- 10 Mayıs 2014
- 3.411
- 7.020
- 358
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Ben silerdim.Kadınla kestim selamımı. Ama erkek arkadaşım zaten aynı yerde yan yana çalışıyoruz. onunla mümkün değil. Diyorum ki instagramdan falan silsem mi bilemedim? Bütün sosyal hesaplardan falan silsem mi bilemedim.
Kocasına anlatırdım eşin seni benden kıskanıyo arayada kardeşini koyuyo haberin olsun derdim.
Sonrasını eşi düşünsün
Kusura bakma ama benim de kocamı boşanmış bir arkadaşım derdim,ihtiyacım diye diye parmağında oynatsa.
Süper zeka kocamı boşar; sonrada o çok becerikli arkadaşıma tepki verirdim.
Tepkisini yanlış vermiş ama sizinde o aileye verdiğiniz huzursuzluk azımsanacak kadar değil.
Siz de kendinize pay çıkarın.
Senelerdir görüşüyorlarmış zaten, boşanınca mı değişti her şey?Kusura bakma ama benim de kocamı boşanmış bir arkadaşım derdim,ihtiyacım diye diye parmağında oynatsa.
Tepkisini yanlış vermiş ama sizinde o aileye verdiğiniz huzursuzluk azımsanacak kadar değil.
Bazı kadınlardaki öz güvene hayranım ben valla. Nasıl bir kocası varmış ki böyle?
Sanki kocasını yeni görüyorsun bir de boşanınca da cazip gelip göz koyacakmışsın gibi bir bakış açısı... Ne diyeyim yani? Dev aynası yerine boy aynasına baksın biraz.
Kendine mi güvenmiyor, kocasına mı yoksa sana mı valla çözemedim. Ama harbiden onun gibi yaşamak zor olmalı. Düşünsene gece yatakta gün boyu kocasına yaklaşan bekar kadınları ve risk derecelerini hesaplıyordur.
Neyse kocaman bir fanus al ve hediye et ki ancak bu paklar onu.
Kusura bakma ama benim de kocamı boşanmış bir arkadaşım derdim,ihtiyacım diye diye parmağında oynatsa.
Hayır bir de senelerdir tanıdığı birisiymiş. Boşanınca içinden canavar çıkacağını mı düşündü nedir? Kadının sadece medeni durumu değişti yani. Neyinden bu kadar korktuysa artık?Kendisi bekarken yapamadıklarını boşanınca yapacağını düşünüyoki boşanmış bir kadın onuniçin böyle büyük tehdit.
İş arkadaşı bunlar yüzyüze bakıyolar bakıcaklarda kadında hiç utanma yokmuş görümce kalkanını çekmiş. Bence bu çok kötü dille bidaha ki uyarım daha kötü olur demek .
Oyüzden zavallı kocasının haberi olmalı
Kadınla kestim selamımı. Ama erkek arkadaşım zaten aynı yerde yan yana çalışıyoruz. onunla mümkün değil. Diyorum ki instagramdan falan silsem mi bilemedim? Bütün sosyal hesaplardan falan silsem mi bilemedim.
arkadasınızda iş yokmusYaklaşık 10 yıldır çalıştığım iş arkadaşımın, yaklaşık 8 yıldır çalıştığım ve sonradan başka kuruma geçen eşi(karısı) beni arkadaşımdan kıskandı. Normalde benden şüphesi olmayan kocası ile ilgili problemini benimle konuşan, sıkıntısını, derdini bana anlatan, benim nasıl yapıda olduğumu bilen insan meğerse boşandığımdan beri benim eşi ile olan arkadaşlığımı, topluca resim çekilmelerimizi, derdimde sıkıntımda bana yardımcı olmasını kaskanıyormuş. Bunu o kadar senenin hatrına bana değil de araya görümcesini sokarak, görümcesini telefon ile bana aratarak, kendisinin bundan haberi yokmuş gibi söyleterek, kendimi, eşinden geri çekmemi istiyor. İki gündür içim burulmuş, iki gündür çok üzgünüm. Dediğini yapacağım ama kaç yıldır aynı kalemde kardeş olduk, dertleştik, hiç sıkıntısı yoktu, iki aydır (boşandım boşanalı) sıkıntılı imiş. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Paylaşmak istedim sizinle.
Anlattım herseyi. O da çok. Kızdı zaten onlara.Kocasına anlatır benden uzak durun derdim
Evet mahkeme kalemi. Zaten mahkeme kalemi içinde güler sakalasiriz. O da 10 yıllık arkadaşlığın verdiği bişey. Ki o da bilir bunu. Hiç sıkıntısı da yoktu. Kocası ile arası bozuk bana sardı sanırım. Cirkeflesme bu olsa gerek.ayy ben yazacaktım tam yazayım diye son sayfayı açtım siz yazmışsınız zaten
konu sahibi kalem diyorsun yani mahkeme kalemi mi
allasen orada ne kadar samimi olunur ki
kamusal alan orası, gireni çıkanı bitmez
o hatun bundan rahatsızsa da ya kocasına güveni yoktur ya kendine adam bunca yıldır yaklaşmadı da hemen boş bulup da sana mı yönelecekmiş
tabirler için kusura bakma
unut o insanları o zihniyeti
sen mutlu ol
bir kaç aya cidden unutursun boşandığını bile
başka dedikodular girer araya vs vs
yalnız o görümceye de pes nasıl aradı da bunları söyledi ya
madem kadın senin arkadaşınmış git kendin söyle de demeyip seni aramış
Ben de boşandım. İlk Zamanlar evli olan çok yakın arkadaşlarımın evine gittim bi iki sonra dedim kendini geri çek ne olur ne olmaz insanlara güven olmuyor. Erkek veya kadın farketmiyor. Arkadaşlarım Zamanla şikayetçi olmaya başladılar hiç gelmiyorsun vs. Ben de dışarda görüşelim teklifiyle karşılık verdim hep. Dışarda buluşur dertleşirdik. Çok şükür ki bi sorun yaşamadım. Malesef toplumumuzda bu tip insanlar var. Ha boşanmış olup arkadaşlarının yuvalarına göz diken kadınlar da var. En iyisi temkinli olmak arkadaşım.Yaklaşık 10 yıldır çalıştığım iş arkadaşımın, yaklaşık 8 yıldır çalıştığım ve sonradan başka kuruma geçen eşi(karısı) beni arkadaşımdan kıskandı. Normalde benden şüphesi olmayan kocası ile ilgili problemini benimle konuşan, sıkıntısını, derdini bana anlatan, benim nasıl yapıda olduğumu bilen insan meğerse boşandığımdan beri benim eşi ile olan arkadaşlığımı, topluca resim çekilmelerimizi, derdimde sıkıntımda bana yardımcı olmasını kaskanıyormuş. Bunu o kadar senenin hatrına bana değil de araya görümcesini sokarak, görümcesini telefon ile bana aratarak, kendisinin bundan haberi yokmuş gibi söyleterek, kendimi, eşinden geri çekmemi istiyor. İki gündür içim burulmuş, iki gündür çok üzgünüm. Dediğini yapacağım ama kaç yıldır aynı kalemde kardeş olduk, dertleştik, hiç sıkıntısı yoktu, iki aydır (boşandım boşanalı) sıkıntılı imiş. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Paylaşmak istedim sizinle.
Parmakta oynatilacak bir durumu nereden cikarttiniz anlamadim. Ben mi yapıştım yakasına bana yardım et, destek ol diye. O da insanlığından ve yillarin verdiği dostluktan yaptı bunu. Umarım sizinde başınıza böyle bir şey gelirde ne demek istediğimi ve ne hissettigimi anlarsınız.Kusura bakma ama benim de kocamı boşanmış bir arkadaşım derdim,ihtiyacım diye diye parmağında oynatsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?