bosanmayi dusunmek hele ki hamileyken !

Keşke bebek ıcın acele etmeseydınız ama olan olmus, sanırım esınızı yeterı kadartanımadan yaptınız bu evlılıgı ama sıddet varsa hakaret varsa saygıda yok demektır ve bu sekılde evlılık yurumez, bebegınıze yazık ama devam edersenız de sıze yazık..

Her konuda böyle..
Neden hamile kaldın?
Neden şiddet uygulayan adamla seviştin?
Olan olmuş artık..
Kimbilir ne pişmanlıklar yaşıyor konusahibi..
Üstelik kimsenin kimseye hesap sormaya hakkı yok neden yaptın diye..
Varsa bir çözüm sunulur?
Hakim miyiz savcı mıyız?
Keşke olmasaydı evet ama artık yapacak bişey yok..
Konusahibi eşinizle açık açık konuşun..
Anlarsınız zaten devam ederseniz nolacak düzelecek mi?
Aileniz de üzülüyordur ama onlar üzülmesin diye evladınızı mutsuz etmeyin..
Çocuklar mutlu ve huzurlu anne isterler..
Nerde huzurlu olacaksanız orda yaşayın..
Önce evladınızı düşünün ve evladınızdan karnımdaki diye bahsetmeyin..

Keşke bebek ıcın acele etmeseydınız ama olan olmus, sanırım esınızı yeterı kadartanımadan yaptınız bu evlılıgı ama sıddet varsa hakaret varsa saygıda yok demektır ve bu sekılde evlılık yurumez, bebegınıze yazık ama devam edersenız de sıze yazık..

ailen arkandaysa boşan madem.

bir de ben anlamıyorum yani bu boşanmak işi ortada hamilelik varsa bile dünyanın sonu değil. sen çalışırsın çocuğuna onlar bakar, bi şekilde bi yolu bulunur. kalp krizi geçirecek kadar kötü bi olay mı bu? tamam niye kalp krizi geçiriyolar ki pffff demiyorum ama bu durum bakış açılarını ortaya koyuyor işte.

Bu sorunlu evliliklerde olan bebeklerin hepsi mi kaza ? Anlayamıyorum sizi gerçekten. Yine de zararın neresinden dönseniz kârdır, böyle bir adamla ömür geçmez bebeğinizle birlikte hayatınıza devam etmekten başka çareniz yok.

Evlilik ne kadar doğalsa boşanmakta o kadar doğal bunu bir kabul edebilsek ülkece çok ileri gideceğiz.

Ne kadar zaman tanıdın da evlendin bu adamla?

5-6 senelik bir birlikteliğiniz mi oldu da evlenir evlenmez hamile kaldın?

konu sahibi ayrılan kardeşinizi örnek gösterdiniz,yani kardeşim boşandı ailemin yanında çocuğu yok çalışıyor kendi ayaklarının üzerinde ve kimseye muhtaç değil dediniz, sanki ben bebeği aldıramak istediğinz düşündüm bir an yanlışmıyım?

konu sahibi ayrılan kardeşinizi örnek gösterdiniz,yani kardeşim boşandı ailemin yanında çocuğu yok çalışıyor kendi ayaklarının üzerinde ve kimseye muhtaç değil dediniz, sanki ben bebeği aldıramak istediğinz düşündüm bir an yanlışmıyım?

yargılamak için söylemiyorum ama işte evlenir evlenmez çocuk yapma fikri bana bu yüzden yanlış geliyor. hata oldu kaza oldu da bir bahane değil, çocuk istemeyen korunmalı. şu an hamile olmasanız daha rahat bir boşanma süreciniz olabilirdi. hakkınızda hayırlısı olsun

Arkadaşım aldirip aldirmamak senin kararın. Ama aldirma derim ben. Hamileyken boşanan çok kadin var. Hatta burada bir uye vardi. metal nicki sanırım. Bu konuya bakarsa sana daha geniş bir bakış açısı sunabilir diyorum.

Evleniyorsunuz o bebeleri çatır çatır yapıyorsunuz sonra da geçinemiyorum kocamla ay aldırsammikii. Beş ayda zaten ne anladın da hemen hamile kalıyorsun, adam gibi korun madem. Kusura bakma ama kızıyorum yani. Yapıp ediyorsunuz sonra olan günahsızlara oluyor insanlardan merhamet bekliyorsunuz.
Ne diyelim, neresinden tutup merhamet edelim.
Bir büyüğün varsa kocanı alsınlar karşılarına adam gibi konuşsunlar. Hatta söyle bir iki sopa çekecek birileri varsa sıkıştırıp şöyle temizinden bir sopalasalar. Onlar bundan anlar.
Allah yardım etsin

Dün de yazdım,allah aşkına kamu spotu olarak şu kadınlarımıza korunma yöntemlerini öğretsin devletttt yeterrrr.karnımdaki istemeyerek oldu,kaza oldu,korunurken oldu va vs.yeter yahuuu yeterrr.iki kızım var yani yazık değil o çocuğa allah aşkına yaaa çok sinirlendim

Dün de yazdım,allah aşkına kamu spotu olarak şu kadınlarımıza korunma yöntemlerini öğretsin devletttt yeterrrr.karnımdaki istemeyerek oldu,kaza oldu,korunurken oldu va vs.yeter yahuuu yeterrr.iki kızım var yani yazık değil o çocuğa allah aşkına yaaa çok sinirlendim

Bence siddet gordugun ve senelerce buna sessizce katlanmaya devam ettigin surece ailenin kalp krizi gecirme olasiligi daha yuksek. Bosanip donunce senin icin sevineceklerini bile dusunuyorum

Soyle ozetleyeyim size. 5 ay bir evliligimz var evet ama kocam evlendigimiz gunden beri cocuk isteyen biriydi cunku aramzda 10 yas var o. 32 ben 22 yaslarindayiz o yasi fazla gecmeden istiyordu bir kac ay dayandim ama maalesef takdir ilahi Allah bize bi evlat nasip etti . Bu bebek belki olursa bana karsi tavirlari daha cok duzelir diye tahmin ediyoedum ama daha hamileyken her gun agliyorum kanamam oldu progestan kullandim riskli bi donemden gectim o halde bile uzerime geldi. Bana yalan soyledigini telefonunda gordum iste degilken arkadaslariyken bana mesajla iste oldugunu gec gelecegini soylemisti bunu ifsa ettigim icin kufurlee hakaeetler havada uctu ve bunu bi kac kez daha yaptigini soyledi sebep olarak ben ona arkadaslariyla bulusmasina izin vermiyormusum diye boyle bi yalana siginmis. Ben yinede affetttim. Sineye cektim. Daha sonralarda annesine asiri duskun bir cocuk tek erkek evlad iki ablasi var o kadar simartilmis ki size anlatamam bana surekli anneme git ona yardim et orda dur fln diyor ben zaten elimden geldigince gidyor ve ariyorim kendi ailemle ayni sehirde olmamiza ragmen ayda bir gorustuyor biraz uzak cunku ama bir keresinde yegenimin dogum gunu icin annemlere gittik hediye alamamistim o yuzden para verelim demistim bankamatikten 20 tl ckip verdi zar zor bende beni yegenime mahcup etme herkes orda olacak bari 50 tl ver dedim . Hani duru olmasa anlarim makine muh.4 bin maas aliyor 50 tl sadaka niyetine verir insan. Tutup o 20 tl yi yirrtti senden kari olmaz iyiyken iyisin para vermeyince surat boyle diye beni oralarda uzdu aglatti yine gitti 50 cekip onume firlatti o an bi kadinin maddi ozgurlugunun olmamasinin ne kotu oldugunu gordum. Yuzume para carpilinca......
Bunu da affettim sineye cektim baristim.
Aneme gideceksin ben arkadaslarla buluscam gec gelicem sende git annemde bekli beni.
Her hafa hali saha maci yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…