Bosanmaya karar verdim

Tedavi olmasi lazim esinizin siz bosansaniz da pesinizi birakmayabilir.Tabi yine de ayrilmak en dogru cozum.Aileniz biliyor mu olanlari? Onlari arayin,yanlarina gidin.Bu insanla bi omur gecmez.

Bu kadar ufak bişeyde vuruyorsa boşanin kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok o pantolonu daha önce hiç mi görmedi giyim tarzınızı bilmiyo muydu sanki Hele ki küfür etmeye hiç hakkı yok lütfen erkeklere böyle şeylerde taviz vermeyin kimse vermesin şiddetin affedilir yani asla olamaz

Bu kadar ufak bişeyde vuruyorsa boşanin kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok o pantolonu daha önce hiç mi görmedi giyim tarzınızı bilmiyo muydu sanki Hele ki küfür etmeye hiç hakkı yok lütfen erkeklere böyle şeylerde taviz vermeyin kimse vermesin şiddetin affedilir yani asla olamaz

dar paca pantolon giydim bu baba o... lara benzedin dedi kizdi kafama yumruk atti tokatladi boynumu kanatti.

zihniyetine tükürdüğümün yobaz cahil kekosu. dar paça giymek o...luk muymuş? bu zihniyette erkek cinsinde yaratıklar yaşadığı ve ürediği sürece bu ülke adam olmaz, bir adım da ilerlemez.

Her sinirlendiginde dayak yiyecem diye dusunup sizin psikolojinizi de bozmustur.boyle huzursuz sagliksiz nasil evladini buyutcen.o sinirlenmesin diye herseyde onu dinlemeniz gerek ancak boyle rahatsiz olan bi insan baska seyi de bahane eder yine dover ettigi yemini de sinirle unutur.duzelmez canim.yoksa niye bosan diyelim bi yuvayi boz diyelim.cocugunda daha kucukken ayrilman daha kolay olur senin icin.

Canim cok uzuldum kizim 4 aylik falandi ailesi yuzunden bizdede yasandi hemen polisi aradim geldiler sabaha kadar karakolda kaldi. Ailem geldi onun ailesini cagirdi. Babam yerin dibine soktu ailesinin yaninda , evden gonderdi.
Gidip yardim aldi once 3 -4 seans tek gitti sonra aile danismanina birlikte gittik. Ama yardim almasaydi asla sans vermezdim.

Siddet egiliminin uzerinden tek basina gelemez.
O gunden sonra kendindeki tum eksikleri giderdi. Beni ve kizimizi kaybedecegini anlayinca cozum aradi. Yoksa bos sozler hep unutulur.
Sana tavsiyem bidaha olmazina inanma kaybetmek istemiyorsa sartlarini sun ve kabul etsin. Yoksa tekrar eder lutfen guclu ve kararli ol.

Aile içi şiddet büyük bir sorundur. Bu sorunu oluşturan etmenler ortadan kaldırılmadıkça (psikolojik, çevresel etmenler ve anlaşmazlıklar) azalmaz aksine katlanarak çoğalır kimi zaman kadının hayatının tehlikeye gireceği bir noktaya girer.

Ayrıca aile içi şiddet yaşanan bir evde büyüyen çocuk akranlarına göre her zaman daha agresif olacaktır. Madde bağımlılıklarına da daha yatkın olacaktır. Kendisine saygısını ve güvenini kaybeden çocuk eğitim hayatında da başarı sağlama ihtimali düşüyor ne yazık ki.

Uzun lafın kısası verdiğiniz karar doğru bu karardan caymayınız. Sizin ve çocuğunuzun sağlığı için bu zaruri bir hal almış durumda. Öyle basit bir durum değil maalesef. Şiddetinin boyutu da öfke kontrolünün olmadığını ne zaman ne tepki vereceğini bilemeyeceğinizi gösteriyor.

E devamlı dövüyormuş zaten, boşanmak için bekleme bile.

Ohhhh öküze bakkk. Vur vur özür dile, sensiz yapamam de. Ne alaa memleket.

Bekara koca bosamak kolay derler.
Bizler size bosa bosama diyemeyiz ancak benim bakis acim su psikolojik,sozlu siddet kufur sevgisiz,saygisiz davranma aldatma evine bakmama kumar vs de bosanma konusu ama bunlarin hic birinde bireyin cani tehlikede degil
Dayak fiziksel siddette kisinin hayati tehlikede soyle dusunun bir daha kafaniza daha sert vurdugunda duyma yetinizi kaybedebilirsiniz bu bir ornek sadece gecende yedigi dayaktan tekerlekli sandalyeye mahkum olan bir bayan vardi aylarca hastanede kalmis iki cocuguna bakamiyor kendi basit ihtiyaclarini bile gideremiyor iste ben bu yuzden itip kakan dayak atan kocalarini yazan kadinlara bosan diyorum sizde bosanin dunyanin sonu degil ilerde yedigin dayaktan marazin olursa ilk o seni bosar ustunede 2. Alir bunuda unutmayin

Ya niye avukata gidiyorsun kalk hemen darp raporu al. Polisi ara can güvenliği m yok şiddet gördüm gelin beni alın de.. ama boşanmayacaksan hiç girme bu işlere..

Sizin iliskiniz evliliginiz hic saglikli degl boyle evlilikmi olr rezillikten baska bisey dgl

Bu koca size ayrı ev açamayan, babasının yanında haftalık 200 tl'ye çalışan, evde bebek olmasına rağmen kombiyi açtırmayan annesine göz yuman adam değil mi?

Hııımmm bir de şiddet uyguluyormuş.

Daha nasıl bu adam ve ailesine katlanabiliyorsunuz?

Aileniz yoksa bile kadın sığınma evine başvurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…