Bosanmaya az kala....

Kaynanasavar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
811
964
23
37
5 nisanda davam var esim tam bir ay once 5 subatta anlasmali dava acti bana bende bugun yani 5 martta ona karsi cekismeli dava actim...

Davayi actim acmasina ama gercekten icin aciyor.. Bugun adliyeye zor girdim kalbim sıkısti gozlerim doldu... Hala cok seviyorum donusu olmasada...

Esim dava acmadan 1 kac gun once evimize biseyler aldik memleketten donunce beraber kurmak icin... Bi dunya hayal kurduk... Ama esimin ailesi napti etti bizi bitirdi.... Okadar uzgunumki anlatmaya cumleler yetmiyor... Esimle yillardir tanisiyoruz neredeyse 10 yil oldu... Cocugumuz olsun evimiz olsun yaza suraya tatile gidelim derken hersey bi anda bitti. Hayatim alt ust olmus durumda... 1 aydir evimizde degil ama hala doner diye bekliyorum umudum var donmeyecegini bile bile...

31 yasindayim kendimi asiri derecede degersiz bi kenara atilmis hissediyorum... Sanki seygiliydik bi anda gitmis gibi.... Nasil atlaticam inanin bilmiyorum.. Ben esimi gordugum ilk gunden beri seviyorum... neler yasadik atlattik kopamadik ama ailesi herseyi bitirdi...

Bosaninca onsuz napicagimi bilmiyorum... Ailem esimi asla istemiyor... Onlarda bende elimizden geleni yaptik ama yaranamadik.... Isin gucum var o konuda sikinti yok ama kalbim sıkisiyor...Isten geliyorum ama ne gelen var ne giden 1 ayda sildi unuttu beni bunu aklim kalbim almiyor...

(Nikah erken yapildi toplam 5 ay ayni evde yasadik)

Ne desem bilemedim , çok zor ... Yuva ne hayallerle kuruluyor oysa ..
İnsan evladının mutluluğunu nasıl istemezki en çok da bunu aklım almıyor ..
Evlenmiş gitmiş , bazı erkek anneleri bunu idrak edemiyorlar ne yazıkki , bi düşün şu sevgili oğullarınızın yakasından bi rahat bırakın da onlar da mutlu olsunlar ...
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşAllah .

Diğer konudaki yorumunuzdan geldim. Anlattığınıza göre eşiniz kendi ailesi ne derse onu yapıyor. Böyle bi adamı beklemek büyük yanlış.
Size dönmemesi sizin için en hayırlı olanı.
Boşanırken malınızı mülkünüzü eşinize bırakmayın. Hakkınız olanı alın.

tam olarak ne oldu?geri dönüşü hiç mi yok?

Aslinda birsuru olay var ozeti esimin ailesi 12 yil kadar esimi yemis maddi olarak sirtindsn gecinmisler evlenince musade etmedim bana sardilar esimi beni uzerime saldilar esimle bi kac tartismamizda bana vurdu... Son olayda kv onda emanet duran bileziklerimi yemis ogrenince cildirdim esim beni avutcagina annesini cagirdi tartistik orda koptu olay 2 gun sonra dava acildi...

Annesi gelip anlasmali bosancaksin diye benle bi dunya kavga etti.. Ama dinlemedim dugun takilarim ve hakkim olan ne varsa hepsini istedim bugun...

Malesef annesi ve gorumce nederse emir gibi aksini asla kabul etmedi esim.. Duygusak olarak cokmus durumdayim o yuzden donsun diye bekliyirum ama bi okadarda sinirliyim donerse eve alcagimi sanmiyorum...

size vuran adam için üzülmeyin.ne yaparsa yapsın madem boşanma davası açmış sizde geri dönmeyin bu davadan haklarınızı alın en azından.inşallah daha mutlu bir yuvanız olur.

Esim tekrar yuva kurabilcek bi insan degil zaten annesi bidaha evlendirmez evdeki bankaydi esim onlar icin gidince hepsi kafayi yedi.. Benim icin bi umut var belki tekrar evlenirim ama esim yapayalniz kalicak...

Siz ne olursa oldun dönmesini istiyorsunuz.
Eşiniz dava açmasa siz bunu yapmazdınız onun sizi gözden çıkarmasını kabullenemiyorsunuz bence.
Ömür boyu anasının bacısının ağzının içine bakacak biri için kendinizden ödün vermeyin.
Ailenizi kendinizi düşünün.

size vuran adam için üzülmeyin.ne yaparsa yapsın madem boşanma davası açmış sizde geri dönmeyin bu davadan haklarınızı alın en azından.inşallah daha mutlu bir yuvanız olur.

Ben bugun karsi davami actim hakkim olan herseyi istedim vermedigi surece asla bosanmicam annesi gelir 2 haftaya bosanmayada o karar verdi zaten :)

Bırak ömrü kel fodul bir bekar olarak geçsin , ana oğul yaşlansınlar .
Üzülme arkana bakma sakın canım , herkes ettiğinin hesabını bir gün mutlaka verecek ...
Esim tekrar yuva kurabilcek bi insan degil zaten annesi bidaha evlendirmez evdeki bankaydi esim onlar icin gidince hepsi kafayi yedi.. Benim icin bi umut var belki tekrar evlenirim ama esim yapayalniz kalicak...

Dusundukce biran once kurtulmak istiyorum ama cokta seviyorum... Giden yillarima aciyorum ben neredeyse 10 yil bekledim.. onu beklemesem belki suan cocuklarim mutlu bi yuvam olurdu.. En cokta bunu kaldiramiyorum..

Boşanma süreci herzaman yıpratıcıdır..ne desem size teselli olmayacak biliyorum ama zamanla kabullenecek ve eskisi kadar kötü hissetmeyeceksiniz..belki bir psikologla görüşmeniz bu süreci daha sağlıklı atlatmanıza, rahatlamanıza ve kabullenmenize yardımcı olabilir.

Hakkınızda hayrlısı olsun.

Aynı senin Yaşadıklarımız yaşadım hatta daha fazlasını yaşadım
Ailesi ne dese onu yapıyordu
Ben evliliğimizi Nasıl kurtarırım diye düşünürken eşim avukatıyla konuşmuş ve evde delil toplamaya başlamış benim haberim yok
Gizli videolarmı Dersin iftiralarmı Dersin daha neler neler
Birkaç aydır ailemleyim birkez bile kimsede aramadı sormadı
Tüm Bunlara Rağmen korkmadım
Tüm haklarımı istedim
Oda gitsin ailesiyle mutlu mesut yaşasın
Senin gibi birkaç ay evli kaldım
Üzme kendini Umarım hayırlısı olur hakkında

Bırak ömrü kel fodul bir bekar olarak geçsin , ana oğul yaşlansınlar .
Üzülme arkana bakma sakın canım , herkes ettiğinin hesabını bir gün mutlaka verecek ...

Arkama bakicak durumum yok malesef 31 yasindayim ve cocugum olmasini herseyden cok istiyorum bi 10 yil daha onun icin bekleyip tek basina yaslanmaya niyetik yok...

Avukatim da soyledi gitmeyi istiyorum ama bi atarftan konustukca daha cok aklima gelicek esik diye korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…