- 11 Şubat 2013
- 65
- 2
- 36
- Konu Sahibi seromonjii
-
Haklisiniz artik aileme birsey anlatmamaliyim .. Amin tesekkur ederim.neden hemen hamile kaldın,niye adam akıllı korunmadın vs. gibi şeyler söyleyemem o masum yavru şuanda orada sonuçta önemli olan bundan sonra ne yapabileceğin.her evliliği tökezleme dönemleri olur maksat bu dönemleri en az yara berelerle atlatabilmek.annenize anlatmanızı hiç doğru bulmadım.siz artık bir ailesiniz siz kabul edememişsiniz ki eşiniz kabullensin.çözüm eşinizle oturup dertleşmek ortak noktada buluşmak annenizle değil!!!her şeyi kadıncağıza anlatırsanız olacağı budur.ayrıca hamilelik hormon oyunlarından ibarettir en ufak şeyler bile size dünyanın en büyük problemi haline geliverir.kafanızı toplayın eşinizle değil farklı hobilerle uğraşın.bebek videoları izleyin kitap okuyun.küs kalıp uzattıkça uzatacağınıza siz de adım atın.ha karşınızdaki öküzün tekidir o ayrı o adamdan koca da olmaz baba da.hayırlısı olsun.
canım sana seni çok iyi anlıyorum bence çok iyi düşün toplum baskısı malesef haklısın ama hayat kimseye harcanmayacak kadar da kısa bebek meselesine gelirsek olabilir bende kızıma isteyerek sahip olmamıştım ama bana verilmiş en güzel hediye bebeğim anladığım kadarıyla kaygıların var aslında kafanda bitmiş bazı şeyler ama yinede birdaha düşün öncelik ile şuna karar ver nasıl yaşamak ne yapmak istiyosun nerde daha mutlusun ve gercekten ileriyi düşün aynı zamanda bebeğinide ayrıca şahsi fikrim şu ki bir çocuk mutsuz huzursuz aynı evde yaşayan anne ve babayla büyümektense mutlu ayrı evlerde yaşayan anne ve babayla büyümeli bunun kararını sen vericeksin canım umarım herşey senin için çok daha güzel olurNe kadar zor biliyor musunuz.. 5 aylik evlilik.. 3 aylik hamilelik ve yaklasik 10 gundur bosanma fikri..
Sizi anlamayan deger vermeyen bir kocaniz varsa ve surekli size agiza alinmayacak kufur ve hakaret ediyorsa isin icine iki kere siddete tesebbus de giriyorsaa size yaalan soyluyorsa isiniz gercekten cok zor hele ki karninizda.bi bebbek varsa her gun aglayip kendinizi strese sokuyorsaniz bunlari anlatacak tek mercii ailenizse ve anneniz bu olaylardan uzuntu duyup kalp krizi geciriyorsa hayat cok acimasiz.. Hayat cok zalim..insanlar vicdanlarinin sesini duymamak icin ne zamandqn beri kulaklarini tikadi boyle.. Cok uzuntuluyum bitkin ve zavalli bi haldeyim bosanmak cozum mu bilmiyrum .. Yardim edin detayli da anlatabilirim sorrunlarimi dinlemek isteyen olursa..(((
Herkes nasıl bakıyor? Ailenizden destek alacaksınız, gerekirse yardımcı tutacaksınız. Süreç zor biliyorum, duygusallığı ne zaman bir kenara bırakırsak atlatmak o kadar kolay oluyor.Sosyoloji mezunuyum birde anaokulu ogretmeniyim meslegim var ama hamileyken ve o dogduktan sonra ne olacak nasil bakarim ona
Ben hamileyken babamın evine geldim oğlum doğduktan sonrada boşandım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız emin ol şimdi benim için herşey daha güzel en önemlisi huzurum var oğlum yanımda .Ne kadar zor biliyor musunuz.. 5 aylik evlilik.. 3 aylik hamilelik ve yaklasik 10 gundur bosanma fikri..
Sizi anlamayan deger vermeyen bir kocaniz varsa ve surekli size agiza alinmayacak kufur ve hakaret ediyorsa isin icine iki kere siddete tesebbus de giriyorsaa size yaalan soyluyorsa isiniz gercekten cok zor hele ki karninizda.bi bebbek varsa her gun aglayip kendinizi strese sokuyorsaniz bunlari anlatacak tek mercii ailenizse ve anneniz bu olaylardan uzuntu duyup kalp krizi geciriyorsa hayat cok acimasiz.. Hayat cok zalim..insanlar vicdanlarinin sesini duymamak icin ne zamandqn beri kulaklarini tikadi boyle.. Cok uzuntuluyum bitkin ve zavalli bi haldeyim bosanmak cozum mu bilmiyrum .. Yardim edin detayli da anlatabilirim sorrunlarimi dinlemek isteyen olursa..(((
Hayırlısı böyleymiş canım üzme kendini dediğin gibi imtihanın böyleymiş. Belki de bu bebek senin ışık yoludur? ? Belki de eşin çocuk doğunca düzelir??Ne kadar zor biliyor musunuz.. 5 aylik evlilik.. 3 aylik hamilelik ve yaklasik 10 gundur bosanma fikri..
Toplum psilojisinin baskısını değil kendi ruh ve beden sağlığınızı düşünün . Öyle bir baskı falanda yok ayrıca . Hangi devirdeyiz . O evde ne sağlıklı bir hamilelik geçirebilirsiniz ne de sağlıklı karar alabilirsinizBenim kiz kardesim de ayrildi esinden yaklasiik 10 yil oluyor . Suan durumu iyi cocugu yok ailemle yasiyor calisiyor kendi ayaklarinin ustunde ama ben suan calismiyorum sosyoloji mezunuyum ama bir sosyal guvencem yok esim calismama da izin vermiyor ayrildiktan sonra ailemin yanina gitmek en cok uzen beni annem babam ikisi de kalp hastasi birde cocukla gitmek bu toplum psikolojisinin baskiisina hazir degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?