- Konu Sahibi delircemmm
Böyle psikopat adamlara, sorunlu evliliklere çocuk yapıyorsunuz, daha sonra o çocuk doğduğuna pişman oluyor. Lütfen çocuk yapma kararı alırken bin kere düşünün, bencillik etmeyin bi zahmet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar
23 yasindayim bi senelik evliyim.
esimle kisa bi surede severek evlendik.
Daha balayindayken basladi kavgalarimiz ve ilk orda bana vurmustu.
severek, buyuk beklentilerle, buyuk umutlarla evlendim.
En basindan uyusmuyorduk,
Esim sinirlendiginde gozu biseyi gormeyen, herseyi en iyi ben biliyorum diyen onun dogrulari onun hayati, egolu bi insan
evlendigimiz gunden beri isden sonra kahveye gidip gelince playstation oynayan sonra uyuyan bu yuzden cok kavga ettik cok ugrastim.
yeri geldi bagirdim yeri geldi tatli dille konustum ama nafile bi gram duzelme olmadi.
Hic bisey paylasmiyoruz
artik direnmeyi biraktim ve bosanmayo dusunmeye basladim
aileme actim konuyu beni desteklediler
son bir aydir hic olmadim kadar cesaretliyim ve bu kararimdan eminim.
taki bugun hamile oldugumu ogrenene kadar.
napicam bilmiyorum
lutfen bi akil verin yazicagim cok sey var uzun olmasin diye kisa ozet gectim
aynen hakisin biz herseyi dört dörtlük olsun öyle bebek düşünelim deriz sonra olmaz milletin kocası ot kutlanır bebegi olur neyse bosver günaha girmeyelim allah buyuktur bir bildigi vardir. buda bizim sinavimizEvlilikleri dört dörtlük giderken hamile kalamayan kadınlara bakıyorum bir de kavga şiddet içinde hamile kalabilen kadınlara bakıyorum. Her ikisi de sınav olsa gerek. Allah yardımcınız olsun.
Cok dogru dedin cnm tek eksigimiz bi bebis maddi manevi haziriz ama neden olmuyorEvlilikleri dört dörtlük giderken hamile kalamayan kadınlara bakıyorum bir de kavga şiddet içinde hamile kalabilen kadınlara bakıyorum. Her ikisi de sınav olsa gerek. Allah yardımcınız olsun.
evliliğinizdeki eksiler artılardan daha fazla anladigim kadarıyla. Böyle bi ilişki kendinizden bir çok şey kaybetmenize sebep olabilir.Size bir kere siddet uygulayan defalarca aynı seyi yapabilir buna meyillidir görmezden gelmeyin. Her şeyden önemlisi sizin mutlulugunuz. sizi hak etmeyen birine ne olursa olsun katlanmak mecburiyetinde değilsiniz. Eğer siz mutsuz olursaniz cocugunuz da mutsuz huzursuz olur. Hamile olmaniz nedeniyle bosanmaniz biraz zorlaşacaktır özellikle de eşiniz istemezse. Ama dediğim gibi siz eğer kararliysaniz hamileliginiz buna engel olmasin.mahkemede maruz kaldığıniz şiddetten (psikolojik-fiziki )ve esinizin madde kullandığından bahsetmeniz gerekebilir. Ne olursa olsun kendinizden ödün vermeyin kimseye kulak asmayin. Daha 23 yaşında çok genç bir kadinsiniz önünüzde yaşayacak güzel günler olmalı.Merhabalar
Esim sinirlendiginde gozu biseyi gormeyen, herseyi en iyi ben biliyorum diyen onun dogrulari onun hayati, egolu bi insan
evlendigimiz gunden beri isden sonra kahveye gidip gelince playstation oynayan sonra uyuyan bu yuzden cok kavga ettik cok ugrastim.
yeri geldi bagirdim yeri geldi tatli dille konustum ama nafile bi gram duzelme olmadi.
Hic bisey paylasmiyoruz
napicam bilmiyorum
Allah büyük canım ben inanıyorum güzel günler yakındır.Cok dogru dedin cnm tek eksigimiz bi bebis maddi manevi haziriz ama neden olmuyor![]()
Bosanmayi dusunuyosan neden korunmadin ki neyse umarim en dogru ve hayirli karari verirsin,zor bi karar.Merhabalar
Hic bisey paylasmiyoruz
napicam bilmiyorum