- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Kariyerim var dediğine göre okula falan gitmiş olmalı. Yani köyde yaşasa hiç bir yere çıkmasa anlarım ama şu durumda bahane geliyor bunlar bana.
zengin değil....zengil değil.... ki zenginliğie önem versem adamı boşamazdım yada elimde o akdar delil varken donuna akdar alırdım... sevdim ve demekki beni mutlu etmiş.. bende de hatalar vardı.. bunu yapmasına sebep bendim belkide kadın olamadım.. yeni karısı aldatma kadın kız ayağını öğrenmişti.. bana kadın olsaydı da el de tutsaydı demişti.. bana böyle birşey yapamaz demişti.. kadın haklı işte.. ne zoruma gidiyorki..Zengin olmasa da ortalama üstü bi geliri var durumu iyi anladığım kadarı ile. Zaten parası olmasaydı nasıl aldatacaktı? Tip olarak çok itici hiçbir albenisi yok Ama sıraya dizmiş resmen yatakta bile basılmış....Boşanır boşanmaz iki çocuklu haliyle bu kadar kısa sürede evlenmesi, çapkın olduğu ve eski karısını aldattığı bildiği halde kadının kabul etmesi de bence maddiyatla ilgili. Yoksa kadınların bu kadar yapışmasının bir manasını göremiyorum ben. Ayrıca kadın annesi gibiymiş belki de büyük yaş olarak.
Ya bir kabullen artık senin özgüvenini yerle bir eden bu adam karaktersizin biri. Seni de çocuklarını da hak etmiyor.ya ne parası Allah aşkına.. deliricem ya...ben ondan daha iyiyim ..konumumu daha iyi..maaşım daha iyi.. lütfen son yazdığım yorumlara bakablirseniz sevinirim.. yaşadğım zorluklar beni ona itti.. o zaman anlat.. o zaman akıl ver... başına bunlar gelmemesi için şöyle yap böyle yap de... bunları o adam olmadan da başarablirsin de.. bana yararlı olmak istiyorsanız böyle yorumlar yapın.. evet kabul ediyorum..hasta değilim ama çok zayıfım..çok....
ya yuva yıkmak nedir ya.. anlamıyorsunuz... ben içimden buraya yazıyorm... düşünmekte mi suç... damla konuşmam etmem... haber alıyorum.. benimle mi ilgili.. kendileri anlaşamıyor.. çocuklarını istememiş.. her hafta her hafta alma görme demiş filan.. boşanacağım demiş.. pişmanım ben evlenmemeliydim demiş... bunun benimle ne ilgisi var ya.. yuva yıkmak diyosunuz... tamam bir dönem sadece bir vesile ile ikimzide pişmanlıklarımızı ve üzüntülerimizi söyleidk ama onda bile boşanda gel mi dedik.. neden boşandın..çocukalrın hayatını mahvettik filan dedik bitti gittii... görüşmem etmem.. görmemm... sanki her hafta buluşuyruz.. aşk yaşıyoruz da yuva yıkıyoruz bırakın ya.. dürüstlük mü suç.. lan zaten öyle bir bok yesem herşeyi buray yazmam.. çaresizim.. kendi kendime hayal kuruyorum.. kadından benim için değil çocukları için boşanır kadında bırakırsa... adam beni sevmiyor... benle evlenirsede çocukları için bir arada olalm diye.. bunu biliyorum.. beni sevse sesimi duymadan yapamaz.. beni görmeden yapamaz.. ne arayıyor ne soruyor..... ben sadece boaşnırsa kızım diyoki evlenirsiniz..ben sizi birleştiririm.. yuva yıkmakla ne alakası var ya.Allah aşkına lütfen bilip bilmeden çok ağır ihtamlar yapmayın... lütfen..sevgını anlamaya çalışıyorum ama sen yuva yıkıyorsun yasadıklarından hıç mı ders çıkartmıyorsun sen yazık ya neden tutunamayacaksın hayata senın hıç gururun onurun yokmu o adam evli yeter bırak adamın yakasını sen nasıl bır ınsansın ya
ne yapıyorum.. Ahlaksızlık.. onu söyle lütfen.. düzgün konuş... bunlar benim içimdekiler..duygularım.. ne yapıyorum..saçma sapan konuşuyorsunuz.. yok yuva yıkıyotrsun yok şöyle.. ben mi adama boşanda gel diyorum..birde kadın çirkin falan diyosun sende ahlaktan edep yok onu ne yapıcaz seninde kalbinde zerre ınsanlık yok sen kadına laf dıyecegıne kendıne bak
Ne yapacaktın seni aldatmaması için? Eve mi kapatacaktın? Keşke kafese koysaydın.zengin değil....zengil değil.... ki zenginliğie önem versem adamı boşamazdım yada elimde o akdar delil varken donuna akdar alırdım... sevdim ve demekki beni mutlu etmiş.. bende de hatalar vardı.. bunu yapmasına sebep bendim belkide kadın olamadım.. yeni karısı aldatma kadın kız ayağını öğrenmişti.. bana kadın olsaydı da el de tutsaydı demişti.. bana böyle birşey yapamaz demişti.. kadın haklı işte.. ne zoruma gidiyorki..
benle görüşmüyor ya.. benle görüştüğünü nerden çıkartıyorsunuz..henüz alışmanız için erken zaten...kimse sizi anlamıyorsa bir sorununuz olabilr mi acaba??
eğitimli,işi gücü olan bir kadınsınız,kendi başınıza ya da sevdiklerinizin desteği ile çözemdiğiniz altından kalkamadığınız bir sorununuz var..neden psikiyatrik yardım almayı reddediyorsunuz???
ayrıca adam pişman olsa bu dakka boşanır gelir kapında köle olurdu..öyle bir durum da yok..sizi nasıl aldattıysa evliyken ,şimdi de sizinle görüşüerek eşini aldatıyor..başka kadını bu hale koymaya gerk var mı??
kızlarınızı düşünün biraz..
ne yapıyorum.. Ahlaksızlık.. onu söyle lütfen.. düzgün konuş... bunlar benim içimdekiler..duygularım.. ne yapıyorum..saçma sapan konuşuyorsunuz.. yok yuva yıkıyotrsun yok şöyle.. ben mi adama boşanda gel diyorum..
hala kadın olamadım elimde tutamadım diyuosunuz..kadın olmak 7/24 cazibe yapmak,flört etmek değildir..ayrıca siz de bir bireysiniz,türlü numaralarla adamı elde tutmaya çalışmakla geçmez ömür..zengin değil....zengil değil.... ki zenginliğie önem versem adamı boşamazdım yada elimde o akdar delil varken donuna akdar alırdım... sevdim ve demekki beni mutlu etmiş.. bende de hatalar vardı.. bunu yapmasına sebep bendim belkide kadın olamadım.. yeni karısı aldatma kadın kız ayağını öğrenmişti.. bana kadın olsaydı da el de tutsaydı demişti.. bana böyle birşey yapamaz demişti.. kadın haklı işte.. ne zoruma gidiyorki..
ilk boşanmamda zaten yapamadım.. yaklaşık 10 ay sonra yine birleitik evlendik...yani hep böyle idi.tam oalrak bu saplantı ne zaman başladı?? 2.kez boşandıktan sonra mı yoksa adam evlendikten sonra mı? boşanma aşamasında böyle olsaydınız kesinlikle ayrılamazdınız zaten ondan soruyorum..
Eski konularını da biliyoruz şuan konuşmuyorsun ama bunları konuştun eski eşinle yazdın daha önceki konularında.ne yapıyorum.. Ahlaksızlık.. onu söyle lütfen.. düzgün konuş... bunlar benim içimdekiler..duygularım.. ne yapıyorum..saçma sapan konuşuyorsunuz.. yok yuva yıkıyotrsun yok şöyle.. ben mi adama boşanda gel diyorum..
önceki konunuza istinaden yazmıştım..eski yazılanları okumayı bırakın bence..cevaplarımızı aldık zaten,önceki sayfalardaki..burdan yeni yazılanlardan devam ederseniz ,aynı şeyleri yazmak zorunda klamzsınız.benle görüşmüyor ya.. benle görüştüğünü nerden çıkartıyorsunuz..
ilk boşanmamda zaten yapamadım.. yaklaşık 10 ay sonra yine birleitik evlendik...yani hep böyle idi.
hayır ... kızıma asla çocuk yapmıycam demiş.. kardeş istiyormusun demiş kızım hayır demiş.. bende zaten çocuk yapmıycam demiş.. ayrılacağım zaten onunla bir gelecek düşünemiyorum ben evlenmemeliydim demiş.Eski eşinizin karısı hamile değil mi?
hayır ... kızıma asla çocuk yapmıycam demiş.. kardeş istiyormusun demiş kızım hayır demiş.. bende zaten çocuk yapmıycam demiş.. ayrılacağım zaten onunla bir gelecek düşünemiyorum ben evlenmemeliydim demiş.
lamak istemiyorsunuz adama boşan diyen ben değilim... adamla görüşmüyorum diyorum.. sadece haberlerini alıyorum... çocuklarına adayacakmış.. boşanacakmış... bende umutla bekliyordum.. ama bugün farklı düşünüyorum.. yorumlardan.. etkisi kısa sürüyor.. yine başa sarıyorum ama.konu başlığınız bile "geri gelsin istiyorum".....
cidden rahatsızsınız..
neden an
lamak istemiyorsunuz adama boşan diyen ben değilim... adamla görüşmüyorum diyorum.. sadece haberlerini alıyorum... çocuklarına adayacakmış.. boşanacakmış... bende umutla bekliyordum.. ama bugün farklı düşünüyorum.. yorumlardan.. etkisi kısa sürüyor.. yine başa sarıyorum ama.
10 ayboşanalı ne kadar oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?