Bosanmaya az kala....

Ailesinden oyle gormus evimizdede devam etti babasi cocuklugundan itibaren ast ciktiginda bile dovmye devam etmis esim icin dayak fln normal yani yillarca parasini almislar elinden adam yerine koymamislar... hepsinin acisi benden cikti hakkim asla helal degil esime de ailesine de...

Kayınvalidem bana da aynısını yapsa bende aynı tepkiyi verirdim. Sizin içiniz rahat olsun. İlk başta boşanmak istemeyip sonra dava açması falan demek ki bu süre zarfında kayınvalideniz oğlunun aklına girdi.

Üzülerek söylüyorum ne yaparlarsa yapsınlar sorun ailesi değil eşinizmiş.sizi üzmek istemem ama sizi yeterince sevse,değer verse bu durumlara maruz birakilmazdiniz.boyle düşünün

değmeyen insanlar için üzülüp ah vah etmeyin önümüze bakmaya çalışın çok gençsiniz daha yanlışın neresinden donerseniz kardir

Umarım dilekce eline ulaştığında dönmek isterse kabul etmezsiniz.
Malum ölücü bu aile.
Herşey beklenir.

Tum haklarinizi alin o aileden de kocadan da. Bosverin biraz zaman gecince iyiki kurtulmusum diyeceksiniz.
Cok cok mutlu bir hayatiniz olur insallah.

O yuzden esim cok pisman olucak cunku annesinin gaziyla bunlari yapiyor suan ama omur boyu annesi yaninda olmucak yalniz kalinca akli basina gelir

Iste bunun bedelini odeticem ona seviyorum hemde cok ama saf salak degilim ben 5 ay evli kalim diye duzenimi bozdum hepsinin bedelini maddi manevi karsilicak...

Umarım dilekce eline ulaştığında dönmek isterse kabul etmezsiniz.
Malum ölücü bu aile.
Herşey beklenir.

Yukarda yazdim kabul ederim ama ailesini reddedip benim soyadimi almasi kaydiyla :) Suan donerse ben sana dondum sen istemedim bosanmayi diye o cirkef annesini getirip evime yerlestirir ve ben bu riski alamam cunku kadindan gerckten nefret ediyorum ne bu dunya icin ne obur dunya icin hakkim asla helal degil onlara...

yazılı olarak ailesi ve eşiniz hakkında hakaret içerikli hiçbirşey yazmayın aleyhinize delil olarak kullanılmasın

eşiniz sizi sahiplenmemiş onca şeyi yaşatıp yanınızda duramayan adam sizin kolaylığınızı seven adamdır yani kendi hakkınzı da ona verdiğinizi bilen adamdır, kendi hakkınızı savunmanız eşinizin zoruna gittiyse siz zaten aile olamamışsınız eşiniz sizi sömürmüş derim ben buna duygusal şiddet de bir sömürmedir bence

Maddi anlamda iyi durumda olmasam benim dusunceme gore zaten evlenmezmis cunku aileden oyle gormus buldugunu sömür ye ic eglen mantigi.... Numarami degistirdim hicbir irtibatim yok zaten normalde de aramiyordum annesini kendini cok gorgulu sanan cahillerden tarzim degil hep mesafeliydim...

Esim beni sahiplenmedi baskasiyla da yapamicak onun ailesinin derdi esimle ben benim maasi yiyelim.... esim kendi maasiyla kardeslerini annesini doyursun hediye alsin... Araba 2 tane kardesinin yok zavalliciga verin gezsin biraz... Bahce alirsaniz kardesleirnde bi kosesine ev yaptirsin.... Ailedeki mantik bu... Bu yazdikalrima eyvalla demedim diyen oldu hersey bana dusman oldular kabul eden kadinda net gerizekalidir...

Keske bastan takilarinizi bi banka kasasina falan koysaydiniz. Demek ki annesinin tek derdi takilarmis o yuzden dugun yapmis. Allah ıslah etsin. Hakkinizi onlara birakmasin. Esinizin akli basina gelir ama o zaman artik is isten gecmis olur.

Keske bastan takilarinizi bi banka kasasina falan koysaydiniz. Demek ki annesinin tek derdi takilarmis o yuzden dugun yapmis. Allah ıslah etsin. Hakkinizi onlara birakmasin. Esinizin akli basina gelir ama o zaman artik is isten gecmis olur.

Esim suan olayin sicakligindan dolayi cok mutlu ama akli basina eninde sonunda gelicek te ozaman gec olucak... Hakkimi almadan asla bosanmam...

İnsallah hersey guzel olur... Seviyorum bosanincada bi anda hadi bitti diye atamam ama olmedikce herseyin bir caresi vardir zamanla unuturum yeni bir hayat kurarim...

bence sizinki sevgiden ziyade yanlış okumadıysam 10 yıl verdiğiniz emek. siz emeklerinize üzülüyorsunuz ve sonuna kadar haklısınız. ama kısa süre sonra artık emeklerinizi de görmez gözünüz ve içiniz bu denli acımaz.
herşey gönlünüzce olsun.

Evet hem seviyorum hem emek verdim hem de yillarim gittim Ama sevgi evli kalmaya yetmiyormus demekki. Onceki mesajlarimda da yazdim yasim 31 bi 10 yil daha yas tutamam asik oldum sevdim evlendim de noldu hayalini kurdugum bi cocugum bile yok.. Bundan sonrasinda insallah karsima duzgun bi insan cikar hayallerimi onunla yasarim.. Bu evde aylardir sevgisiz yasiyorum ve en cok ihtiyacim olan sey sevilmek...

Daha çok yeni bir evlilik eminim bosanirsaniz eşin tekrar gelecek sana barismak isteyecektir. Sana vurması asla kabul edilemez onun harici ailelerin karışması başlarda her evlilikte olan şeyler aslında. Nedense bana boşanacakmissiniz gibi gelmedi.

Amacı ne de ileri tarihe attiriyor

Allah karsınıza hayırlısını cıkarsın. Coğu evlilik bsylerden cekınıldıgı ıcın zorla ayakta duruyor. Kendınden verdıkce daha cok verıyorsun. Hayırlısı buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…