- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Haddinden fazla yakınlık ne kadar olabilir ki. Boşanmadan önce neysem boşandıktan sonra da o kadar aramızda ki ilişki. Ne eksik ne fazla.Sizin art niyetiniz olmayabilir.
Fakat haddinden fazla yakınsanız hemcinsinizi ürkütmüş olabilirsiniz.
+1bu zihniyettekiler ölebilir mi lütfen. tüm kadınlar özellikle boşanmış olanlar sizin b.klu kocanızın peşinde değil yani. akıl fikir mantık... yok bunlarda. hiç canını sıkma. herkesle mesafeni koru. üzülmezsin böylece.
Demekki kaç yıldır aynı kalemde kardeş yakın arkadaş değilmişsiniz sen öyle sanmışsın ne kadar acı ..Yaklaşık 10 yıldır çalıştığım iş arkadaşımın, yaklaşık 8 yıldır çalıştığım ve sonradan başka kuruma geçen eşi(karısı) beni arkadaşımdan kıskandı. Normalde benden şüphesi olmayan kocası ile ilgili problemini benimle konuşan, sıkıntısını, derdini bana anlatan, benim nasıl yapıda olduğumu bilen insan meğerse boşandığımdan beri benim eşi ile olan arkadaşlığımı, topluca resim çekilmelerimizi, derdimde sıkıntımda bana yardımcı olmasını kaskanıyormuş. Bunu o kadar senenin hatrına bana değil de araya görümcesini sokarak, görümcesini telefon ile bana aratarak, kendisinin bundan haberi yokmuş gibi söyleterek, kendimi, eşinden geri çekmemi istiyor. İki gündür içim burulmuş, iki gündür çok üzgünüm. Dediğini yapacağım ama kaç yıldır aynı kalemde kardeş olduk, dertleştik, hiç sıkıntısı yoktu, iki aydır (boşandım boşanalı) sıkıntılı imiş. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Paylaşmak istedim sizinle.
Kadınla kestim selamımı. Ama erkek arkadaşım zaten aynı yerde yan yana çalışıyoruz. onunla mümkün değil. Diyorum ki instagramdan falan silsem mi bilemedim? Bütün sosyal hesaplardan falan silsem mi bilemedim.Selamımı keserdim ikisiyle de.
ah kardeşim anlıyorum seni oda haklı sende haklısın memlekette neeler dönüyor sen kendini biliyorsun ama işte karşı tarafta korkuyor Allah korusun inşallah sen yine dediğini yap uzaklaş bakalım evet kırılcaksın evet daha neler görücez duyucaz bakalım ama bunlar bizi ayaklarımızın üstünde daha sağlam durmamızı sağlıcak merak etme geçicek daha güzel bir kadın olucaksın olucaz.Yaklaşık 10 yıldır çalıştığım iş arkadaşımın, yaklaşık 8 yıldır çalıştığım ve sonradan başka kuruma geçen eşi(karısı) beni arkadaşımdan kıskandı. Normalde benden şüphesi olmayan kocası ile ilgili problemini benimle konuşan, sıkıntısını, derdini bana anlatan, benim nasıl yapıda olduğumu bilen insan meğerse boşandığımdan beri benim eşi ile olan arkadaşlığımı, topluca resim çekilmelerimizi, derdimde sıkıntımda bana yardımcı olmasını kaskanıyormuş. Bunu o kadar senenin hatrına bana değil de araya görümcesini sokarak, görümcesini telefon ile bana aratarak, kendisinin bundan haberi yokmuş gibi söyleterek, kendimi, eşinden geri çekmemi istiyor. İki gündür içim burulmuş, iki gündür çok üzgünüm. Dediğini yapacağım ama kaç yıldır aynı kalemde kardeş olduk, dertleştik, hiç sıkıntısı yoktu, iki aydır (boşandım boşanalı) sıkıntılı imiş. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Paylaşmak istedim sizinle.
kendine hiç güveni yokmuş zavallı hanımınHayır çekilip instagramın hikayesine attığımız resimlerde hep kalemce çekildiğimiz toplu resimler. Ne başbaşa bir yere gider otururuz, ne başbaşa bir yere gider çay içeriz. Boşanmadan önce de böyleydi. Şimdi de aynı. İki aydır meğerse sıkıntısı varmış. Gerçekten çok üzüldüm,
sil bencede eşinide kendisinide iş yerindeki muhabbette sdece iş ile ilgili olsun zaten kırıldın iyice tatsızlıklara yol açma çok daha başın ağrıyabilirKadınla kestim selamımı. Ama erkek arkadaşım zaten aynı yerde yan yana çalışıyoruz. onunla mümkün değil. Diyorum ki instagramdan falan silsem mi bilemedim? Bütün sosyal hesaplardan falan silsem mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?