Bosanmaya karar verdim

2.5 yıl gerçekten çok uzun bir süre ikide çocuk var diyorsunuz.çocuklarıda mı zorla yaptı bu adam. kendisi bu konu hakkında ne düşünüyor? bir sorun oldugunun farkındamı kavga etmek yerıne birlikte çözüm arasanız.bir üroloji doktoruna gözükseniz ve terabi alsanız faydalı olur gibi geliyor. baktınız bunlarada yanaşmıyor demekki başka şeyler istiyor gibi geldi bana paravan evlilik olabilirmi?
 
Tekrar evlilik düşünmesinin sebebi konu sahibinin önceki konusu bence. Evli komşusunu hayal ediyormuş onun için süsleniyormuş falan
 
Cocuklari evet neredeyse zorla yaptim. Yumurtlama günlerini takip edip o günlerde zorladim. Onda da ayda bir iki defa oluyordu zaten. Yani oda neredeyse cimbizla yapdik daha fazla detaya girmek istemiyorum. Birkac defa konustum bana hic dokunmuyorsun diye. Bahaneler uyduruyor. Cocuklardan firsat olmuyor diyor ama cocuklar uyuyunca tv izliyor.
 
Eşinizle konuştunuz mu boşanma düşüncenizi? Hep mi böyleydi, evliliğin ilk yıllarında, çocuktan önce sonradan mı değişti?
 
Tekrar evlilik düşünmesinin sebebi konu sahibinin önceki konusu bence. Evli komşusunu hayal ediyormuş onun için süsleniyormuş falan
Ağzım açık kaldı yine

Bu mesajdan sonra sizin evlilik Zaten çoktan bitmiş
Daha rezilleşmeden durumlar boşanın
Herkes için en iyisi olsun
 
Çok şaşırdım,dün akşam bir önceki konunuzu okumaya başlamıştım sabah devam ederken bir profilinize girip bakmak istedim son durumunuza,bu konunuzu gördüm.Zaten önceki konularda da bahsetmişsiniz evliliğinizin durumundan isterseniz hemen boşanmak yerine bir müddet ayrı kalın.Belki birbirinizin yokluğu bir şeyleri olumlu yönde değiştirir.Değiştirmezse zaten yapacak bir şey yok Allah yardımcınız olsun.
 
Cok ilginc gercekten cünki son konum aylar öncesindendi
 
Yok arkadaslar lütfen ya o sacma sapan bir Hayal Dünyasiydi.
Hayal dünyası tetiklemiş belli ki.
Biraz aklınızı toplayın bence. Gerçekten iki çocuk annesi olgunluğunda düşünemiyorsunuz. Tek oğlum var bugün eşimden boşansam kesin evlenirim demem. Evet tekrar aşık olabilirim, adamdan ailesinden iyice emin olunca belki evlenirim. Çünkü evlenince çocuk kendine yabancı biriyle aynı evde yaşayacak. Bu çocuk için yeterince büyük değişiklik bir de üstüne annesinin yeni kayınailesi ve belki o adamdan gelen çocuklar da olacak. Bu kadar yeni kişilerle yakın temas kurması çocuk için daha büyük sorunlar demek. Bunu yaşamak istiyor mu önce çocuğun da isteği olmalı bana göre.
Siz aşk arıyorsunuz. Ama iki çocukla sanıyor musunuz ki bekarlıktaki aşkı yaşayacaksınız? Çocuklarla ilgili sorumluluklar olacak, sizinle yaşayacaklar. Yine o beklediğiniz heyecan olmayacak. Bunları düşünmelisiniz.
Gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz
 
Konu sahibi onceki konusunda komşunu hayal ettiginden hep onu dusundugunden bahsediyordu
Konuyu hatırladım ben evet siz söyleyince. Çok şaşırdım yani çocuklu bir kadının bu kadar toz pembe bir hayal dünyasının olması, saf aşk beklentisini garipsedim. İlk bulduğumla evlenirim yalnız kalamam diyor. E çocuklar? Çocukları önce düşünmesi gerekmez mi? Çocuklu insanlar elbette evlenirler ama boşanırken daha bunu düşünmezler. Yani ince eleyip sık dokunup evlenilir. Çünkü olmadı hop boşarım diyemezsiniz çocuklar sürekli yeni insanlarla muhattap olacak.
Ne olursa olsun ufak çocuğu olan bir annenin önceliği aşk değil çocukları olmalı. İki yaş çocuğu hem boşanma hem yeni evliliği ne kadar kolay idrak edebilir ki?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…