• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmaya karar vermisken hamile oldugumu ogrendim

Böyle psikopat adamlara, sorunlu evliliklere çocuk yapıyorsunuz, daha sonra o çocuk doğduğuna pişman oluyor. Lütfen çocuk yapma kararı alırken bin kere düşünün, bencillik etmeyin bi zahmet.

Merhabalar
23 yasindayim bi senelik evliyim.
esimle kisa bi surede severek evlendik.
Daha balayindayken basladi kavgalarimiz ve ilk orda bana vurmustu.
severek, buyuk beklentilerle, buyuk umutlarla evlendim.
En basindan uyusmuyorduk,
Esim sinirlendiginde gozu biseyi gormeyen, herseyi en iyi ben biliyorum diyen onun dogrulari onun hayati, egolu bi insan
evlendigimiz gunden beri isden sonra kahveye gidip gelince playstation oynayan sonra uyuyan bu yuzden cok kavga ettik cok ugrastim.
yeri geldi bagirdim yeri geldi tatli dille konustum ama nafile bi gram duzelme olmadi.
Hic bisey paylasmiyoruz
artik direnmeyi biraktim ve bosanmayo dusunmeye basladim
aileme actim konuyu beni desteklediler
son bir aydir hic olmadim kadar cesaretliyim ve bu kararimdan eminim.
taki bugun hamile oldugumu ogrenene kadar.
napicam bilmiyorum
lutfen bi akil verin yazicagim cok sey var uzun olmasin diye kisa ozet gectim

Tamamda daha balayinda size vuran adamda ne beklediniz de korunmayi birakip cocuk istediniz ???

Evlilikleri dört dörtlük giderken hamile kalamayan kadınlara bakıyorum bir de kavga şiddet içinde hamile kalabilen kadınlara bakıyorum. Her ikisi de sınav olsa gerek. Allah yardımcınız olsun.
aynen hakisin biz herseyi dört dörtlük olsun öyle bebek düşünelim deriz sonra olmaz milletin kocası ot kutlanır bebegi olur neyse bosver günaha girmeyelim allah buyuktur bir bildigi vardir. buda bizim sinavimiz

YUKARIDA TARİF ETTİĞİN EŞİNE BİR ÇOCUK VERMEYİ DÜŞÜNÜYORSUN.

ŞUNU BİLKİ O ARKADAŞA KOLAY KOLAY HİÇ BİR KADIN SELAM BİLE VERMEZ.

ÇOĞU ARKADAŞIM "ÇOCUĞU ALDIRMA, SAKLA" DEMİŞ AMA, ARKADAŞLAR ÇOCUK DOĞDUKTAN SONRA O ADAM BU KIZCAĞIZIN PEŞİNİ BIRAKIR MI?

:KK43:ELBETTE O ÜZÜCÜ TAVSİYEYİ VERMEK İSTEMİYORUM AMA BİLEMEDİM ŞİMDİ

Kararnn ne olursa olsn..yıpranmaman adına sunları söyleyeyim eger senden ayrılmak istemezse veya tazmınat vermek istemezse cocuk meselesini kullanacaktr o yüzden onun resmi onayı olmadan hiç bi se yapma bunları aldrma ihtimaline karsı söylüyorm....tabi cok zor bi karar cook iyi dusun pisman olabilrsin

Evlilikleri dört dörtlük giderken hamile kalamayan kadınlara bakıyorum bir de kavga şiddet içinde hamile kalabilen kadınlara bakıyorum. Her ikisi de sınav olsa gerek. Allah yardımcınız olsun.
Cok dogru dedin cnm tek eksigimiz bi bebis maddi manevi haziriz ama neden olmuyor :(

Merhabalar
Esim sinirlendiginde gozu biseyi gormeyen, herseyi en iyi ben biliyorum diyen onun dogrulari onun hayati, egolu bi insan
evlendigimiz gunden beri isden sonra kahveye gidip gelince playstation oynayan sonra uyuyan bu yuzden cok kavga ettik cok ugrastim.
yeri geldi bagirdim yeri geldi tatli dille konustum ama nafile bi gram duzelme olmadi.
Hic bisey paylasmiyoruz
napicam bilmiyorum
evliliğinizdeki eksiler artılardan daha fazla anladigim kadarıyla. Böyle bi ilişki kendinizden bir çok şey kaybetmenize sebep olabilir.Size bir kere siddet uygulayan defalarca aynı seyi yapabilir buna meyillidir görmezden gelmeyin. Her şeyden önemlisi sizin mutlulugunuz. sizi hak etmeyen birine ne olursa olsun katlanmak mecburiyetinde değilsiniz. Eğer siz mutsuz olursaniz cocugunuz da mutsuz huzursuz olur. Hamile olmaniz nedeniyle bosanmaniz biraz zorlaşacaktır özellikle de eşiniz istemezse. Ama dediğim gibi siz eğer kararliysaniz hamileliginiz buna engel olmasin.mahkemede maruz kaldığıniz şiddetten (psikolojik-fiziki )ve esinizin madde kullandığından bahsetmeniz gerekebilir. Ne olursa olsun kendinizden ödün vermeyin kimseye kulak asmayin. Daha 23 yaşında çok genç bir kadinsiniz önünüzde yaşayacak güzel günler olmalı.

Merhabalar
Hic bisey paylasmiyoruz
napicam bilmiyorum
Bosanmayi dusunuyosan neden korunmadin ki neyse umarim en dogru ve hayirli karari verirsin,zor bi karar.

çok yazık ya adamın gidişatı belli keşke bu kadar istemeseydin çocuk Allh büyüktür çocuk olunca değişmez mi acaba işin çok zor valla

İnşallah bukadar sorunlu bir adamdan sağlıklı bir bebek doğurabilirsin.
Allah yardımcın olsun.
Bazen en zor alınan kararlar en sağlıklısı oluyor, çooook acısada

Canim bebek ufakmi??? Kaç haftaliksin?? Bunu söylemekten inan hic hoslanmiyorum ama bebegin ufaksa oyle bir ortamda öyle bir baba ile buyutup cocugunuda heba etmek yerine aldirabilirsin ve yoluna bakabilirsin...

Ailen bebegini sorun etmiyorsa ayrilip ailenin evine gidebilirsin ama bebegini de senide rahat birakmaz bu sefer tahminimce...

Bileniyorum yinede senin kararin canim...

Bebekten kimseye bahsetme
Boşan hem sana güç olur o çocuk
Biraz ailenle yasa sonra da fırsatın varsa başka bir yere yerleş
Eşinden tamamen kop bunu çocuğunun iyiliği için yap
Ot kullanıyor diyorsun
Arkadaşımın 2 yaşına girecek kızı vardı kocası evde ot içiyordu kızın hayatı o kadar berbattı ki annemler köye gitse yalvarirdi sizde kalayim evde ot içiyor bi iki gün çocuk oksijen alsın diye en son dayanamadım kocasini polise şikayet ettim hiçbir b.k olmadı yine aynı b.ku yiyor en son kız birini buldu kurtardı adamdan kızı. Sonrada bastı nikahı
Off Of ne günlerdi kurtul o adamdan

Kocanı boşamalısın orası şüphesiz,Bebek için aldır ya da aldırma demek istemiyorum,çok zor bir durum,doğru kararı verebilirsin umarım hem kendi hayatın hemde bebeğin için.Yaşın çok genç,ikinci evliliğin olacaktır ilerleyen yaşlarda,Zaman ne gösterir bilinmez... Ben herkes için genel birkaç şey söylemek istiyorum,bundan yıllar öncesinde bir boşanma avukatıyla yolculuk yapma şansım olmuştu ve şunları söylemişti bana; ne kadar süre flört ederseniz edin evlilik başka birşeydir,evlenince 1 sene boyunca eşler birbirlerini tanımaya,aynı evde yaşamaya alışmaya çalışırlar,kavgalar olur,iyi ve kötü huylar gün yüzüne çıkar ve ilk bir yıl hamilelik düşünülmemelidir,önce eşinizle aile olmayı öğrenmeniz gerekir.2. Olarakta boşanmalar çoğunluklaevliliğin ilk 4 yılı içinde olur,4yılı geçirmişse bir çift evliliği benimsemiş ve evlilik oturmuştur,4yıl evliliğin oturup oturmayacağını az çok gösterir,tabi bu bir kural değildir istisnalarda olabiliyor ancak 4yılın üstündeki evliliklerde boşanma oranı 4 yılın altında evli kalan çiftlerin boşanmalarına oranla daha azdır.Ozamanlar bekardım ve dediklerini aklımın bir köşesine yazdım, o sonuçta bu işin içinde biri olarak çokta doğru şeyler paylaşmış benimle.Forumu takip edenlerde okusun diye paylaşmak istedim.

Esinizin bu saatten sonra düzeleceğini sanmıyorum hele ki yaptığı şeyler ona normal geliyorsa. Yerinizde olsaydım aldirirdim. Kolay degil genc yasta babasiz cocuk buyutmek. Lutfen yasaminizin geri kalan kısmını da dusunün karar alırken.

Back
X