- 16 Nisan 2008
- 5.329
- 14.363
- 773
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Neden siz gidiyor muşsunuz?Ilk defa kavga etmeden bu karari verdim ve henüz konusmadim kendisiyle. Ama son kavgalarimizdan sonra oda ayrilalim artik cocuklari al git diyordu
Ne istiyorsunuz? Herkesin beni ayiplayip linc etmesinimi. Bu Kendimce gerceklerden bir kacis kendime yapay bir mutluluk hayal etmemdi. Asla gercek olmayacak ve olacaginida beklemedigim.Konu sahibi onceki konusunda komşunu hayal ettiginden hep onu dusundugunden bahsediyordu
Normal sartlarda böyle olurdu. Ama Ailem baska Sehirde uzakta yasiyorlar..ne yapacagim burada bir basima kimsem yok.Neden siz gidiyor muşsunuz?
İki çocukla siz baştan yeni bir düzen kuracağınıza , o gitsin evden.
Konu sizin boşanmak istemenizden ziyade bence yalnız kalamıyorum mutlaka ve hemen evlenirim demeniz. Bu düşünce bela getirecek bir düşünce çünkü.Ne istiyorsunuz? Herkesin beni ayiplayip linc etmesinimi. Bu Kendimce gerceklerden bir kacis kendime yapay bir mutluluk hayal etmemdi. Asla gercek olmayacak ve olacaginida beklemedigim.
Haklisiniz ama hemen evlenirim düsüncesinde degilim gercekten. Hatta hic evlenir miyim tekrar birine güvenebilirmiyim bilmiyorum. Ben yalniz yaslanmaktan korkuyorum sadeceKonu sizin boşanmak istemenizden ziyade bence yalnız kalamıyorum mutlaka ve hemen evlenirim demeniz. Bu düşünce bela getirecek bir düşünce çünkü.
Zorlaya zorlaya o 2 yaşındaki nasıl oldu ?Daha da uzun olurdu ama ondan öncesine kadar ben zorluyordum onu hep. Kadinlik gururuma dokunmaya baslayinca biraktim zorlamayi.
Önceki konusunu okumalısınAğzım açık kaldı yine
Bu mesajdan sonra sizin evlilik Zaten çoktan bitmiş
Daha rezilleşmeden durumlar boşanın
Herkes için en iyisi olsun
Çocuklar olmadan da boşanabilir, daha doğru düzgün bir adamdan yapabilirdiniz. Resmen elimde tutayım diye yapılmış çocuklar. Yazık be, içim acıdı. Silah zoruyla evlenmiş gibi bi hali var zaten.Cocuklari evet neredeyse zorla yaptim. Yumurtlama günlerini takip edip o günlerde zorladim. Onda da ayda bir iki defa oluyordu zaten. Yani oda neredeyse cimbizla yapdik daha fazla detaya girmek istemiyorum. Birkac defa konustum bana hic dokunmuyorsun diye. Bahaneler uyduruyor. Cocuklardan firsat olmuyor diyor ama cocuklar uyuyunca tv izliyor.
Gördüm sonradanÖnceki konusunu okumalısın
Yani o zamanda demiştik boşan diye ama boşanmamıştı. gözü dışarıya kaymış ve hala bu evliliğe devam etmeye çalışıyor. Sevme ve sevilmeye ihtiyacı varsa boşansın sonra ne yaparsa yapsın.Gördüm sonradan
Bu evliliğin sonu rezillik resmen
Boşuna uzatmanın anlamı kalmamış
Ayrıca kaynanam eltimi öptü beni öpmedi konusunun sahibiymiş aynı zamanda
Hayalden fazlasıydı o. Adamdan da hareket gelse olacakları düşünmek bile istemiyorum. Eşiniz zaten varla yok arası. Anlaşmalı boşanmaya bakın, bitsin bir an evvel. Yoksa durumlar fena.Ne istiyorsunuz? Herkesin beni ayiplayip linc etmesinimi. Bu Kendimce gerceklerden bir kacis kendime yapay bir mutluluk hayal etmemdi. Asla gercek olmayacak ve olacaginida beklemedigim.
Kocası öpmezse kimse öpmez tabi.Gördüm sonradan
Bu evliliğin sonu rezillik resmen
Boşuna uzatmanın anlamı kalmamış
Ayrıca kaynanam eltimi öptü beni öpmedi konusunun sahibiymiş aynı zamanda
Hanım efendi biz size o zaman söyledik boşanın diye. Çünkü sizin nikahınızda bulunduğunuz adamı ALDATIYORSUNUZ. Neden sevmediğiniz adamla hala daha devam etmeye çalışıyorsunuz. Eşiniz iyidir kötüdür ama kimse ALDATILMAYI hak etmiyorNe istiyorsunuz? Herkesin beni ayiplayip linc etmesinimi. Bu Kendimce gerceklerden bir kacis kendime yapay bir mutluluk hayal etmemdi. Asla gercek olmayacak ve olacaginida beklemedigim.
Tam olarak evet en son ogluma hamile kaldigimdaydiZorlaya zorlaya o 2 yaşındaki nasıl oldu ?
En son o bebeği yaparken mi birlikte oldunuz?
Ne diyeyim bilemedim şu yoruma.Cocuklari evet neredeyse zorla yaptim. Yumurtlama günlerini takip edip o günlerde zorladim. Onda da ayda bir iki defa oluyordu zaten. Yani oda neredeyse cimbizla yapdik daha fazla detaya girmek istemiyorum. Birkac defa konustum bana hic dokunmuyorsun diye. Bahaneler uyduruyor. Cocuklardan firsat olmuyor diyor ama cocuklar uyuyunca tv izliyor.
Bakiyorum cok egleniyorsunuz. Eglenceniz bol olsun.Kocası öpmezse kimse öpmez tabi.
Kocayı eve bağlama çocuğu mu yoksaTam olarak evet en son ogluma hamile kaldigimdaydi
Kesinlikle hayalden fazlasıydı. Adam olayın farkında değildi dediğin gibi yoksa ne olacağı açıkça belliydiHayalden fazlasıydı o. Adamdan da hareket gelse olacakları düşünmek bile istemiyorum. Eşiniz zaten varla yok arası. Anlaşmalı boşanmaya bakın, bitsin bir an evvel. Yoksa durumlar fena.
İki konu birbiri ile bağlantılı, ben de bunu hatırlattım. Sonuçta insanlardan tavsiye isteyen sizsiniz. Tavsiye verirken sizle ilgili ne kadar çok şey bilirlerse o kadar mantıklı tavsiye alırsınız.Ne istiyorsunuz? Herkesin beni ayiplayip linc etmesinimi. Bu Kendimce gerceklerden bir kacis kendime yapay bir mutluluk hayal etmemdi. Asla gercek olmayacak ve olacaginida beklemedigim.
Degil ozamanlar ayrilmayi düsünmüyordum hicKocayı eve bağlama çocuğu mu yoksa
Düzelir bebesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?