- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
Arkadaşlar merhaba;
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmayınca olmuyor bazen..Arkadaşlar merhaba;
3 ay önce bir konu açmıştım. Okuyanlar bilir. Çok kötü şeyler yaşadım bu üç ayda. Çok mücadele ettim. Büyük bir depresyon ve aynı zamanda panik atak krizleri yaşadım. Şimdi yeni yeni düzeliyorum ama sonunda bu evliliğin yürümeyeceğine karar verdim henüz çok başında olsamda. Çok üzülüyorum ama kader deyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Boşanan arkadaşlar var mı aranızda? Siz neler yaşadınız? Sonrasında neler yaptınız? Neler oldu?
Arkadaşlar merhaba;
3 ay önce bir konu açmıştım. Okuyanlar bilir. Çok kötü şeyler yaşadım bu üç ayda. Çok mücadele ettim. Büyük bir depresyon ve aynı zamanda panik atak krizleri yaşadım. Şimdi yeni yeni düzeliyorum ama sonunda bu evliliğin yürümeyeceğine karar verdim henüz çok başında olsamda. Çok üzülüyorum ama kader deyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Boşanan arkadaşlar var mı aranızda? Siz neler yaşadınız? Sonrasında neler yaptınız? Neler oldu?
Arkadaşlar merhaba;
Arkadaslar cok derin bir acı yasıyorumbir de üstüne ailemin lafları
aslında intiharın esigindeyim ama Allah a dua ediyorum beni kurtarsın diye
isten eve geldim annem yine başladı laf saymaya
yok seni doğurmasaydım, yok ele giden dert çekecek... Sonra ben ağlayinca da niye ağlıyorsun diyor
ne yapicam bilmiyorum
![]()
Arkadaslar cok derin bir acı yasıyorumbir de üstüne ailemin lafları
aslında intiharın esigindeyim ama Allah a dua ediyorum beni kurtarsın diye
isten eve geldim annem yine başladı laf saymaya
yok seni doğurmasaydım, yok ele giden dert çekecek... Sonra ben ağlayinca da niye ağlıyorsun diyor
ne yapicam bilmiyorum
![]()