- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
- Konu Sahibi Kaynanasavar
-
İliskiniz eşinizin ailesi yüzünden değil tamamen esinizin karakter ve tutumundan kaynaklı bitmiş. Üzgünüm
Ayrıca birkaç defa vurdu gibi basite indirgemeyin su şiddet olayını. Sizi seviyor , değer veriyor olsaydı kıyamazdı.
Güçlü olun. Bu zor süreci kendinize tutunarak atların ve sizi seven biriyle mutlu olun. Hayat kısa.
Kayınvalidem bana da aynısını yapsa bende aynı tepkiyi verirdim. Sizin içiniz rahat olsun. İlk başta boşanmak istemeyip sonra dava açması falan demek ki bu süre zarfında kayınvalideniz oğlunun aklına girdi.Esimle 1 ay once yine ailesi yuzuden kavga ettik ben bosanmak istedim o kabul etmedi o surecte aramiz iyiydi duzelmisti esimde kavga kiyamet yoktu ailesine gittik bilezikleri setimi alicam sadece set kakmis gerisi yok biz bozduk borclara yatirdik dediler borc dedigi balayi onu zaten ben esime vermistim neyin borcu anlamadim bende ama hakkim onlar benim... Duyunca kiyametler koptu orda bitti is...
Tum haklarinizi alin o aileden de kocadan da. Bosverin biraz zaman gecince iyiki kurtulmusum diyeceksiniz.Ailesinden oyle gormus evimizdede devam etti babasi cocuklugundan itibaren ast ciktiginda bile dovmye devam etmis esim icin dayak fln normal yani yillarca parasini almislar elinden adam yerine koymamislar... hepsinin acisi benden cikti hakkim asla helal degil esime de ailesine de...
Kayınvalidem bana da aynısını yapsa bende aynı tepkiyi verirdim. Sizin içiniz rahat olsun. İlk başta boşanmak istemeyip sonra dava açması falan demek ki bu süre zarfında kayınvalideniz oğlunun aklına girdi.
Üzülerek söylüyorum ne yaparlarsa yapsınlar sorun ailesi değil eşinizmiş.sizi üzmek istemem ama sizi yeterince sevse,değer verse bu durumlara maruz birakilmazdiniz.boyle düşünün
değmeyen insanlar için üzülüp ah vah etmeyin önümüze bakmaya çalışın çok gençsiniz daha yanlışın neresinden donerseniz kardir
Umarım dilekce eline ulaştığında dönmek isterse kabul etmezsiniz.
Malum ölücü bu aile.
Herşey beklenir.
yazılı olarak ailesi ve eşiniz hakkında hakaret içerikli hiçbirşey yazmayın aleyhinize delil olarak kullanılmasın
eşiniz sizi sahiplenmemiş onca şeyi yaşatıp yanınızda duramayan adam sizin kolaylığınızı seven adamdır yani kendi hakkınzı da ona verdiğinizi bilen adamdır, kendi hakkınızı savunmanız eşinizin zoruna gittiyse siz zaten aile olamamışsınız eşiniz sizi sömürmüş derim ben buna duygusal şiddet de bir sömürmedir bence
Keske bastan takilarinizi bi banka kasasina falan koysaydiniz. Demek ki annesinin tek derdi takilarmis o yuzden dugun yapmis. Allah ıslah etsin. Hakkinizi onlara birakmasin. Esinizin akli basina gelir ama o zaman artik is isten gecmis olur.
İnsallah hersey guzel olur... Seviyorum bosanincada bi anda hadi bitti diye atamam ama olmedikce herseyin bir caresi vardir zamanla unuturum yeni bir hayat kurarim...
bence sizinki sevgiden ziyade yanlış okumadıysam 10 yıl verdiğiniz emek. siz emeklerinize üzülüyorsunuz ve sonuna kadar haklısınız. ama kısa süre sonra artık emeklerinizi de görmez gözünüz ve içiniz bu denli acımaz.
herşey gönlünüzce olsun.
Amacı ne de ileri tarihe attiriyor="belaparatoneri, post: 55555917, member: 861609"]Bugun davam goruldu karsi taraf gordugu halde teblig edilmedi diyerek davayi ileri tarihe attirdi.... 17 mayista yeni davam
Ben kesin kararliyim bosanmak ve istedikleri ondan almaya... Iyiki kurtuluyorum o hayatimdayken asla hayallerimi gercek olmayacakti.. Suan istedigim hayati yasiyorum...
Allah karsınıza hayırlısını cıkarsın. Coğu evlilik bsylerden cekınıldıgı ıcın zorla ayakta duruyor. Kendınden verdıkce daha cok verıyorsun. Hayırlısı buymuşBugun davam goruldu karsi taraf gordugu halde teblig edilmedi diyerek davayi ileri tarihe attirdi.... 17 mayista yeni davam
Ben kesin kararliyim bosanmak ve istedikleri ondan almaya... Iyiki kurtuluyorum o hayatimdayken asla hayallerimi gercek olmayacakti.. Suan istedigim hayati yasiyorum...
Amacı ne de ileri tarihe attiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?