• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmaya karar vermisken hamile oldugumu ogrendim

İnsan on çeşit korunma yöntemi kullanır da baştan kokmuş bu evlilikte, bu dengesiz adamdan çocuk yapma riskine girmez. Hayatı size zehir etmiş zaten. İnsan, bir de çocuk doğurursam onun hayatı da farklı olmayacak diye düşünmez mi? Hadi o zaman düşünemediniz, şimdi düşünün. Bu adamın değişeceğine inanıyor musunuz? Ben şahsen bu tiplerin değişenini henüz görmedim. Köprüyü geçene kadar değişmiş gibi görünüp, sonra eski tas eski hamam devam ediyorlar. Çevremde, sülalemde çok örneğini gördüm. O yüzden öncelikle kendinizi bu manyaktan kurtarın bence. Bebeğiniz konusunda aldır ya da aldırma demekse kimsenin haddine düşmez. Ancak umarım bu kararı kendiniz verecek kadar olgun olabilirsiniz. Çünkü eğer doğuracaksanız, o bebeğin güçlü, olgun bir anneye ihtiyacı olacak. Siz bunu ona verebilir misiniz? Anneliğe hazır olmak diye bir şey var. Dünyaya bir insan getirmenin sorumluluğu ağır ve her şey toz pembe değil.

Canım daha 1 yıllık evli olduğun için öyle kolay kolay boşamaz hakim evlilik yeni olunca davalar uzuyor da uzuyor o zamana kadar da karnın çıkar bilemedim ya gerçekten zor bir durum. Ot ve el kaldırma olmasa neyse bile diyeceğim.

benim görüşüm eşin bir bebeğin olacağını öğrendiğinde peşini bırakacağını zannetmiyorum ki ot kullanan kişilerin neler yapabildiğini bugünkü my net haberde gördüm.söylemezsen ki yaşın çok genç yine bebeğine bakarsın o ayrı ama aşık olacaksın evleniceksin tekrar ve bu huzursuzluğu ömür boyu çekeceksin,üvey evlatlara yapılanlarıda görüyoruz ,düşünürken bu çocuğun hayatı herşeyi senin ellerinde eğer ben bu bebeğe bakarım iyi bir evlat yetiştiririm herzaman yanında olurum diyorsan tabiki doğur ama yok tam tersi yazdığım konular hayatında olma ihtimalini düşünerek ömür boyu vicdan azabıyla çocuğun hayatını mahvedeceksen dünyaya getrimek benim mantık çerçeveme sığmaz çünkü bunun vebali daha büyük,bu durumda duygusallık değil mantık lı olmak lazım sonuçta bir kişinin hayatından bahsediyoruz çocuk doğurmak için çocuk yapılmaz

Son düzenleme:
Çok zor bi durum gerçekten şimdi olmasa bile bebek doğduktan sonra bi yerde bi şekilde biter ama doğduktan sonra daha zor olur. Yani eşiniz saplantı yapabilir Size zarar verebilir. Bunları da düşünün
Ailenizle konuşmak zorundasınız bu durumu. Ya aldıracak ve boşanacaksınız ki ben olsam insani nedenlerden aldırmazdım boşansam bile. Her şey iki kat zor olacak çocukla tek başına. Bunlara göğüs gerebilmeniz için ailenizin yanınızda olması lazım.

Anladığım kadarıyla kadınlar kulübündeki çoğu üye boşanmaya karar verip sevişmeye ,hatta deli cesaretiyle korunmadan sevişmeye devam ediyor. Şaşırıyorum bu hikayeleri okuyunca. Korunmayı bıraktım çünkü bebek istiyordum,.eşim o zaman iyiydi son zamanlarda azıttı diyorsunuz . Ardından daha balayındayken dayak yedim diye ekliyorsunuz. Üstelik eşinizin uyuşturucu kullandığınıda evlendikten sonra öğrenmişsiniz. İnatla bu çocuk niye?? Ne diyeyim aklım almıyor böyle mantıksız işleri. Ben olsam çocuğu aldırır,bu adamdan derhal boşanır ve yoluma bakardım. Allah yardımcın olsun
Ağğzına sağlık

Henüz yol yakınken dönmek lazım bence. Tek başına bebeğinin sorumluluğunu alabileceksen gir bu yükün altına.

yorumumdan dolayı tepki almak istemiyorum ama,
bu durumda bebeği aldırman en mantıklısı ve acılen boşanman gerek dıye dusunuyorum.

şöyleki , boşansanız bıle odamı çoçugunuz ıcın omrun boyunca görmek zorunda kalıcaksın. ve boşandıktan sonra hamıle oldugunu ogrense bıle kesınlıkle senı rahat bırakmıycaktır.

en dogru kararı sen verırsın tabıkı ama boyle saglıksız dusuncelerı olan bır adama bosanmıs olsanda bır evlat vermıs olacaksın .

ve malesef cocugunuz ılerıde boyle bır babaya sahıp olmak ıstermıydı dıye de dusunmenızı tavsıye ederım.

Babasiz cocuk buyutmek cok zor olacaktir.ustelik cok gencsiniz bunu kaldirabilecek misiniz? O cocuk bu durumdan memnun olacak mi? Bunlari dusunmek lazim.
Bosanmama ihtimalini dusunmuyorum bile

yorumumdan dolayı tepki almak istemiyorum ama,
bu durumda bebeği aldırman en mantıklısı ve acılen boşanman gerek dıye dusunuyorum.

şöyleki , boşansanız bıle odamı çoçugunuz ıcın omrun boyunca görmek zorunda kalıcaksın. ve boşandıktan sonra hamıle oldugunu ogrense bıle kesınlıkle senı rahat bırakmıycaktır.

en dogru kararı sen verırsın tabıkı ama boyle saglıksız dusuncelerı olan bır adama bosanmıs olsanda bır evlat vermıs olacaksın .

Katiliyorum.sakin aldirma deniyor ama bu kadincagiz psikopat kocasinda cocuk dogurursa bosanmis olsa da hayati kararir.

Katiliyorum.sakin aldirma deniyor ama bu kadincagiz psikopat kocasinda cocuk dogurursa bosanmis olsa da hayati kararir.

evet allah korusun neler duyuyoruz. bebek dogduktan sonra bu cocuk baskasından sen benı evlıyken aldattın fln fılan krızlerıne grıp konu sahıbıne de buyuk zararlar verebılır.

hergun neler okuyoruz haberlerde. allah yardımcısı olsun durumuna cok uzuldum.

ah ahhh işin zor, Allah yardımcın olsun...
bir an önce bir çare bulmalısın ve bu çare boşanma odaklı olmalı... "düzelir düzelirhele bir doğurayım da" fikrine sakın kapılma, düzelmeyecek belki de daha beter olacak böyle bir ortamda çocuk büyütmek de o çocuğa yapacağın en büyük haksızlık olacak

bundan sonraki lafım forumdaki genç kızlara:
erken evlenmeyin kızlar, bu devirde ne olur erken evlenmeyin. istisna filan kalmadı artık. dünya kötü, hayat zor...
kimse beni yanlış anlamasın ama artık gençler çok geç olgunlaşıyor. üniversite öğrencileri ile muhatabım 8 senedir ve en güçlü gözlemim şu: artık ergenlik uzamış. üniversitede okuyan 20 yaş üstü koca koca insanlar liseli ergen kaprisi yapıyorlar.
emin olun okuyup meslek sahibi olup konumunuzu bulduğunuzda karşınıza çıkacak kişiyi daha mantıklı değerlendireceksiniz.
evlenmek çocuk yapmak çok geniiiiş bir zaman aralığında da yapılabilecek bir şey...
en güzel yıllarınızı ağır sorumluluklar altında tüketeceğinize o yılları gezerek eğlenerek kendinizi donatıp kendinize yatırım yaparak biriktirerek geçirin.
o altyapıdan sonra evlilik de çocuk yetiştirmek de daha anlamlı daha güzel daha bilinçli oluyor...

balayında şiddet uygulamış bir adamla ömür geçmez.
boşanmakla kurtulmuş olursun. ama boşanıp bebeği doğurmaya karar verirsen boşanmanın da çok bir manası kalmaz.
böylesi sorunlu bir adamı baba yapmayı gerçekten ister misin?

Sakın geri adım atmayınn.
Şiddet uyuşturucu kullanan birinin yanın da sizde bebeğiniz de tehlikede olur.
Zaten sırf bebek için evlilik sürdürülmez hele böyle bir adamla asla.
Aileniz destek veriyorken kararınızın arkasında durun.

Canımm cok zor inan seni cok iyi anlıyorum basımdan seninkine benzer bi durum gecti bosanmaya karar vermiştik ve adAmn karaktersizliği bi ömür sürecegi belliydi...ve yasal süre içinde gebelik sonlandı....o kadAr pismanım kii bosanma içimi o kadar acıtmıyor ama beb ek olayı yüregimi yakıyor her bebek gördüğümde kendime bi süre gelemiyorumm...ve cok yakın bi akrabam da bebek olmamasından imtihan olurken pişmanlıgım üzüntüm kat be kat artıyor... Olsa simdi 7 aylk olcaktı..ben kararını etkilemek istemiyorm sadece yasadklarımı anlatmak istedm cok iyi düsün lütfen

Kimseye bisey solemedim
Ailem hamile oldugumu ogrenirse
kesinlikle bosanmama izin vermezler
genel kafa yapilarini biliyorsununuz
Bebek icin katlan..
ama nasil katlanayim
evlilik diye bisey yok
esim bu arada ot kulaniyor ki bunuda evlendiktrn sonra ogrendim..
oyuzden cogu zaman dengesiz davraniyor
Ben 23 yasindayim ve aklimi kaybetmek uzerindeyim
anlamiyorum aylardir bebek diye cirpiniyorum dualar ediyordum
bosanmaya karar verdigim an hamile kaldim
eger bebegi duyarsa beni asla birakmaz
Eminim ki 9 ay prensesler gibi bakar..
sonrasi ayni cunku duzelmiyor yaptiklarini yanlis bulmuyor
bu hayatı yeri gelir tek başına yaşamak zorunda kalabilriz . insanlar bize akıl ,fikir verir sadece yaşayacak olan bizleriz
bende size sadece fikrimi beyan ederim
1. ihtimal ya boşanmayım çoçuğu dünyaya getirdiğinde yaşayacakların
2.ihtimal boşanıp çoçuk dünyaya getirmek ve yaşayacakların
3.ihtimal ikisinde de kurtulma ve yaşayacakların
4. ihtimal aklıma gelmedi
bu noktadan sonra hangi kararı alırsanız alın bir bedeli olacak
senin için en hayırlısını dilerim

Biz burada boşuna mı söylüyoruz kızlara, iş güç sahibi olmadan, kendi hayatınızı kurmadan evlenmeyin diye. Şimdi bişey söyleyecek olsam konu sahibine ki söylenecek çok şey var ama söylemeyeyim en iyisi. Söylesem faydası değil zararı olacak çünkü, travma bile geçirebilir o yüzden bişey demiyorum. Sadece toplumsal mesaj vermek istiyorum konu sahibi, izninle. Kızlar, lütfen hayatınızı oluşturduktan sonra düşünün evlenmeyi, o zaman eşinizle anlaşamasanız bile kimseye muhtaç olmadan yaşarsınız, boşanıcam ama hamileyim, ne yapıcam diye kara kara düşünmezsiniz en azından.

o çocuk doğuştan uyuşturucu bağımlısı olacak biliyorsunuz değil mi
bizim bir hocamız anlatmıştı sürekli ağlayan bebeği olan bir çift varmış baba uyuşturucu bağımlısıymış
bebeğin bu kadar çok ağlamasının nedeni yoksunluk çekmesiymiş :KK57:
çünkü hamile kaldığı gün kadın adam uyuşturucu kullanmış

vallahi cesaretinize hayran kaldım böyle bağımlı, ipsiz sapsız yarın öbür gün kafayı bulup sizi öldürmeyeceği belli olmayan bir adamdan çocuk yapacak kadar
Allahım büyük konuşmak istemiyorum ama kk kadınları niye boşanacakları adamdan çocuk yapıyor anlamış değilim
hani yaş çok büyük olur 35 falan olur son şansım der hamile kalır ama konu sahibinin yaşı o kadar geç de değil

Back
X