boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

Kariyerim var dediğine göre okula falan gitmiş olmalı. Yani köyde yaşasa hiç bir yere çıkmasa anlarım ama şu durumda bahane geliyor bunlar bana.

Bencede zamanında eşinin arkasına yaslanıp tüm işleri eş yapınca kendisinde cesaret kalmamış.
Ama bir şekilde kabuğundan sıyrılması gerekiyor..

zengin değil....zengil değil.... ki zenginliğie önem versem adamı boşamazdım yada elimde o akdar delil varken donuna akdar alırdım... sevdim ve demekki beni mutlu etmiş.. bende de hatalar vardı.. bunu yapmasına sebep bendim belkide kadın olamadım.. yeni karısı aldatma kadın kız ayağını öğrenmişti.. bana kadın olsaydı da el de tutsaydı demişti.. bana böyle birşey yapamaz demişti.. kadın haklı işte.. ne zoruma gidiyorki..

Ya bir kabullen artık senin özgüvenini yerle bir eden bu adam karaktersizin biri. Seni de çocuklarını da hak etmiyor.
Ona muhtaç değilsin. Kendine bir türlü fırsat vermiyorsun ki. Bir fırsat versen neler yapabileceğini görsen her şey değişecek.
Kızlarımı büyütemem diyorsun. Zaten büyümüşler büyük kızın yaşından beklenmeyecek olgunlukta bir çocuk.
Sahip olduklarının kıymetini bil. Çocuklarının hayatını mahvetme.
Bunlar sana defalarca yazıldı hala anlamıyorsun işte bu yüzden hasta olduğunu düşünüyoruz. İnsanlar bu yaptıklarına mantıklı bir açıklama bulamadıkları için acaba para için mi diyorlar.

ya yuva yıkmak nedir ya.. anlamıyorsunuz... ben içimden buraya yazıyorm... düşünmekte mi suç... damla konuşmam etmem... haber alıyorum.. benimle mi ilgili.. kendileri anlaşamıyor.. çocuklarını istememiş.. her hafta her hafta alma görme demiş filan.. boşanacağım demiş.. pişmanım ben evlenmemeliydim demiş... bunun benimle ne ilgisi var ya.. yuva yıkmak diyosunuz... tamam bir dönem sadece bir vesile ile ikimzide pişmanlıklarımızı ve üzüntülerimizi söyleidk ama onda bile boşanda gel mi dedik.. neden boşandın..çocukalrın hayatını mahvettik filan dedik bitti gittii... görüşmem etmem.. görmemm... sanki her hafta buluşuyruz.. aşk yaşıyoruz da yuva yıkıyoruz bırakın ya.. dürüstlük mü suç.. lan zaten öyle bir bok yesem herşeyi buray yazmam.. çaresizim.. kendi kendime hayal kuruyorum.. kadından benim için değil çocukları için boşanır kadında bırakırsa... adam beni sevmiyor... benle evlenirsede çocukları için bir arada olalm diye.. bunu biliyorum.. beni sevse sesimi duymadan yapamaz.. beni görmeden yapamaz.. ne arayıyor ne soruyor..... ben sadece boaşnırsa kızım diyoki evlenirsiniz..ben sizi birleştiririm.. yuva yıkmakla ne alakası var ya.Allah aşkına lütfen bilip bilmeden çok ağır ihtamlar yapmayın... lütfen..

birde kadın çirkin falan diyosun sende ahlaktan edep yok onu ne yapıcaz seninde kalbinde zerre ınsanlık yok sen kadına laf dıyecegıne kendıne bak
ne yapıyorum.. Ahlaksızlık.. onu söyle lütfen.. düzgün konuş... bunlar benim içimdekiler..duygularım.. ne yapıyorum..saçma sapan konuşuyorsunuz.. yok yuva yıkıyotrsun yok şöyle.. ben mi adama boşanda gel diyorum..

Ne yapacaktın seni aldatmaması için? Eve mi kapatacaktın? Keşke kafese koysaydın.
Karısının yatağına başka kadın getirecek şerefsizlikte bir adamı ancak bu şekilde engellerdin çünkü.

benle görüşmüyor ya.. benle görüştüğünü nerden çıkartıyorsunuz..

boşansa gelse nasıl için alacak ben onu anlamıyorum

hala kadın olamadım elimde tutamadım diyuosunuz..kadın olmak 7/24 cazibe yapmak,flört etmek değildir..ayrıca siz de bir bireysiniz,türlü numaralarla adamı elde tutmaya çalışmakla geçmez ömür..

tam oalrak bu saplantı ne zaman başladı?? 2.kez boşandıktan sonra mı yoksa adam evlendikten sonra mı? boşanma aşamasında böyle olsaydınız kesinlikle ayrılamazdınız zaten ondan soruyorum..
ilk boşanmamda zaten yapamadım.. yaklaşık 10 ay sonra yine birleitik evlendik...yani hep böyle idi.

Eski konularını da biliyoruz şuan konuşmuyorsun ama bunları konuştun eski eşinle yazdın daha önceki konularında.

benle görüşmüyor ya.. benle görüştüğünü nerden çıkartıyorsunuz..
önceki konunuza istinaden yazmıştım..eski yazılanları okumayı bırakın bence..cevaplarımızı aldık zaten,önceki sayfalardaki..burdan yeni yazılanlardan devam ederseniz ,aynı şeyleri yazmak zorunda klamzsınız.

ilk boşanmamda zaten yapamadım.. yaklaşık 10 ay sonra yine birleitik evlendik...yani hep böyle idi.

Yine mi sen ?
Hani bana özelden mesaj atmıştın?
Artık kızlarını düşünecektin ?
Ya sne hasta mısın ?
Ya insan evladını nasıl kocasından daha az sever bana bir açıklar mısın ?

neden an
konu başlığınız bile "geri gelsin istiyorum".....
cidden rahatsızsınız..
lamak istemiyorsunuz adama boşan diyen ben değilim... adamla görüşmüyorum diyorum.. sadece haberlerini alıyorum... çocuklarına adayacakmış.. boşanacakmış... bende umutla bekliyordum.. ama bugün farklı düşünüyorum.. yorumlardan.. etkisi kısa sürüyor.. yine başa sarıyorum ama.

Çünkü sen kendinden başkasını düşünmeyenve çocuklarını umursamayan bir ruh hastasısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…