- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
- Konu Sahibi Kaynanasavar
-
tam olarak ne oldu?geri dönüşü hiç mi yok?
Diğer konudaki yorumunuzdan geldim. Anlattığınıza göre eşiniz kendi ailesi ne derse onu yapıyor. Böyle bi adamı beklemek büyük yanlış.
Size dönmemesi sizin için en hayırlı olanı.
Boşanırken malınızı mülkünüzü eşinize bırakmayın. Hakkınız olanı alın.
size vuran adam için üzülmeyin.ne yaparsa yapsın madem boşanma davası açmış sizde geri dönmeyin bu davadan haklarınızı alın en azından.inşallah daha mutlu bir yuvanız olur.Aslinda birsuru olay var ozeti esimin ailesi 12 yil kadar esimi yemis maddi olarak sirtindsn gecinmisler evlenince musade etmedim bana sardilar esimi beni uzerime saldilar esimle bi kac tartismamizda bana vurdu... Son olayda kv onda emanet duran bileziklerimi yemis ogrenince cildirdim esim beni avutcagina annesini cagirdi tartistik orda koptu olay 2 gun sonra dava acildi...
Ne desem bilemedim , çok zor ... Yuva ne hayallerle kuruluyor oysa ..
İnsan evladının mutluluğunu nasıl istemezki en çok da bunu aklım almıyor ..
Evlenmiş gitmiş , bazı erkek anneleri bunu idrak edemiyorlar ne yazıkki , bi düşün şu sevgili oğullarınızın yakasından bi rahat bırakın da onlar da mutlu olsunlar ...
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşAllah .
Siz ne olursa oldun dönmesini istiyorsunuz.Annesi gelip anlasmali bosancaksin diye benle bi dunya kavga etti.. Ama dinlemedim dugun takilarim ve hakkim olan ne varsa hepsini istedim bugun...
Malesef annesi ve gorumce nederse emir gibi aksini asla kabul etmedi esim.. Duygusak olarak cokmus durumdayim o yuzden donsun diye bekliyirum ama bi okadarda sinirliyim donerse eve alcagimi sanmiyorum...
size vuran adam için üzülmeyin.ne yaparsa yapsın madem boşanma davası açmış sizde geri dönmeyin bu davadan haklarınızı alın en azından.inşallah daha mutlu bir yuvanız olur.
Esim tekrar yuva kurabilcek bi insan degil zaten annesi bidaha evlendirmez evdeki bankaydi esim onlar icin gidince hepsi kafayi yedi.. Benim icin bi umut var belki tekrar evlenirim ama esim yapayalniz kalicak...
Siz ne olursa oldun dönmesini istiyorsunuz.
Eşiniz dava açmasa siz bunu yapmazdınız onun sizi gözden çıkarmasını kabullenemiyorsunuz bence.
Ömür boyu anasının bacısının ağzının içine bakacak biri için kendinizden ödün vermeyin.
Ailenizi kendinizi düşünün.
annesiyle yaşar artık ne biçim adamlar var.ayıptır söylemesi donuna kadar alınBen bugun karsi davami actim hakkim olan herseyi istedim vermedigi surece asla bosanmicam annesi gelir 2 haftaya bosanmayada o karar verdi zaten :)
Aynı senin Yaşadıklarımız yaşadım hatta daha fazlasını yaşadımAnnesi gelip anlasmali bosancaksin diye benle bi dunya kavga etti.. Ama dinlemedim dugun takilarim ve hakkim olan ne varsa hepsini istedim bugun...
Malesef annesi ve gorumce nederse emir gibi aksini asla kabul etmedi esim.. Duygusak olarak cokmus durumdayim o yuzden donsun diye bekliyirum ama bi okadarda sinirliyim donerse eve alcagimi sanmiyorum...
Bırak ömrü kel fodul bir bekar olarak geçsin , ana oğul yaşlansınlar .
Üzülme arkana bakma sakın canım , herkes ettiğinin hesabını bir gün mutlaka verecek ...
Arkama bakicak durumum yok malesef 31 yasindayim ve cocugum olmasini herseyden cok istiyorum bi 10 yil daha onun icin bekleyip tek basina yaslanmaya niyetik yok...
Boşanma süreci herzaman yıpratıcıdır..ne desem size teselli olmayacak biliyorum ama zamanla kabullenecek ve eskisi kadar kötü hissetmeyeceksiniz..belki bir psikologla görüşmeniz bu süreci daha sağlıklı atlatmanıza, rahatlamanıza ve kabullenmenize yardımcı olabilir.
Hakkınızda hayrlısı olsun.
annesiyle yaşar artık ne biçim adamlar var.ayıptır söylemesi donuna kadar alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?