Hasta oldum bırakın çorba yapmayı bir kere bile sormadı kayınvalidem daha kötü olmaya başladım
edavim başladı izin alamam dedi doktora götürmek işyerinde kahvaltı etkinliğine gitti
evle ilgisini kesti aileme oturmaya kalmaya gidiyordu kendi diyordu bazen gidelim diye kendi ailesine gitmeye birkaç gün kalmaya başladı özlüyormuş işi varmış ek iş yapmaya başladı gidiyor muydu bilmiyorum 3 4 gün ailesinde kalıyordu dedim işin bitince gel eve yok kazandığımı yola mı vercem dedi hasta oldum ablam götürdü
Adam seni aldatmış nesini özlüyorsun ben orayı anlamadım. Ve 10 aylık evlilikte anlaşmalı boşanma olmaz. Bir yıl dolmadığı için. Noktalama işareti kullanmamışsın ve bazı cümlelerin gerçekten anlaşılmıyor içinden anlayabildiklerimle de bu adamı özlemen saçma.bir akşam iki evli kadınla birlikte olduğunu bir tanesinden çocuk aldırdıpını söyledi ayrılmadan çocuğu olup olmadığını bilmiyorum şimdi buralarda geziniyor millete ağlıyor geçmiş hayatımı anlatıyor ailemin ayırdığını söylemiş herkese heryerden engelledim biyanım özlüyor sadece düşünceleriniz İhtiyacım var bir ay kaldı
Ne özlemesi abla allah aşkına.Ben hastayken balkondan bakan adamın afedersin ağzına s.ç.y.mMerhaba,
On aylık evlilikten sonra eşim istemese de avukat aracılığıyla anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Müdürümün olmaz demesine rağmen İşyerinde tanıştık 3 ayda evlendik. Hatta ailemle birlikte yaşayalım bile dedi. Babası tacizden hapis yatmış dedim onun ne suçu var önemsemedim Evlendiğimizde aile apartmanına taşındık. Kalabalık aileye alışık değildim gezilecek yer yoktu hatta doğru düzgün alışveriş yapılacak yer eşim vardiyalı çalışıyordu Hasta oldum bırakın çorba yapmayı bir kere bile sormadı kayınvalidem daha kötü olmaya başladım öksürük kusma kendi annemde kaldım oda annemlere arada geliyordu kusmuğumdan tiksiniyordu yırtındılar özele götürelim diye devlet hastanesine gittik zatürre teşhisi koyuldu sonra ablam şehir dışında özel hastaneye götürdü tedavim başladı izin alamam dedi doktora götürmek işyerinde kahvaltı etkinliğine gitti bende olmayacağını düşündüm bitti dedim ailem olmaz tak yüzüklerini dedi bu sefer orada yaşayamayacağımı söyledim annemlere yakın tuttuk ev herşeyi yapıyordu temizlik bulaşık yıkama sonra ailesine sürekli gitmeye başladı başka kardeşlerin de var dedim annemlere gittim bu sefer kararlıydım geldi konuşmaya olmayacak dedim sonra tekrar şans verdim ailemi karşıma alarak işten çıkarıldım evle ilgisini kesti aileme oturmaya kalmaya gidiyordu kendi diyordu bazen gidelim diye kendi ailesine gitmeye birkaç gün kalmaya başladı özlüyormuş işi varmış ek iş yapmaya başladı gidiyor muydu bilmiyorum 3 4 gün ailesinde kalıyordu dedim işin bitince gel eve yok kazandığımı yola mı vercem dedi hasta oldum ablam götürdü o balkondan baktı zorla bişeyler yaptırıyordum gezmeye denize orada da annemleri çağırıyordu mutsuzum dedim bitti dedim kendin bilirsin dedi cıvıl cıvıl olan ben ölü gibiydim bir akşam iki evli kadınla birlikte olduğunu bir tanesinden çocuk aldırdıpını söyledi ayrılmadan çocuğu olup olmadığını bilmiyorum şimdi buralarda geziniyor millete ağlıyor geçmiş hayatımı anlatıyor ailemin ayırdığını söylemiş herkese heryerden engelledim biyanım özlüyor sadece düşünceleriniz İhtiyacım var bir ay kaldı
Doğru diyorsun ablam birgün içtiğinde hayatını kararttım dedi iki hocası olduğunu söylemişti eve ilk döndüğümde alüminyum tepsi içinde küller vardı kendini rahatlatıyormuş defne yaprağı yakınca evi toplamaya gittiğimde de resimlerimizi yakmış bişeyleNe özlemesi abla allah aşkına.Ben hastayken balkondan bakan adamın afedersin ağzına s.ç.y.m
İstediği kadar zırlasın dönme yapma bunu kendine.O evli kadınlarda tam pislik birbilerini bulmuşlar
Merhaba,
On aylık evlilikten sonra eşim istemese de avukat aracılığıyla anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Müdürümün olmaz demesine rağmen İşyerinde tanıştık 3 ayda evlendik. Hatta ailemle birlikte yaşayalım bile dedi. Babası tacizden hapis yatmış dedim onun ne suçu var önemsemedim Evlendiğimizde aile apartmanına taşındık. Kalabalık aileye alışık değildim gezilecek yer yoktu hatta doğru düzgün alışveriş yapılacak yer eşim vardiyalı çalışıyordu Hasta oldum bırakın çorba yapmayı bir kere bile sormadı kayınvalidem daha kötü olmaya başladım öksürük kusma kendi annemde kaldım oda annemlere arada geliyordu kusmuğumdan tiksiniyordu yırtındılar özele götürelim diye devlet hastanesine gittik zatürre teşhisi koyuldu sonra ablam şehir dışında özel hastaneye götürdü tedavim başladı izin alamam dedi doktora götürmek işyerinde kahvaltı etkinliğine gitti bende olmayacağını düşündüm bitti dedim ailem olmaz tak yüzüklerini dedi bu sefer orada yaşayamayacağımı söyledim annemlere yakın tuttuk ev herşeyi yapıyordu temizlik bulaşık yıkama sonra ailesine sürekli gitmeye başladı başka kardeşlerin de var dedim annemlere gittim bu sefer kararlıydım geldi konuşmaya olmayacak dedim sonra tekrar şans verdim ailemi karşıma alarak işten çıkarıldım evle ilgisini kesti aileme oturmaya kalmaya gidiyordu kendi diyordu bazen gidelim diye kendi ailesine gitmeye birkaç gün kalmaya başladı özlüyormuş işi varmış ek iş yapmaya başladı gidiyor muydu bilmiyorum 3 4 gün ailesinde kalıyordu dedim işin bitince gel eve yok kazandığımı yola mı vercem dedi hasta oldum ablam götürdü o balkondan baktı zorla bişeyler yaptırıyordum gezmeye denize orada da annemleri çağırıyordu mutsuzum dedim bitti dedim kendin bilirsin dedi cıvıl cıvıl olan ben ölü gibiydim bir akşam iki evli kadınla birlikte olduğunu bir tanesinden çocuk aldırdıpını söyledi ayrılmadan çocuğu olup olmadığını bilmiyorum şimdi buralarda geziniyor millete ağlıyor geçmiş hayatımı anlatıyor ailemin ayırdığını söylemiş herkese heryerden engelledim biyanım özlüyor sadece düşünceleriniz İhtiyacım var bir ay kaldı
İyi değilim o yüzden ifade edemiyor olabilir miyimNeyi hak ettiğinize inanıyorsanız onu seçer ve yaşarsınız.
Bu arada kendinizi ifade etme ve yazım kuralları ile ilgili çok ciddi sorununuz var. Bir ara bu konuyu da lütfen halletmeye çalışın.
İyi değilim o yüzden ifade edemiyor olabilir miyiNeyi hak ettiğinize inanıyorsanız onu seçer ve yaşarsınız.
Bu arada kendinizi ifade etme ve yazım kuralları ile ilgili çok ciddi sorununuz var. Bir ara bu konuyu da lütfen halletmeye çalışın.
Evetİlk üyeliğiniz mi bu. Böyle bir konu daha vardı çünkü
Olamazsınız çünkü bu öyle bir şey değil.İyi değilim o yüzden ifade edemiyor olabilir miyim
Okudu mu bunu? Adam başka kadınla yatıyor kalkıyor çocuk aldırıyor sen özlüyorum diyorsun. İyi değilsin evet bence de iyi değilsin. Şu yazdıklarına bir dön bak. Sen böyle bir adama mı layıksın. Haklı gibi triplere girer tabi etrafa karımı aldattım ilgilenmedim iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta dedim ama yanında olmadım mı diyecekti ailene atar tabi suçu. Ne bekliyorsun bu çapsızdan sen?Adam seni aldatmış nesini özlüyorsun ben orayı anlamadım. Ve 10 aylık evlilikte anlaşmalı boşanma olmaz. Bir yıl dolmadığı için. Noktalama işareti kullanmamışsın ve bazı cümlelerin gerçekten anlaşılmıyor içinden anlayabildiklerimle de bu adamı özlemen saçma.
Aldatıldığını sana itiraf ettiği mesaj yolu ileyse elinde delil var. Tazminat alabilirsin kusurlu olduğu için. Donuna kadar al. Hakkın. Ama özlüyorum affedeceğim filan deme kadınlık gururunu düşün biraz.
Evlenmeden önce olmuş ama evlenmeden önce yapam sonra da yapar değil mi çocuğu olup olmadığını bilmiyorum bile ek işe de gitmiyordu belki gerçekten iyi değilim o yüzden yazıyorum kusura bakmayın sizinde kafanızı şişiriyorumOkudu mu bunu? Adam başka kadınla yatıyor kalkıyor çocuk aldırıyor sen özlüyorum diyorsun. İyi değilsin evet bence de iyi değilsin. Şu yazdıklarına bir dön bak. Sen böyle bir adama mı layıksın. Haklı gibi triplere girer tabi etrada karımı aldattım ilgilenmedim iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta dedim ama yanında olmadım mı diyecekti ailene atar tabi suçu. Ne bekliyorsun bu çapsızdan sen?
Hâlâ resim yakmalar filan arabeske bağlayan bu saçma adam için mi üzülüyorsun gerçekten.Doğru diyorsun ablam birgün içtiğinde hayatını kararttım dedi iki hocası olduğunu söylemişti eve ilk döndüğümde alüminyum tepsi içinde küller vardı kendini rahatlatıyormuş defne yaprağı yakınca evi toplamaya gittiğimde de resimlerimizi yakmış bişeyle
Takıldığın şey bu mu? Adamın sana evli bir kadınla birlikte oldum çocuk aldırdım demesi mi? Yanlış yere takılıp kalmışsın. Senin boşanmaya çalıştığını da sanmıyorum. Bir yıldan az süren evlilikte anlaşmalı boşanma olmaz ki.Annesi memlekete giderken iş çıkışı uğurlamaya gitti dedi gelicem hemen yemek hazırladım arama sorma yok aradım bir saate gelirim dedi bekle bekle tek başıma yemek yedim geldiğinde herkes oradaymış ben yokmuşum dedi
Bir sene dolmasını bekliyorum boşanmak içinOkudu mu bunu? Adam başka kadınla yatıyor kalkıyor çocuk aldırıyor sen özlüyorum diyorsun. İyi değilsin evet bence de iyi değilsin. Şu yazdıklarına bir dön bak. Sen böyle bir adama mı layıksın. Haklı gibi triplere girer tabi etrada karımı aldattım ilgilenmedim iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta dedim ama yanında olmadım mı diyecekti ailene atar tabi suçu. Ne bekliyorsun bu çapsızdan sen?
Hayır yazman daha iyi çünkü sağlıklı düşünemiyorsun şuan. Bizim baktığımız yerden kocan hayırsızın teki olarak görünüyor. İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye evleniyoruz hasta olduğunda nerede bu adam? Sil bu adamı hayatından. Hastalandığında yanında olmadığı destek vermediği için dahi kusurlu. Hadi evlenmeden önce olmuş böyle bir şey sana niye anlatıyor? Gidip nerelerde kaldığı konusunda doğru mu yalan mı nasıl güveneceksin? Ailene tüm suçu yüklemesin hiç adam olup karısının yanında duracaktı. Bu ailem diye ölen adamların evlenmesini yanlış buluyorum. O kadar aile kuzusu isen niye tertemiz kızı alıp başını yakarsın ki aile gibi benimsemeyecekse seni ne halt etmeye evlenmiş. Evlendikten sonra ailesi sendin. Sana bakacaktı yanında olacaktı.Evlenmeden önce olmuş ama evlenmeden önce yapam sonra da yapar değil mi çocuğu olup olmadığını bilmiyorum bile ek işe de gitmiyordu belki gerçekten iyi değilim o yüzden yazıyorum kusura bakmayın sizinde kafanızı şişiriyorum
Adamın tavırı belli anlaşmaz bu boşuna bekleme. Çekişmeli aç. Canı isterse sonradan anlaşmaya dönersiniz. Ciddiyetini anlasınBir sene dolmasını bekliyorum boşanmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?