Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben evden gitmek kendim istedim. Güzel anılarımız yok. Bana hüzün veriyor. Yeni bir başlangıç yapmak istedim. Ama farkındayım yeni ev biraz daha zorlayabilir oğlumu. Daha güzel bir site ve eve gidiyoruz, belki de mutlu eder.. babası oğlumun odasını şu an kendi çalışma odasına çevirdi, covid sebebiyle o da evden çalışıyor ve benim gibi tüm gün call yapıyor diye. Ben buna karşı çıktım ama eşim genelde bencildir. Oğlumun odasını babası kendi çalışma odası yaptığı için belki yeni ev ve odası onu daha çok motive eder, ne dersiniz... 2 evin olacak diye anlatacağız evet. Pedagog da böyle tavsiye etmiştimerhaba canim,
ben bosanmis biri degilim, ama sana duyduklarimi anlatabilirim.
pedagoglarin cocuklarin duzeninin 1 seneye kadar oturdugunu soyluyor. tabii bir korona morona isler biraz karisik anliyorum. haricinde evet babalar ne kadar ilgisiz olsalar dahi cocuklar bir sekilde yersiz simartmalarindan midir nedir babaya duskun oluyorlar. anne sacini supuge etsede onu cok gormuyorlar...ama emin ol gun gelecek bunu gorecekler anlayacaklar.
bence sizin bir anda baska eve gitmeniz degilde, babanin bir sure gitmesi daha dogru olurdu. cocuk bu sekilde hem babasini hem evini kaybetmis gibi olacak. once babasizliga alisip sonrada farkli bir eve alissa bence daha adim adim bir hareket olurdu.
baba baba diye aglar mi? eet ozleyecek illa soylenecek aglayacak, ama daha cok kucuk nasil anlacataksin. en iyisi bence artik 2 evimiz olacak diyerek kandirmak ama burda pedagoglar var mi bu yontem iyi birsey mi soylesinler.
buarada her cocugun tepkisi bir olmaz. kimisi aninda tepki gosterirken kmisi tam tersi aylarca icinde tutup bir anda patlayabiliyormus.
gizli bi pedagogmuyum acaba : ) buarada sevdigi bir mobilya varsa..atiyorum bi yatak odasi olur ya da mesela ps olur vs. eve onu baglayacak birseylerle kandirmak bence iyi bir fikir.Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben evden gitmek kendim istedim. Güzel anılarımız yok. Bana hüzün veriyor. Yeni bir başlangıç yapmak istedim. Ama farkındayım yeni ev biraz daha zorlayabilir oğlumu. Daha güzel bir site ve eve gidiyoruz, belki de mutlu eder.. babası oğlumun odasını şu an kendi çalışma odasına çevirdi, covid sebebiyle o da evden çalışıyor ve benim gibi tüm gün call yapıyor diye. Ben buna karşı çıktım ama eşim genelde bencildir. Oğlumun odasını babası kendi çalışma odası yaptığı için belki yeni ev ve odası onu daha çok motive eder, ne dersiniz... 2 evin olacak diye anlatacağız evet. Pedagog da böyle tavsiye etmişti
Çok teşekkür ederim. Evet biz her zaman anne baban olarak kalacağız sadece artık iki evin olacak, ne zaman istersen yanındayız diyeceğiz.. Boşanmamayı da çok düşündüm inanın, halen üstümde büyük bir vicdani yük. Ancak oğlum anne-baba ilişkisini çok yanlış şekilde gözlemliyor. Biz birlikte dahi uyumuyoruz eşimle. Birkaç seneye bunu da gözlemleyecek ve soracak. Ben büyük resme bakıp hem onun geleceği için, hem ona daha mutlu bir anne olabilmek için bu kararı verdim. Kısa vadede üzülse de, uzun vadede güçlü ve onu hep çok sevecek bir annesi olduğunu görmek onu daha iyi bir birey yapacaktır diye düşünüyorum.. tek dileğim şu süreci kolayca atlatmak. Annem ve babam da 65+ ve şehirler arası yasağından maalesef gelemiyor, bana çok zor olduBununla ilgili verebileceğim bir örnek yok fakat umarım çok kolay atlatırsınız. İşler inşallah istediğiniz gibi gider demek için geldim.Ne kadar güzel anlatılırsa anlatılsın kabul edilmesi zor bir süreç çocuk için. Bildiğim kadarıyla çocuğa sadece birbirinizden bir eş / bir birey olarak ayrıldığınızı fakat anne babalık görevinden asla ayrılmayacağınızı empoze etmeniz gerekiyor. Birbirinizi hala sevdiğinizi, onun anne babası olmaktan her zaman çok mutlu olduğunuzu göstermelisiniz. İnşallah her şey gönlünüze göre olur ☘
Evet arabalara çok düşkün. Araba yatak aldım. Cars disney karakterlerinden duvar kağıdı yaptırdım. O mutlu olsun herşeyi yapmaya hazırımgizli bi pedagogmuyum acaba : ) buarada sevdigi bir mobilya varsa..atiyorum bi yatak odasi olur ya da mesela ps olur vs. eve onu baglayacak birseylerle kandirmak bence iyi bir fikir.
Bence odasını gorunce cok mutlu olacak Cocugunuz, oglum babasına cok duskun dıyıp kendinizi hapsetmedıgınız ıcın bu evlilige sızın adınıza cok sevındım.Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben evden gitmek kendim istedim. Güzel anılarımız yok. Bana hüzün veriyor. Yeni bir başlangıç yapmak istedim. Ama farkındayım yeni ev biraz daha zorlayabilir oğlumu. Daha güzel bir site ve eve gidiyoruz, belki de mutlu eder.. babası oğlumun odasını şu an kendi çalışma odasına çevirdi, covid sebebiyle o da evden çalışıyor ve benim gibi tüm gün call yapıyor diye. Ben buna karşı çıktım ama eşim genelde bencildir. Oğlumun odasını babası kendi çalışma odası yaptığı için belki yeni ev ve odası onu daha çok motive eder, ne dersiniz... 2 evin olacak diye anlatacağız evet. Pedagog da böyle tavsiye etmişti
Çok zor bir karar. Ama çok kararlılık gerektiriyor. Mantık ve duygusallık arasında seçimde mantığı ağır basanlar kazanıyor bu savaşı. Ömür boyu yalnız kalacağımı dahi bilsem, maddi-manevi zorlanmayı da göze alarak bu kararı aldım. İleride oğluma mutsuz bir ev hayatı yaşatmış olmamak için. Annem hep güçlüydü ve bana çok güzel şeyler yaşattı desin, büyüdüğünde o da güçlü olsun ve doğru kararlar alabilsin diye... çünkü bu evliliğin yolunda gitme şansı yoktu. Sevgiler♥Bence odasını gorunce cok mutlu olacak Cocugunuz, oglum babasına cok duskun dıyıp kendinizi hapsetmedıgınız ıcın bu evlilige sızın adınıza cok sevındım.
Yolunuz acık olsun Cocugunuzla mutlu olun.
Bundan sonrası için herşey güzel olsun inşallahEvet arabalara çok düşkün. Araba yatak aldım. Cars disney karakterlerinden duvar kağıdı yaptırdım. O mutlu olsun herşeyi yapmaya hazırım
Bosanma asamasinda oglum 7 yasinda idi. Sunu soyleyebilirim ki ilk zaman babasini cok arasa da o benden daha cabuk atlatti bu durumu. Benim uzun surdu travmalarim. Ben oglumu bu donemde pedagoga goturmustum . Baba evi terk etmisti. Pedagog en son 7 yasindaki bir cocuga babanin durup dururken neden evden gittigini benim anlatmam zor demisti. Ancak oglumun kendine ornek alacagi bir baba figuru aradigini soyledi. Madem baba evde yok o zaman dede ya da dayisi da olabilir demisti. Sonunda biz de baba evine tasindik. Ben 1.5 yil baba evinde yasadim. Benim icin zor olsa da oglum bu donemi oyle atlatti. Sonra biz baska bir sehirde yepyeni bir hayata basladik. Su an 14 yasinda. Cocuklar daha kolay adapte oluyor. Babasi ayda iki kez onu gormeye geliyor. Burada geldiginde hafta sonu bir otelde kaliyorlar, beraber vakit geciriyorlar. Aslinda itiraf etmeliyim ki babayla eskisinden daha kaliteli vakit geciriyor. Yaz tatilinde bir ay, somestr tatilinde de 1 hafta babada. O halinden mutlu. Daha dogrusu anne mutlu ise sannirim cocuk da mutlu oluyor.
Çok iyi geldi bana yorumunuz. İlerisi için ışık tuttu. Biz eşimle güzel ayrılıyoruz. Çok dost gibi. Sadece olamıyoruz sürdüremiyoruz ama hep dost kalacağız. Kavga gürültü olan bir ev hiç olmadı. Bu nedenle oğlum idrak etmekte zorlanabilir. Baba figuru olarak babası kalacaktır, çünkü ben de aynı evde olmadığımızda eşimin çok daha özverili olacağını düşünüyorum. Örneğin haftasonları bizimle hiç çıkmıyor aylardır. Yorgunum deyip yatıyor, elinin altındayız çünkü çaba yok. Özleyecek ve eminim 3 ayda yapmadığını her hafta yapmış olacak... Dedesine (babama) çok düşkün, bu covid bittiğinde oraya da götüreceğim. İş nedeniyle benim onların şehrine uzun süreki gitmem imkansız gibi...Bosanma asamasinda oglum 7 yasinda idi. Sunu soyleyebilirim ki ilk zaman babasini cok arasa da o benden daha cabuk atlatti bu durumu. Benim uzun surdu travmalarim. Ben oglumu bu donemde pedagoga goturmustum . Baba evi terk etmisti. Pedagog en son 7 yasindaki bir cocuga babanin durup dururken neden evden gittigini benim anlatmam zor demisti. Ancak oglumun kendine ornek alacagi bir baba figuru aradigini soyledi. Madem baba evde yok o zaman dede ya da dayisi da olabilir demisti. Sonunda biz de baba evine tasindik. Ben 1.5 yil baba evinde yasadim. Benim icin zor olsa da oglum bu donemi oyle atlatti. Sonra biz baska bir sehirde yepyeni bir hayata basladik. Su an 14 yasinda. Cocuklar daha kolay adapte oluyor. Babasi ayda iki kez onu gormeye geliyor. Burada geldiginde hafta sonu bir otelde kaliyorlar, beraber vakit geciriyorlar. Aslinda itiraf etmeliyim ki babayla eskisinden daha kaliteli vakit geciriyor. Yaz tatilinde bir ay, somestr tatilinde de 1 hafta babada. O halinden mutlu. Daha dogrusu anne mutlu ise sannirim cocuk da mutlu oluyor.
Başka bir siteye taşınıyor olmam belki bu nedenle daha iyi olur. Yoksa her kapı çaldığında babam geldi diye kapıya koşacak biliyorum. En azından artık ayrı yaşamak fact, burası babamsız bir ev fact olarak bilecek....Bu arada biz hemen baba evine gitmedik. Duzenimizi hemen bozmadik. Bir sure evimizde yasadik. Ama her eve geldigimizde o oda oda babasini aradi, ben neyin cezasinj cekiyirum dedi, otoparkta babadinin arabasini aradi gelmis mi diye. Birkac ay sonra baktim ki ben boyle olmayacak pedagogun da onerisiyle baba evine dondum. Hersey oturunca da duzenimizi kurduk.
Çok şekersiniz çok iyi yaptınız.Bundan sonrası için herşey güzel olsun inşallahçocuğun en az etkilenip kolay atlatabilecegi bir ortam olur umarım ...herşey gönlünce olsun demeye geldim ...
Çok teşekkür ederim. Kendine inanan, gücünün farkında olan her kadın yapabilir bunu. Herşey farkındalıkla başlıyor. Bizler de, çocuklarımız da mutlu olmayı hak ediyoruz. Hayat mutsuzluğa hapsolmak için çok kısa... sevgilerGüçsüz çaresiz kadınların yazılarını okudukça üzülürken güçlü ve dimdik ayaklarının üzerinde kadınları gordukcede insan mutlu olur heleki çocuk varken sizi tebrik ediyorum rabbim hep yardımcınız olsun inşallah
Çok sık arkadaşlarıyla görüştürüp neşeli bir ortam sunacağım ona. Şu an eşimin huysuzlugundan dolayı bu eve çocuklu arkadaşlarımı çağıramıyordum. Artık daha neşeli olacak ev, yeter ki korona son bulsun. Odasını babası bozup çalışma odası yaptı, zaten bu yüzden üzgün. Yeni evi belki bu yüzden sever.. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBabayı değilde şu anki evini kaybedeceği için baya bocalayabilir ..yaşıda büyük sizi zorlayacak haberiniz olsun... Yani 2.5- 3 yaşında olsaydı daha kolay olurdu herşey .hayırlısı olsun Allah'ım mutluluk versin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?