boşanmayı bir türlü kabul etmiyor ve geri gelsin diyorum.şehir değiştirdim.kaçtim ama olmuyor..

Kmse vazgeçilmez değildir,öncelik çocuklarıdır zaten,ama nasıl bir tapınmaysa eski kocaya anlamadık bizde..

Tanımıyoruz ama bayan daha önce kendi ismini ve eski eşinin ismini paylaştığı için sosyal paylaşım sitesinden görebiliyoruz.

İhanete uğramışsınız
Boşanmışsınız
Ve o adamın size geri dönmesini istiyorsunuz.
Unutmalı ve yolunuza bakmayı öğrenmelisiniz
En azın çocuklarınız için.

Ağzına sağlık
Yorumlar daha açıklayıcı olmuş bazen giriş yapmayı unutuyor konu açanlar..

Acaba dedim cidden çok mu yakışıklı da,arkadaş vazgeçemiyor acaba.

isterse george clooney olsun.
her boşanan kadının bilmem kaç yıllık kocası var, e bu kadınlar sevdiler de aşık oldular da evlendiler. ancak gerektiğinde de resti çektiler ben anlamadım ki nedir bu.
çoğunun arada çocuğu var ama ben böylesini ilk defa görüyorum.
aklıma bereket tanrısı priapos geliyor, bu şekil diye mi vazgeçemiyor ben bilmiyorum hiç. la havle neler düşündürtüyor bana.

O zaman uc degil bes defa duşun derim. Kolay karar degil. Ayni seyleri yaşarsın gibime geliyor

Kısaca saplantı deniyor buna,başka açıklamasıda yok bana göre.
Acilen vazgeçmesi gerekiyor,o çabayıda göstermiyor..

saplantılı tabii ki.
bu hanım çaba gösterecek durumda değil, tutturmuş gidiyor.
çevresi bir şeyler yapmalı
çevresi de bunalmış artık..burdaki konuları gibi devamlı başa sarıyor..usanmışlar artık bu saplantıdan,kim ne dese ne yapsa olmamış..kendisi anlatıyordu..anlattğına göre eğitimli,işi gücü olan iyi çevrede bir kadın..
belki de hastaneye falan yatmalı tedavi için. çcouklar elinden alınmalı ama kesin görüşüm budur..
al konu sahibi sana en acımasız yorumum da budur: çocuklarınla kalmayı hak etmiyorsun,git seni hor gören aldatan ökzü kocanın koynunda yaşa sen..

Ayyyyy içim şişti konuları yazdıklarını okudukça ...O masum kızlarına yazık değil mi.. 12 yaşındaki kızın bile daha sağlıklı düşünüyor.Kız çocuğu anneyi model alır onlara kötülük yapıyorsunuz şu an..İnsan sağlıklı evlattan başka ne ister..Yemişim aşkını sevgisini kocasını .

Diğer konunu da okudum da sana bu adamdan hayır gelmez, seni çantada keklik Görüyor. Yanlız kalsa sen yine varsın sana donse yine başka arayışlar içinde olacak. Bak diğer kadın istediği gibi biri çıksaydı çocuklarınla da ilgilenseydi senin yüzüne bir daha bakmazdi. Sen onun icin işine gelmediği yerde geri dönebileceği biri olmamalisin. Sana yazık degil mi?

Adam gitmiş baskasıyla evlenmiş,siz hala dönsün gidip yalvarayım modundasınız pes yahu pes.
Evlenmiş adam evlenmiş,eşide iyi yapıyor bosanmamakla,size de eski eşinizede müstehak. Kadın sevmiş evlenmiş 4 ayda evliliginin içine etmişsiniz.
İnşallah bosanmaz. Boşanırsada eski eşinizin sizinle görüştüğünü ispat edip ,ikinizdende tazminat alır.
Madem seviyordunuz bosanmasaydıniz,madem boşandıniz kendi yolunuza bakmalıydıniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…