Boşanmayı düşünen arkadaş var mı ? YARDIM

Bugün üye olmuşsunuz.
Hoşgeldiniz de biraz ayrıntı verseydiniz keşke.
Bu şekliyle anket gibi olmuş.
Bugün üye olmuşsunuz.
Hoşgeldiniz de biraz ayrıntı verseydiniz keşke.
Bu şekliyle anket gibi olmuş.
Merhaba öncelikle teşekkür ederim. Yeni üye olduğum için platforma çok hakim değilim zamanla öğrenicem. 32 yaşındayım 5 yıldır evliyim. Son bir yıldır çeşitli sebeplerle evlilik yürümemeye başladı birlikte doğru düzgün zaman geçiremiyoruz. Boşanmak istemiyorum ama birlikte de olmuyor. Boşanma sürecinde olan ya da düşünen varsa destek bekliyorum. Neler yaşadınız çok zor bir süreç mi. Bu sürece girmelimiyim.

Kafanızda bittiyse şunu söyliyim,kesinlikle boşanmadığım günlere pişmanım.Ne gerek varmışta uzatmışım,dünya varmış! yalnız uyumak bile harika geliyor,irdeleyecek bir adam yok,mis! aile derdi yok mis. Evliliği zorla sürdürmek kadar kötü birşey yok.Kısacası,acımıycak güven kendine..

Boşanmayı bitirmek tamamen kafada olan bir olay.
Siz zaten 5 yıldır mutsuzsunuz. Bundan daha kötü bir halde olur musunuz ?
Bence boşanmayı düşünen her kadın şu soruyu kendine sormalı.
Ben boşandım ve boşandığım için de çok mutluyum.
O pisliğin derdi kahrı bitmiyordu. Geldim baba evine ohhh miss vallahi.

Kafanızda bittiyse şunu söyliyim,kesinlikle boşanmadığım günlere pişmanım.Ne gerek varmışta uzatmışım,dünya varmış! yalnız uyumak bile harika geliyor,irdeleyecek bir adam yok,mis! aile derdi yok mis. Evliliği zorla sürdürmek kadar kötü birşey yok.Kısacası,acımıycak güven kendine..
Aslında tamamen kafamda bitirmiş değilim. Bazen hayatta yoruyor insanı etrafındakiler de nasipleniyor ilişkiler bozuluyor öyle olsun istemiyorum.

Aslında tamamen kafamda bitirmiş değilim. Bazen hayatta yoruyor insanı etrafındakiler de nasipleniyor ilişkiler bozuluyor öyle olsun istemiyorum.

Birlikte bir uzmana falan gitseniz,belki çözüm önerileriyle size yardımcı olur.Bazen çiftler sevse de birlikte mutlu olmamak için her yolu deniyorlar sanki,uyumsuzluk falan olabiliyor ama hala kurtarabilecekseniz bence deneyin,en azından ''keşke biraz daha çabalasaydım'' demezsiniz.

Boşanmayı bitirmek tamamen kafada olan bir olay.
Siz zaten 5 yıldır mutsuzsunuz. Bundan daha kötü bir halde olur musunuz ?
Bence boşanmayı düşünen her kadın şu soruyu kendine sormalı.
Ben boşandım ve boşandığım için de çok mutluyum.
O pisliğin derdi kahrı bitmiyordu. Geldim baba evine ohhh miss vallahi.
Keşke kafada bitirmek o kadar kolay olsa. Başlarda çok güzeldi herşey ama son bir yıldır bambaşka insanlara dönüştüğümüzü hissediyorum.

Keşke kafada bitirmek o kadar kolay olsa. Başlarda çok güzeldi herşey ama son bir yıldır bambaşka insanlara dönüştüğümüzü hissediyorum.
Hanımefendi ben boşanmış bir kadınım. Gayette kolay bitiyor kafada. Boşanmak çok zor , acı verici ama hayatın sonu değil hatta ve hatta bir başlangıç.
Siz bu şekilde uyumsuz ve huzursuz bir yaşamı kendinize layık görüyorsanız diyecek bir şey bulamadım.
Eşinize sıkı bir rest çekin o halde.

Birlikte bir uzmana falan gitseniz,belki çözüm önerileriyle size yardımcı olur.Bazen çiftler sevse de birlikte mutlu olmamak için her yolu deniyorlar sanki,uyumsuzluk falan olabiliyor ama hala kurtarabilecekseniz bence deneyin,en azından ''keşke biraz daha çabalasaydım'' demezsiniz.
Evet en azından kafada bitirmeden daha mantıklı görünüyor

Merhaba öncelikle teşekkür ederim. Yeni üye olduğum için platforma çok hakim değilim zamanla öğrenicem. 32 yaşındayım 5 yıldır evliyim. Son bir yıldır çeşitli sebeplerle evlilik yürümemeye başladı birlikte doğru düzgün zaman geçiremiyoruz. Boşanmak istemiyorum ama birlikte de olmuyor. Boşanma sürecinde olan ya da düşünen varsa destek bekliyorum. Neler yaşadınız çok zor bir süreç mi. Bu sürece girmelimiyim.
Çocuk var mı... Şiddet, hakaret, aldatma yoksa diğer sebepler çift terapistleriyle belki halledilebilinir..

Soruya yanıt vermek için durumuda bilmek gerekir. Her boşanma birbirinden farklı olur.

Çocuğunuz var mı?

Maddi durumunuz nasıl?

Ailen destek olabiliyor mu?

Özlemeyeceğine emin misin?

Bende hatalıyım dediğin şeyler var mı?

Yaş kaç?

Toplumun herkesin haklı bulacağı aldatma şiddet kumar alkol vs var mı?

Böyle pat diye soruya kim ne desin?

Back
X