bosanmayi dusunmek hele ki hamileyken !

Haklisiniz artik aileme birsey anlatmamaliyim .. Amin tesekkur ederim.

canım sana seni çok iyi anlıyorum bence çok iyi düşün toplum baskısı malesef haklısın ama hayat kimseye harcanmayacak kadar da kısa bebek meselesine gelirsek olabilir bende kızıma isteyerek sahip olmamıştım ama bana verilmiş en güzel hediye bebeğim anladığım kadarıyla kaygıların var aslında kafanda bitmiş bazı şeyler ama yinede birdaha düşün öncelik ile şuna karar ver nasıl yaşamak ne yapmak istiyosun nerde daha mutlusun ve gercekten ileriyi düşün aynı zamanda bebeğinide ayrıca şahsi fikrim şu ki bir çocuk mutsuz huzursuz aynı evde yaşayan anne ve babayla büyümektense mutlu ayrı evlerde yaşayan anne ve babayla büyümeli bunun kararını sen vericeksin canım umarım herşey senin için çok daha güzel olur

Hayat cok acimasiz... Kadinlar cok dusuncesiz... Soyle 1 sene bekliyim de oyle bebek yapayim diyen yok mu ya. Hadi siz ayrilirsiniz, yolunuza bakarsiniz bir sekilde. Belki karsiniza yeni insanlar cikar ama olan cocuga olacak.

Dogru olan zaten cocuga oluyor zaten cocuk olmasaydi emin ol buraya konu acip yardim istemez dim coktan bitirmistim. Ama bazen takdir imtihan planlanilmis bir bebek degil di korunuyorduk bilhassa ben dikkat ediyordum ama oldu. Artik cok gec bunu soylemeniz icin

Allah yardımcıniz olsun tartismalarinizin nedeni ne ?
Ve esin ne zamandan beri böyle? Hic çekilmez bir insan mi sen nasıl bir insansin dedigim dedik misin yoksa suyuna mi gidersin yani oluru yok mu bu evliligin sonucta evlendiginize gore birbirinizi severek beğenerek bu karari vermissiniz bu kadar cabuk nasil tukendi herşey.Sucladigimi dusunme sadece sebeplerini merak ettim.

Offfff Allah yardım cınız olsun
Hayırlı kapılar acsın.

Sosyoloji mezunuyum birde anaokulu ogretmeniyim meslegim var ama hamileyken ve o dogduktan sonra ne olacak nasil bakarim ona
Herkes nasıl bakıyor? Ailenizden destek alacaksınız, gerekirse yardımcı tutacaksınız. Süreç zor biliyorum, duygusallığı ne zaman bir kenara bırakırsak atlatmak o kadar kolay oluyor.

Merak ediyorum size sabah küfür edenle akşam yatağa nasıl giriyorsunuz zaten gene bilmeden olmuş bu bebekte 5 ayda şiddet var küfür var herşey var bide üstüne tüy dikmek gibi çocuk yapacak fırsat var

Lütfen bu mesajı okuyan bekarlara tavsiyemdir. Bir adamla /kadınla aynı eve girdinizde bambaşka biriyle karşılaşabilir siniz. Uzuuunnn yıllar flört etmiş olmanızda bunu değiştirmez. Lütfen en az bir yıl çocuk yapmayın iki üç tane korunma önlemi alın. Olan bebeklere oluyor. Çocuklar acının içine doğuyor şiddet ve sevgisizlik içinde. Onları düşünüp acele etmeyin.

Ben hamileyken babamın evine geldim oğlum doğduktan sonrada boşandım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız emin ol şimdi benim için herşey daha güzel en önemlisi huzurum var oğlum yanımda .

Eşiniz bu fikrinizi biliyo mu sizi sevmiyo mu yani hiç yoksa benim eşim gibi öfke kontrolü yok mu?

Sanki herkes hayatinda dort dortluk kararlar aliyorda..bayiliyorum boyle caresiz bi insanin ustune gidip iyice onu uzen sorgulayanlara.
Olan olmus biten bitmis.
Bebegini saglikla al kucagina.
Onu fazlalik olarak gorme.senin umut isigin caren gucun hersryin olacak insallah...ne yaparsin bilmiyorum.insallah mutlu olursun

Peki,neden hemen hamile kaldın,sana küfreden insanla aynı yatağa girip,neden çocuk yaptın deyip sorgulayacagımıza; Boşanmak artık NEDEN bu kadar basitleşti,neden hemen Boşanmayı düşünüyorsunuz,Hiç mi oluru yok,Bu adam küfreddiyor NEDEN Küfrediyor vs.. diye sorgulamıyoruz ?! Bana üşüşmeyin hemen,küfretmenin sebebimi olur diye. Evet olur ! Ya o adamı çileden çıkartan kişi veya sorunlar vardır ya da adam şizofrenik manyaktır ikisinden biri. Bunların cevapları belki bir çözüme götürebilir,Götürmeli. Küçücük kalbi ama bedeni olmayan bir MELEK var o kadının bedeninde ♥

Anlattığınız koca modeli düzelmez . Umutsuz vaka . O adamın yanında da sağlıklı bir hamilelik geçmez .

Bebeğinizden pişman olmayın. Allah böyle istemiş . Benim de evliliğim bitti ve hamileliğimde çok kötü günler geçirdim . Neticede düşük yaptım . Ama asla aldırmayı düşünmedim.

Ailenizin yanına dönün . Bu süreçtede en kısa yoldan boşanın . En az hasarla kendinizi kurtarmaya bakın . Hem kendinize hem bebeğe nafaka alırsınız . Ailenizde sizin için bir tabak koyar sofraya . Doğumdan sonrada yolunuzu çizersiniz şartlara göre .

Hayatta herseyin bir çaresi vardır . Sağlığınız olduğu sürece . Hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor . Allah yardımcımız olsun.

Hayırlısı böyleymiş canım üzme kendini dediğin gibi imtihanın böyleymiş. Belki de bu bebek senin ışık yoludur? ? Belki de eşin çocuk doğunca düzelir??

Toplum psilojisinin baskısını değil kendi ruh ve beden sağlığınızı düşünün . Öyle bir baskı falanda yok ayrıca . Hangi devirdeyiz . O evde ne sağlıklı bir hamilelik geçirebilirsiniz ne de sağlıklı karar alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…