- 18 Mayıs 2019
- 8
- 4
- 1
- Konu Sahibi mevsimbaharolunca
Aranızda boşanmayı düşünen varmı bu süreçte neler yaşadınız nasıl karar verdiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün üye olmuşsunuz.Aranızda boşanmayı düşünen varmı bu süreçte neler yaşadınız nasıl karar verdiniz?
Bugün üye olmuşsunuz.
Hoşgeldiniz de biraz ayrıntı verseydiniz keşke.
Bu şekliyle anket gibi olmuş.
Merhaba öncelikle teşekkür ederim. Yeni üye olduğum için platforma çok hakim değilim zamanla öğrenicem. 32 yaşındayım 5 yıldır evliyim. Son bir yıldır çeşitli sebeplerle evlilik yürümemeye başladı birlikte doğru düzgün zaman geçiremiyoruz. Boşanmak istemiyorum ama birlikte de olmuyor. Boşanma sürecinde olan ya da düşünen varsa destek bekliyorum. Neler yaşadınız çok zor bir süreç mi. Bu sürece girmelimiyim.Bugün üye olmuşsunuz.
Hoşgeldiniz de biraz ayrıntı verseydiniz keşke.
Bu şekliyle anket gibi olmuş.
Aslında tamamen kafamda bitirmiş değilim. Bazen hayatta yoruyor insanı etrafındakiler de nasipleniyor ilişkiler bozuluyor öyle olsun istemiyorum.Kafanızda bittiyse şunu söyliyim,kesinlikle boşanmadığım günlere pişmanım.Ne gerek varmışta uzatmışım,dünya varmış! yalnız uyumak bile harika geliyor,irdeleyecek bir adam yok,mis! aile derdi yok mis. Evliliği zorla sürdürmek kadar kötü birşey yok.Kısacası,acımıycak güven kendine..
Aslında tamamen kafamda bitirmiş değilim. Bazen hayatta yoruyor insanı etrafındakiler de nasipleniyor ilişkiler bozuluyor öyle olsun istemiyorum.
Keşke kafada bitirmek o kadar kolay olsa. Başlarda çok güzeldi herşey ama son bir yıldır bambaşka insanlara dönüştüğümüzü hissediyorum.Boşanmayı bitirmek tamamen kafada olan bir olay.
Siz zaten 5 yıldır mutsuzsunuz. Bundan daha kötü bir halde olur musunuz ?
Bence boşanmayı düşünen her kadın şu soruyu kendine sormalı.
Ben boşandım ve boşandığım için de çok mutluyum.
O pisliğin derdi kahrı bitmiyordu. Geldim baba evine ohhh miss vallahi.
kafasa bitmediyse pişman olabilirsiniz..Kurtarmayı düşünün derim bu durumda..Aslında tamamen kafamda bitirmiş değilim. Bazen hayatta yoruyor insanı etrafındakiler de nasipleniyor ilişkiler bozuluyor öyle olsun istemiyorum.
Hanımefendi ben boşanmış bir kadınım. Gayette kolay bitiyor kafada. Boşanmak çok zor , acı verici ama hayatın sonu değil hatta ve hatta bir başlangıç.Keşke kafada bitirmek o kadar kolay olsa. Başlarda çok güzeldi herşey ama son bir yıldır bambaşka insanlara dönüştüğümüzü hissediyorum.
Evet en azından kafada bitirmeden daha mantıklı görünüyorBirlikte bir uzmana falan gitseniz,belki çözüm önerileriyle size yardımcı olur.Bazen çiftler sevse de birlikte mutlu olmamak için her yolu deniyorlar sanki,uyumsuzluk falan olabiliyor ama hala kurtarabilecekseniz bence deneyin,en azından ''keşke biraz daha çabalasaydım'' demezsiniz.
Çocuk var mı... Şiddet, hakaret, aldatma yoksa diğer sebepler çift terapistleriyle belki halledilebilinir..Merhaba öncelikle teşekkür ederim. Yeni üye olduğum için platforma çok hakim değilim zamanla öğrenicem. 32 yaşındayım 5 yıldır evliyim. Son bir yıldır çeşitli sebeplerle evlilik yürümemeye başladı birlikte doğru düzgün zaman geçiremiyoruz. Boşanmak istemiyorum ama birlikte de olmuyor. Boşanma sürecinde olan ya da düşünen varsa destek bekliyorum. Neler yaşadınız çok zor bir süreç mi. Bu sürece girmelimiyim.