- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 38
- Konu Sahibi Kaynanasavar
-
Allah karsınıza hayırlısını cıkarsın. Coğu evlilik bsylerden cekınıldıgı ıcın zorla ayakta duruyor. Kendınden verdıkce daha cok verıyorsun. Hayırlısı buymuş
Sanirim beni anlasmali bosanmaya ikna etmeye calisacak... Baska bisey aklima gelmiyor...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bu güne kadar hiç iletişim kurdunuz mu konuştunuz mu
Canım neler oldu ilk duruşmada Birazcık bahsedebilirmisinIlk basta konustuk gorustuk ama bana etmedigi laf hakaret iftira kalmadi... neler neler ya anlatmaya uzulmuyorum ama utaniyorum.. Suan icimde hersey bitti bu saatem sonra avukatlar araciligiyla iletisim kurucaz
Canım neler oldu ilk duruşmada Birazcık bahsedebilirmisin
Tamam canım çok teşekkür ederimBen gitmedim canim malesef bilmiyorun avukat gitti noldugunu ama cok kisa surmus karsi taraf savunma icin zaman istemis ertelenmis
kusura bakmayın..karı koca ılıskısı sevgisi saglamsa aileler yıkamazzzzz....bır erkek sapa saglam durdugu surece...amma ailesi bitirıyorsa esiniz ya cocuk ruhlu kendi karar veremıyor...eee boyle adamla omurmu gecer....yada esınız sızı tam manasıyla ıstemıyor...uzgunum fıkrım bu.
ıyıde guzel kardesım nıye hala sevıyorum dıyorsunuz...su adamaaaa....demeyınnnn.Allahtan bulsunlarrrrr..Esim benimle para icin evlendi muhtemelen hem ona hem ailesine bakicaktim bakmayinca onun sartel atti ayni sekilde benimde atti... Gunlerdir dusunuyorum ve eaim muhtemelen beni hic sevmemis kesinlikle haklisiniz bu konuda erkek olsa aile fln takamzdi
ıyıde guzel kardesım nıye hala sevıyorum dıyorsunuz...su adamaaaa....demeyınnnn.Allahtan bulsunlarrrrr..
Dönsün diye bekleme... Kendini bazı şeylere hazırla daha kolay atlatirsin... donmeyeck diye dusunAnnesi gelip anlasmali bosancaksin diye benle bi dunya kavga etti.. Ama dinlemedim dugun takilarim ve hakkim olan ne varsa hepsini istedim bugun...
Malesef annesi ve gorumce nederse emir gibi aksini asla kabul etmedi esim.. Duygusak olarak cokmus durumdayim o yuzden donsun diye bekliyirum ama bi okadarda sinirliyim donerse eve alcagimi sanmiyorum...
seviyormuydun?Dusundukce biran once kurtulmak istiyorum ama cokta seviyorum... Giden yillarima aciyorum ben neredeyse 10 yil bekledim.. onu beklemesem belki suan cocuklarim mutlu bi yuvam olurdu.. En cokta bunu kaldiramiyorum..
seviyormuydun?
allah aşkına doğru söle seviyormusun adami
kaldiramiyorum konuyu açmişsin az önce.
herşeyi öğrenince yıkılmışsın
31 senenin önce ne yaşadin mutlu muydujn ailen arkanda mi?
öncesinde ne yaşadıkça aynen böle devam edin.. evlilik tecrübe edinmişsin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?