- 23 Kasım 2020
- 424
- 1.274
- 26
Dummy nedir? AnlamadimEvet hep öyle derler canm tskler dummy

Dummy nedir? AnlamadimEvet hep öyle derler canm tskler dummy
Aptal, enayi anlamında canım.Dummy nedir? Anlamadim![]()
İngilizce yazınca ne dediğimizin önemi olmuyor sanırım?Evet hep öyle derler canm tskler dummy
Ne alaka be ne oluyor yine iyimisin sen? Sorunun ne acaba?
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 14-09-2021
Hamileliğimin 12. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 196 gün kaldı.
Sindirim sitemi duvarındaki kaslar artık fonksiyonel olarak çalışıyor. Yiyecekleri sindirmek için yaptıkları kasılma hareketlerini pratik amaçlı yapmaya başladılar. Artık bebeğinizin büyüme hızı kısmen yavaşladı. Geçtiğimiz hafta içinde bebeğinizin ağırlığı ikiye katlandı ve yaklaşık 13 gr. ve bebeğinizin boyu yaklaşık 5-6,1 cm civarında oldu. Tebrikler 1. trimester döneminiz sona erdi.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 14 gr. - Yaklaşık boyu : 41 mm. (Baştan Popoya)
Terbiyesiz degil yazdigim sahte anlamina geliyor almancada..ben ingiilzce konusmam bebisim
Sindirim sitemi duvarındaki kaslar artık fonksiyonel olarak çalışıyor. Yiyecekleri sindirmek için yaptıkları kasılma hareketlerini pratik amaçlı yapmaya başladılar. Artık bebeğinizin büyüme hızı kısmen yavaşladı. Geçtiğimiz hafta içinde bebeğinizin ağırlığı ikiye katlandı ve yaklaşık 13 gr. ve bebeğinizin boyu yaklaşık 5-6,1 cm civarında oldu. Tebrikler 1. trimester döneminiz sona erdi.
Sen kimsin ki bana sahte diyebiliyorsun peki??? Ne hakla ? Ben sana iyilikle gelmisim sen dummy demissin ? Almanca yadabingilizce ne fark eder ?Terbiyesiz degil yazdigim sahte anlamina geliyor almancada..ben ingiilzce konusmam bebisim
Ben resimlerine yönelik dedm calinti resimleri kendi profilinde paylasiyorsun senmissin diye senle burda mahalle kavgasi yapamicam güzelim. Sende calmq elalemin resmini yasak bu umarim biliyosun dur. Hadi iyi gecelerSen kimsin ki bana sahte diyebiliyorsun peki??? Ne hakla ? Ben sana iyilikle gelmisim sen dummy demissin ? Almanca yadabingilizce ne fark eder ?Mune abla daha oncede uyarmani istemistim hala ayni sekilde devam ediyor.
topluma mal olmuş ve herkesçe bilinen,ünlü insanların resimlerini kullanmak yasak değildir.Ay begenme yazilarimi bir zahmet cicisimb e r i l qyrics calinti resimlerle buraya kayit.olan sensin yasak bu biliyorsun degilmi
Ben kimsenin resimlerini calmiyorum. Idrak etmeden sorun mu yasiyorsun sen hala?? Daha onceki yazilarimi tekrar yukari cik oku tekrar aciklama yapmayacagim sana. Terket simdi konumu. Kavga yerine ceviren sensin. Yok bebisim yok cicim.Ben resimlerine yönelik dedm calinti resimleri kendi profilinde paylasiyorsun senmissin diye senle burda mahalle kavgasi yapamicam güzelim. Sende calmq elalemin resmini yasak bu umarim biliyosun dur. Hadi iyi geceler
Beni anlayan birisi oldugun icin mutluyum gercektentopluma mal olmuş ve herkesçe bilinen,ünlü insanların resimlerini kullanmak yasak değildir.
ona bakılırsa ben de Gal Gadot'un resmini kullandım,ben de mi çalıntı resim koyarak yasakları çiğnemiş oldum?
bi hoşsunuz gerçekten,kadına nasıl saldıracağınızı şaşırmış gibi duruyorsunuz buradan
boş verin,kusursuz da olsanız hep birileri beğenmemek için bir şey bulacak.Beni anlayan birisi oldugun icin mutluyum gercekten. Calmak degil ki bu bir ünlunun fotografini begenip koymak nezaman suc oldu anlamadim. Sebepsizce kafsina takmis beni. Okadar da iyilikle yaklastim en basinda birde..
Forum kurallarına göre avatar seçiminde şu hususlara dikkat edilmelidir:Ben resimlerine yönelik dedm calinti resimleri kendi profilinde paylasiyorsun senmissin diye senle burda mahalle kavgasi yapamicam güzelim. Sende calmq elalemin resmini yasak bu umarim biliyosun dur. Hadi iyi geceler