- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Degilim neden?Ne iş yapıyorsunuz?
Öğretmenim demeyin sakin:)
Genelde boşanmayı göze alamıyorlar sizin gibi. Ne iş yapıyorsunuz.?Degilim neden?
Hayir baska bir Erkek yokDoğru adamdan önce siz ilk önce boşanmaya odaklanın. Hayatınızda illa bir erkek mi olması gerekiyor? Yoksa bir erkek var mı? Çünkü bu evlilik biteli çok olmuştu. gözünüz zaten dışarıya kaymıştı
Tekrar evlilik düşünmesinin sebebi konu sahibinin önceki konusu bence. Evli komşusunu hayal ediyormuş onun için süsleniyormuş falanBoşanmak istemenizi anlıyorum, gerekçeniz gayet yeterli. Boşanmak istemeniz normal. Doğru bir karar da olabilir evet. Ancak daha karar aşamasında tekrar aşık olup evlenmeyi düşünmenizi garipsedim hele iki çocukla. Yani çocuklu insanların özellikle ikinci evlilik konusunda çok dikkat etmesi gerekir. Neler duyuyoruz neler görüyoruz. Evlenseniz adam iyi biri olsa dahi çocuk yeni bir başka aileyle muhattap olacak bu durumdan bakalım ne kadar etkilenecek. Yani boşandım aşık oldum hop evleneyim diye düşünmeyin Zaten. Çocuklu insan yeni evlilikte on kere düşünmeli.
Cocuklari evet neredeyse zorla yaptim. Yumurtlama günlerini takip edip o günlerde zorladim. Onda da ayda bir iki defa oluyordu zaten. Yani oda neredeyse cimbizla yapdik daha fazla detaya girmek istemiyorum. Birkac defa konustum bana hic dokunmuyorsun diye. Bahaneler uyduruyor. Cocuklardan firsat olmuyor diyor ama cocuklar uyuyunca tv izliyor.2.5 yıl gerçekten çok uzun bir süre ikide çocuk var diyorsunuz.çocuklarıda mı zorla yaptı bu adam. kendisi bu konu hakkında ne düşünüyor? bir sorun oldugunun farkındamı kavga etmek yerıne birlikte çözüm arasanız.bir üroloji doktoruna gözükseniz ve terabi alsanız faydalı olur gibi geliyor. baktınız bunlarada yanaşmıyor demekki başka şeyler istiyor gibi geldi bana paravan evlilik olabilirmi?
Ben kres bakicisiyim. Yakin yaniGenelde boşanmayı göze alamıyorlar sizin gibi. Ne iş yapıyorsunuz.?
Hep isteksizlik vardi ama gitgide kötülestiEşinizle konuştunuz mu boşanma düşüncenizi? Hep mi böyleydi, evliliğin ilk yıllarında, çocuktan önce sonradan mı değişti?
Ağzım açık kaldı yineTekrar evlilik düşünmesinin sebebi konu sahibinin önceki konusu bence. Evli komşusunu hayal ediyormuş onun için süsleniyormuş falan
Yok arkadaslar lütfen ya o sacma sapan bir Hayal Dünyasiydi.Tekrar evlilik düşünmesinin sebebi konu sahibinin önceki konusu bence. Evli komşusunu hayal ediyormuş onun için süsleniyormuş falan
Tekrar evlilik düşünmesinin sebebi konu sahibinin önceki konusu bence. Evli komşusunu hayal ediyormuş onun için süsleniyormuş falan
Çalışıyorsunuz o zamanBen kres bakicisiyim. Yakin yani
Calisiyorumda yeni basladim üstelik sehir degistirince öncelikle issiz kalmak durumundayimNasıl yani?
Çalışıyorsunuz o zaman
İşiniz gücünüz olmasa mecbur katlanıyor kadın diyeceğim....
Cok ilginc gercekten cünki son konum aylar öncesindendiÇok şaşırdım,dün akşam bir önceki konunuzu okumaya başlamıştım sabah devam ederken bir profilinize girip bakmak istedim son durumunuza,bu konunuzu gördüm.Zaten önceki konularda da bahsetmişsiniz evliliğinizin durumundan isterseniz hemen boşanmak yerine bir müddet ayrı kalın.Belki birbirinizin yokluğu bir şeyleri olumlu yönde değiştirir.Değiştirmezse zaten yapacak bir şey yok Allah yardımcınız olsun.
Belki iş durumdan dolayı da bu kadar kararsınızsınız . İş netleşşe ardınıza bile bakmazsınız diye dusunuyoeumCalisiyorumda yeni basladim üstelik sehir degistirince öncelikle issiz kalmak durumundayim
Konu sahibi onceki konusunda komşunu hayal ettiginden hep onu dusundugunden bahsediyorduNasıl yani?
Çalışıyorsunuz o zaman
İşiniz gücünüz olmasa mecbur katlanıyor kadın diyeceğim....
Hayal dünyası tetiklemiş belli ki.Yok arkadaslar lütfen ya o sacma sapan bir Hayal Dünyasiydi.
Konuyu hatırladım ben evet siz söyleyince. Çok şaşırdım yani çocuklu bir kadının bu kadar toz pembe bir hayal dünyasının olması, saf aşk beklentisini garipsedim. İlk bulduğumla evlenirim yalnız kalamam diyor. E çocuklar? Çocukları önce düşünmesi gerekmez mi? Çocuklu insanlar elbette evlenirler ama boşanırken daha bunu düşünmezler. Yani ince eleyip sık dokunup evlenilir. Çünkü olmadı hop boşarım diyemezsiniz çocuklar sürekli yeni insanlarla muhattap olacak.Konu sahibi onceki konusunda komşunu hayal ettiginden hep onu dusundugunden bahsediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?