- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Özelden atıyorum.tanıyor musunuz bu insanları? eğer öyleyse lütfen anlatın bize adamı..cidden çok merak ediyorum..kadın cidden bu kadar saplantılı adam da bu kadar manyak olabilr mi?
en çok çocukları merak ediyorum ne durumdalar diye???
hanımabla millet brad pitt den,richard gere den vazgeçiyor ,istedği kadar yakışıklı olsun hayatta vazgeçilmez ancak evladı olabilri bana göre..
bu akılsızın gözü çocuk faland a görmüyor.
bi de acımasız yorum gelecek demez mi?? neler yazdık tınmadı ,şimdi mi tınacak?
Tanımıyoruz ama bayan daha önce kendi ismini ve eski eşinin ismini paylaştığı için sosyal paylaşım sitesinden görebiliyoruz.tanıyor musunuz bu insanları? eğer öyleyse lütfen anlatın bize adamı..cidden çok merak ediyorum..kadın cidden bu kadar saplantılı adam da bu kadar manyak olabilr mi?
en çok çocukları merak ediyorum ne durumdalar diye???
Ağzına sağlıkIhanete ugramissin simde de birinin ihanete ugramasina sebep oluyosun bu isten hayir mi cikar ahlaksizligini aglayarak mi temizleyeceksin
Seni bosayip baskasini almis simdi de onu bosayacak sana onunla ihanet etmis ona seninle bu igrenc adamdan sana fayda mi gelecek de pacalarina yapisiyosun
Acaba dedim cidden çok mu yakışıklı da,arkadaş vazgeçemiyor acaba.
O zaman uc degil bes defa duşun derim. Kolay karar degil. Ayni seyleri yaşarsın gibime geliyorikinci kez evlendik boşandık. olursa bu 3.kez olacak. o yüzden herkes karşımızda..kimse istemiyor. kadında boşamak istemiyor zaten. bir türlü bırakmıyor.. bende gelsende kabul etmem diyorum ama boşanmasına sebep olmamak içni diyorum yoksa boşanırsa birleşirim.. çünkü çok acı çekti evlatlarından dolayı.. ikimizde hata yapmayız ..aile olmanın kıymetini anladık. ama şimdide kimse izin vermiyor.
isterse george clooney olsun.
her boşanan kadının bilmem kaç yıllık kocası var, e bu kadınlar sevdiler de aşık oldular da evlendiler. ancak gerektiğinde de resti çektiler ben anlamadım ki nedir bu.
çoğunun arada çocuğu var ama ben böylesini ilk defa görüyorum.
aklıma bereket tanrısı priapos geliyor, bu şekil diye mi vazgeçemiyor ben bilmiyorum hiç. la havle neler düşündürtüyor bana.
Kısaca saplantı deniyor buna,başka açıklamasıda yok bana göre.
Acilen vazgeçmesi gerekiyor,o çabayıda göstermiyor..
saplantılı tabii ki.
bu hanım çaba gösterecek durumda değil, tutturmuş gidiyor.
çevresi bir şeyler yapmalı
çevresi de bunalmış artık..burdaki konuları gibi devamlı başa sarıyor..usanmışlar artık bu saplantıdan,kim ne dese ne yapsa olmamış..kendisi anlatıyordu..anlattğına göre eğitimli,işi gücü olan iyi çevrede bir kadın..saplantılı tabii ki.
bu hanım çaba gösterecek durumda değil, tutturmuş gidiyor.
çevresi bir şeyler yapmalı
benım aılem bırı ıcın bu kadar tutturdugumu gorse hemde coluklu cocuklu halımle benı doverler vallaSonu kötü olmasında mazallah,en acilinden ailesi el atsa bu duruma..
benım aılem bırı ıcın bu kadar tutturdugumu gorse hemde coluklu cocuklu halımle benı doverler valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?