Boşanmanın ilk olumsuz olayı buyrun!

Temkinli olması gereken o kadının kocası ve boşanmış kişi. Karşı tarafın karısınınki temkin olmaz paranoya olur, hadsizlik olur.

Bu tarz üzücü konuların paradoksu burda saklıdır zaten. Durum tespiti yapmak evet çok kolay ancak pratikte böyle olmayabileceğini, duyduğumuz bazı kötü tecrübelerin insanları daha korunaklı yapabileceğini söylüyorum.

Yanlış anlamayın lütfen şahsınıza yönelik yazmadım, konunuzu okuyunca denk geldi. Yani bu tarz durumların boşanmış bir kadın olmakla da ilgisi yok aslında genel olarak insanlar artık birbirlerinden şüphe ediyorlar çünkü bu tarz kötü tecrübeler insanları tedirgin ediyor. Tanıdığım bildiğim biri de olunca doğrusu çok etkilendim.

Tüm mesajları okuma fırsatım olmadı, benim anlattığım durumda da bir ilişki söz konusu değil. Konu sahibine yönelik yazmadım sadece böyle şeylerin de olabildiğini o yüzden bu ihtimallerin insanları endişelendirebileceğini anlattım.

Kıskanıyordur seni. Güzel buluyor, kendinden daha güzel görüyordur. Yoksa umursamaz. Bunun tek açıklaması bu. Umursama, kocasıyla da samimiyetini azalt. Ne yapaçağı belli olmayabilir. Etrafta konuşmasın. Kocasını alsın heykelini diksin :)

Yo eside çok güzeldir. Etrafta konuşuldu malesef. Ne bilim takmiyorum daha

aksine tarzınızı belli ediyorsunuz:) konu açıyorsanız kimin yazıp yazmayacağına karar veremezsiniz ne yazıkki. paşa gönlüm istediği sürece yazacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…