- 11 Şubat 2013
- 65
- 2
- 36
- Konu Sahibi seromonjii
-
Hemde oldukca ama keskelerle pismanliklarla bir yere varilmiyor biliyor musunuz..Hayat acimasiz sizde fazla acelecisiniz.
Yasal süre 10 hafta. Tabloda 11 hafta gözüküyor bebek.Arkadaşım madem ilißkin sorunlu neden hemen hamile kaldın..ha icin rahat etmiyosa bu adamdan cocuk yapmak istemiyosan ve yaşın da hala gençse git aldır cocugu...zira bu adamla ömùr boyu muhattap olmak zorunda kalirsin...sora da boşan..
karnındakinin bir günahı yokKarnimda ki isteyerek olmadi zaten ogrenince de hayli uzuldum ama ben kalbi atan bi varligin canina nasil kiyarim. Onunla konustukca daha da cikmaza giriyorum..
Artık aldıramazsınız yasal olarak zaten. Size küfreden bir adamla neden aynı yatağa giriyorsunuz ki, bunun mantıklı açıklaması olamaz. Boşanacaksanız ayaklarınızın üstünde durun. Nafaka da alacaksınız.Zararınızın tazminini de talep edin. Bir mesleğiniz var mı?Karnimda ki isteyerek olmadi zaten ogrenince de hayli uzuldum ama ben kalbi atan bi varligin canina nasil kiyarim. Onunla konustukca daha da cikmaza giriyorum..
Artık aldıramazsınız yasal olarak zaten. Size küfreden bir adamla neden aynı yatağa giriyorsunuz ki, bunun mantıklı açıklaması olamaz.
Boşanacaksanız ayaklarınızın üstünde durun. Nafaka da alacaksınız.Zararınızın tazminini de talep edin. Bir mesleğiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?