Bosanmaya karar verdim

Kac yıllık evlisiniz..
Siddet sadece dayak vs degil, sözlü siddtte var anlattiginiz kadariyla..
Ne zamandir devam ediyor..

Bosanmak sizin karariniz..

İlk defa şiddet uygulamiyor sanırım. ilkinde devam etmek yerine ortalığı ayağa kaldirsaydiniz, o zaman bosaniyorum deseydiniz , en azından daha fazlasına maruz kalmazdiniz.
Karar sizin
Ama ben olsam onunla eve donmezdim bosanma kararı aldiysam.
Bir de motora umarım çocukla binmemissinizdir, ben yanlış anlamisimdir

Fazlaca karışık yazmışsınız cumleler kopuk kopuk.siddete dayanirim diosan boşanma, dayanamam diosan bosan.yani bosanayim mi bosanmayayim mi die sormak bana sacma geliyor başkalarının aklıyla mi bosanacaksiniz.kendiniz karar verin.buna

boşanmaman hata olur.

1 bucuk senelik evliyiz sinirlendiginde vuruyo
En baştan beri durum buysa ve siz buna rağmen bu adamla bebek sahibi olduysaniz, size de diyecek bir şey bulamıyorum.

Bence bosanmayacaksiniz. bosanacak olan adamla eve donmez. Hiç değilse kurana el mi basacak napacak onu yapsın da belki bundan sonra el kaldırmaz.

Bu sefer de çocuğun için bi şans ver bir daha yaparsa bosan çocuk ufak sanırım bekle bi şans ver

İlkinde dedhiniz gbi yaptim babamin yanina dondum beni zorla baristirdilar

"Bir daha asla elimi kaldırmayacağım" demek yerine "bir daha elimi bile kaldırmayacağım" demesi şiddeti ne kadar içselleştirdiğinin kanıtı.

Boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…