Boşanmaya ramak kaldı !

Biraz sert yazmış olabilirim kusura bakmayın ama etrafımda bunun bir sürü örneğini gördüğüm için çocuk konusunda çok hassasım.

Bende erken evlenmek zorunda kaldim. Sevgilimle evlendim ama aile baskisi coktu üstümde. Sanki koskoca dunyada erkek arkadasi olan tek kiz ben misim kötü birşey yapiyormusum gibi. Neyse evlendim bu sefer annem aman kizim korunma kisir olursun boşver hic yoktan bi cocugun olsun ondan sonra korunun dedi. Bende korunma isini eşime biraktim ve bingo evlendikten 40 gün sonra hamile kaldim. Ama tabi bu arada daha yasimiz genc ben 22 esim 23 yasinda işimiz oturmamis evlenir evlenmezde hamile kaldim. Hooop oturduk mu totişimizin üstüne maddi sıkıntida cabasi.
Esim simdi iyiki oglum olmus ama planli gitseydik maddi acidan daha rahat ederdik diyor. Simdiki aklim olsa kesinlikle islerimiz rayina oturana kadar 10 sene bile olsa çocuk istemezdim. Ben calisamadim tum maddiyat esimin sirtina bindi haliyle zor aylar gecirdik. Yasiniz daha gencmis bu cocuk olayi 2 kisinin isteyecegi bisey bence cok zorlama. eşinin olgunlasip ne is yapacagini gozlemle bence. Bir diger ihtimale muhtemelen siz artik vszgecmisken yuksek ihtimal hamile kalmis olursun. Hayat cunku bir seyi cok istediginde vermez. Mucadele etmekten vazgeçer onemsemezsin bi bakmisin istedigin hersey oluvermiş

Biraz sert yazmış olabilirim kusura bakmayın ama etrafımda bunun bir sürü örneğini gördüğüm için çocuk konusunda çok hassasım.
Yoo dogru olanin soylediniz, konuyu acarken agir yorumlar gelebilir diye hazirladim kendimi aslinda amacim kimseyi kirmadan fikirlerini almak kendime yol cizmekti. Dediginiz gibi cok fazla konu var cocuk ile ilgili. Hep duygusal dusundugumuz icin bu tarz sorunlar yasiyoruz aslinda

Şaka mı. Aynı benim eski isim.ben işten ayrılacak burda oturduğum yerden sayiyorum hiç ilerleyemiyorum.vs derdi youtuber olacakmış. Günümüzün modası.benim maaşıma güveniyordu.Allah işte 1 ay bile yiyemedi maasimi. Çocukça ergence davranışlar

Gerçekten çok fazla kafaya takmamak gerekiyor ne kadar çok kafayı takınca bu kadar çok bu süreç uzuyor ve çocuğun sağlıklı huzurlu bir ortamda yetişmesi için de anne babanın Öncelikle iyi Anlaşması gerek 2 tarafında çocuğu istemesi gerekiyor.Ben biraz çok fazla duygusal bir yapıya sahip olduğum için duygusal baktım konuya sürekli ama kimseye de anlatamadığım için etrafında genelde dışarı yansıtmayı sevmiyorum sorunları Buradan yazmak istedim acaba doğru mu yapıyorum yoksa yanlış mı sizde çok erken evlenmişsin bizim gibi Allah yuvanızı huzurunuzu daim etsin,evladiniza uzun ömur versin

Adam çocuk konusunda ciddi değil.is ve ev geçindirme konusunda bile istikrarlı değil.youter isini hem keyfi için hem de evin sorun/sorumluluğundan kacmak için kaçış yolu olarak kullanacak.İnanın hayat çok pahalı ve çocuk bakmak büyütmek çok zor.Bu adamda bu sorumluluk yok.bi 5yıl işe girin çalışın.birikim yapın.işinize vermeyin para.kocanizin tavrına haline bakin.olgunlasirsa yaparsınız çocuğu.

Bence kocanız sağlık sorunu ondan dolayı oldugu ıcın bunu kabullenmek istemiyor maddiyatı bahane ediyor önceligimiz maddiyat diyerek de bunu örtbas etmek istiyor

Benim 5. Sınıf öğrencilerimin de en büyük hayali YouTube’da video çekip Enes Batur olmak. Demek istediğimi anladınız umarım. Salın o adamı. O adam baba olmaz. Olan çocuğa da bakmaz. Yemek temizlik çocuk derken perişan olur gidersiniz. 1 saat uyku diye ağlarsınız ama eşiniz oralı Bile olmaz

Kendisi oyun oynamayı sevdiği için zannediyo ki herkes oyun oynuyo. YouTube da en çok kazandıran videolar eğitim ve eğlence videoları. Eğlence videolarından kastım kişinin kendisinin var olduğu aktif hareket ettiği eglencelerden bahsediyorum.ahrica you tube dan da öyle hemen para kazanılmıyor . Ünlü değilse çok yoğun çaba sarf ederse en erken iki yıl sonunda para kazanmaya başlar. O da öyle yüksek meblağlar değil. Video izlenmeleri bir milyon falan olur o zaman evi gecindirecek parayı kazanmaya başlar. Bu da uzun zaman gerektirir. Haniyou tube video cekeyim hemen kazanmaya baslarim diye bişey yok. Çocuk planını you Tuba göre yapmasın ama siz de çocuk planınızı erteleyin çünkü bu adamın işinden vakti olsa da çocukla ilgilenebilecek bi adam değil. Sizin çocuk isteğinizi görüyo hala onun için hazırladığınız şeylere kiloydu vs bahane buluyo bu adam çocuk istemiyo bu net. Biriktirdiginjz parayı kesinlikle youtuber olmak için harcasina müsaade etmeyin. Kendi hayalleri için sizin hayallerinizi göz ardı eden bi adam var karşınızda.

Kesinlikle, tutulmus bir hayale nebileyim ne desem bos. Ama ben isime gerindonup calisacagim esim ne olmak istiyorsa olsun yapamayip belki burnunsurterde akli basina gelir. Cocuk meselesinide boyle oturmamis iliski icin erteleyecgim en dogrusu

youtube fikri güzel değil, düzenli işini bırakmamalı. Bence bebek fikrini biraz iteleyin

24 yasindayim 40 yaşında bile olan bircok kadini cebimden çıkartırım olgunluk ,dusunce ,mantik konusunda. Bunun yasla ilgisi yok. Evlenip ayh oyun oynamayi seviyorum ,iste yoruyor zaten ben çıkayım youtuber olayim dersen senden bebek isteyen karına bu adam 35 inde de yapabilir bunu
Bu sektor degistirmek vs değil youtuber olmakla is degistrmek arasinda daglar var. Cogu youtuber zaten varlikli olup ya da hayata yeni baslayip olsa da olur olmazsa baska yol plur diyen insanlar
Kurulu duzeni yakip yikip, esini gormezden saymanin yaşla hiiiiic alakasi yok.
24 unde bir insan evladi cocuk degildir. Kendini buyutemeyen insan evladi her yaşta cocuk gibidir

Cook guzel tanimlamissiniz yemin ederim olgunluk yaşta degil baştadır iste. Bende olgunlasmani bekleyecegim mecbur

Simdide annem tuttu eee kizim oglan 4 yasina geliyo eee arayi cok acma sonra sen zorlanirsin yap 2. Yide ama tabi eski mamamio yok artik dedim yeni yeni belimizi dogrultmusuz iyice maddi acidan rahatlamadan olmaz gerekirse hic olmasin. Bu seferde diyorki sen rahatini bozmak istemiyorsun tabi diyor. Bende evet diyorum kac kere gelicem dunyaya hep dert skntı nereye kadar. Uzun lafin kisasi bu devirde cocugu olan da sknti olmayan da :) dedigim gibi eşinin aklinda planlari varsa birak hic elleme sonra tuh keske yapsaydim etseydim demesin bakti ki youtube tutmuyor zaten hevesi kacar bi şansini denesin engel olma bence eger tutturursa bu işi gercekten cok ciddi gelir kazaniyorlar.

Çok anlamsız bir kariyer planı olmuş. Tutup tutmayacağı belli olmayan bir işe binlerce lira akıtmak istiyor. Ayrıca diyelim ki bir sürü abonesi oldu, ya youtube engellenirse yine. O zaman ne yapacak? Evli barklı adamın atılacağı macera değil. Bu sorumsuzlukla çocuğunuzun olmaması hayırlı bile olmuş olabilir.
Daha hafif bir işte daha az para kazanmaya bile gelmiyor. Tek derdi kolay yoldan zengin olmak. 80 milyonluk ülkede kaç kişinin yüzüne gülmüş bu şans? Eşinizi diğerlerinden ayıran bir özelliği varsa zaten o kadar pahalı ekipmanlar olmadan da bir kitle kazanır.

Ah ah birde cevre faktöru var tabi allahdan suan bize cocuonsoran sadece esimin annesi ama oda iyi niyetinden soruyor diye dusunuyorum arkadaslarim bazen 3 sene oldu haydi artik falan diyolar.ya simdi diyesim geliyor ulaan benim kocam yotuber olmak istiyor cocuk istemiyor nasil diyim hayat kısa, gercekten kendimiz icin yasamalayiz hayatı. Ve benimde aklimdaki o , esim gelsin eve cocuk icin erken dedigin gibi cunkunoturmamis bir evliligimiz senin gecmeyen oyun hevesin var. Buyur yap yotuberligi dene gor bakalim.. ama kenardaki paraya dokunmadan git kredinkartindan al kendin öde aynem bunu soylicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…