Boşanmanın ilk olumsuz olayı buyrun!

Dünyadaki tek erkek onun kocası ya ondan heralde bu kıskançlık.. napsın senin kocanı millet eziiik desene.

Kocasına anlatırdım eşin seni benden kıskanıyo arayada kardeşini koyuyo haberin olsun derdim.

Sonrasını eşi düşünsün

ayy ben yazacaktım tam yazayım diye son sayfayı açtım siz yazmışsınız zaten

konu sahibi kalem diyorsun yani mahkeme kalemi mi

allasen orada ne kadar samimi olunur ki

kamusal alan orası, gireni çıkanı bitmez

o hatun bundan rahatsızsa da ya kocasına güveni yoktur ya kendine adam bunca yıldır yaklaşmadı da hemen boş bulup da sana mı yönelecekmiş

tabirler için kusura bakma

unut o insanları o zihniyeti

sen mutlu ol

bir kaç aya cidden unutursun boşandığını bile

başka dedikodular girer araya vs vs

yalnız o görümceye de pes nasıl aradı da bunları söyledi ya

madem kadın senin arkadaşınmış git kendin söyle de demeyip seni aramış

Bazı kadınlardaki öz güvene hayranım ben valla. Nasıl bir kocası varmış ki böyle?
Sanki kocasını yeni görüyorsun bir de boşanınca da cazip gelip göz koyacakmışsın gibi bir bakış açısı... Ne diyeyim yani? Dev aynası yerine boy aynasına baksın biraz.
Kendine mi güvenmiyor, kocasına mı yoksa sana mı valla çözemedim. Ama harbiden onun gibi yaşamak zor olmalı. Düşünsene gece yatakta gün boyu kocasına yaklaşan bekar kadınları ve risk derecelerini hesaplıyordur.
Neyse kocaman bir fanus al ve hediye et ki ancak bu paklar onu.

Kusura bakma ama benim de kocamı boşanmış bir arkadaşım derdim,ihtiyacım diye diye parmağında oynatsa.
Süper zeka kocamı boşar; sonrada o çok becerikli arkadaşıma tepki verirdim.
Tepkisini yanlış vermiş ama sizinde o aileye verdiğiniz huzursuzluk azımsanacak kadar değil.
Siz de kendinize pay çıkarın.

Konu sahibinin "derdimde sıkıntımda bana yardımcı olmasını kaskanıyormuş." cümlesinden mi parmağında oynattığını çıkardınız?

evli iken de arkadaşlarımın derdine tasasına koşuyorum ne yani yoksa evli yahut bekar adamların dertleri ile ilgilenince eşimi aldatmış mı oluyorum?

kendine pay çıkarır gibi açmışsın başlığı senlik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Allah insanın hayatındaki hayırsızları çıkarır hayırlıları bırakır. Allahtan sana daha fazla zararı dokunmadan gitmiş.

Senelerdir görüşüyorlarmış zaten, boşanınca mı değişti her şey?
Boşanınca ne oluyor, Utku evrim mi geçirdi, karakterinden ödün verecek ve de evli bir adama bakabilecek birine mi dönüştü? Bu ne cürrettir? Kadın güvensizliğini dile getirirken üstüne bir de Utku'ya hakaret ediyor siz de kadını haklı çıkarıyorsunuz. Bravo.

Kendisi bekarken yapamadıklarını boşanınca yapacağını düşünüyoki boşanmış bir kadın onuniçin böyle büyük tehdit.

İş arkadaşı bunlar yüzyüze bakıyolar bakıcaklarda kadında hiç utanma yokmuş görümce kalkanını çekmiş. Bence bu çok kötü dille bidaha ki uyarım daha kötü olur demek .

Oyüzden zavallı kocasının haberi olmalı

Neyapmışta parmağında oynatmış ?
Parmaktan yüzük çıkınca parmağında yüzük olanlar mı oynatılıyo ?
Hmm demek sizde öyle neler yapabileceğini biliyosunuz kocanızı bile boşuyosunuz.

Oynatmak isteyene adam çok dışarda bak bu arkadaş boşanmış ama bekar biriylede olabilir o kısımı da sokun aklınıza

Hayır bir de senelerdir tanıdığı birisiymiş. Boşanınca içinden canavar çıkacağını mı düşündü nedir? Kadının sadece medeni durumu değişti yani. Neyinden bu kadar korktuysa artık?
Hayır yani kocası duyunca da koskocaman bir utanç rüzgarı esecek ortamda. Kocasının yerinde olsam çok utanırdım, bana neleri yakıştırmış bir de iş arkadaşımı dahil etmiş diye.
Utku var ya seni kıskanmış bu kadın. Hayatını yeniden kurdun, güçlüsün ve ondan daha güzelsin diyedir Takma hiç kafana.

bütün bağlantıları kes ne oldu diye sorarsa da eşin böyle böyle yaptı de geç

benzer durumu ben yaşadım çünküü

bunu için üzülmeye bile değmezzz

arkadasınızda iş yokmus
ben de boşandım
ve boşandıgım zaman evli olan arkadaslarımın evlerıne bile gttim
benı hıc kendılerınden ayırt etmedıler

üzülmeyın ltf

Kendine güveni olmayan bir kadın bence.Sizin güçlü duruşunuz ve tek başınıza hayatınızı devam ettirmenizi kıskanmış.Herhalde sizin özgüvenli duruşunuzun dünyada eşi benzeri olmayan kocasının aklını başından alacağını düşündü aciz.Kendinize olan güveninizi asla kaybetmeyin.Bu kadın gibi şuursuzlar malesef her yerde.

Kadının eşiyle olan arkadaşlığınızı bilemiyorum lakin eşimin samimi kadın arkadaşı olmaz. Böyle şeylerden hoşlanmam, kardeşlik mardeşlik olayı bende yoktur kendim içinde böyle. İster bekar, ister evli, ister boşanmış farketmez rahatsız olurum. Çünkü eninde sonunda bu şekilde kalpler kırılabiliyor gerek yok baş ağrıtmaya, uğraşamam kimseyle şahsen.
Yaptığı şey çok çirkin, sizde beklemediğiniz insanlardan neler görebileceğinizi geçte olsa görmüşsünüz.

Evet mahkeme kalemi. Zaten mahkeme kalemi içinde güler sakalasiriz. O da 10 yıllık arkadaşlığın verdiği bişey. Ki o da bilir bunu. Hiç sıkıntısı da yoktu. Kocası ile arası bozuk bana sardı sanırım. Cirkeflesme bu olsa gerek.

Ben de boşandım. İlk Zamanlar evli olan çok yakın arkadaşlarımın evine gittim bi iki sonra dedim kendini geri çek ne olur ne olmaz insanlara güven olmuyor. Erkek veya kadın farketmiyor. Arkadaşlarım Zamanla şikayetçi olmaya başladılar hiç gelmiyorsun vs. Ben de dışarda görüşelim teklifiyle karşılık verdim hep. Dışarda buluşur dertleşirdik. Çok şükür ki bi sorun yaşamadım. Malesef toplumumuzda bu tip insanlar var. Ha boşanmış olup arkadaşlarının yuvalarına göz diken kadınlar da var. En iyisi temkinli olmak arkadaşım.

Parmakta oynatilacak bir durumu nereden cikarttiniz anlamadim. Ben mi yapıştım yakasına bana yardım et, destek ol diye. O da insanlığından ve yillarin verdiği dostluktan yaptı bunu. Umarım sizinde başınıza böyle bir şey gelirde ne demek istediğimi ve ne hissettigimi anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…