştığınız için mecbur merhaba merhaba olacak o kadarla sınırlı kal
bunlar olacak alış herkese karşı da sınır koy
ne yazık ki toplumumuz boşanmış kadınları bir yere sığdıramıyor

hayatınızdan çıkması iyi olmuş o arkadaş müsveddesinin.
anladığım sonunda kocasını biri ile basacak bu kadın.sizde uzaktan bu kadının rezilliğini izleyin yakında herkesin ağzına sakız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…